Censuren slog till på nytt

Det är rätt anmärkningsvärt att den amerikanske virologen Robert Malone, som på 1990-talet uppfann den mRNA-teknik som används i dagens coronavaccin, blivit avstängd från sitt Twitter-konto med en halv miljon följare efter att ha kritiserat massvaccineringen mot Covid-19. Han om någon borde veta vad han pratar om och tydligen träffade han en rejält öm tå när han igår publicerade en video som slår fast att Pfizers mRNA-vaccin mot Covid-19 har orsakat mer skada än det har hjälpt.

Robert Malone har vid flera tillfällen varnat för att massvaccinering mitt under en pågående pandemi kan leda till att viruset muterar, vilket han haft rätt i. Malone anser att det är rätt att vaccinera äldre och riskgrupper, men är däremot mycket kritisk till att friska barn vaccineras som nu sker världen över utan att människor har en aning om de långtgående konsekvenserna för den yngre generationen.

När väl den här ballongen spricker är det tyvärr för sent att ångra sig och det skulle inte förvåna mig om alla de som möjliggjort detta gigantiska medicinska experiment kommer att slippa undan utan att varken behöva ta ansvar eller få kännbara repressalier – precis som vanligt när makteliten är inblandade.

#followthemoney

https://www.friatider.se/vaccinpionjar-avstangd-vaccinkritik

13 reaktioner till “Censuren slog till på nytt

 1. Hallå Jenny, bra du visar på mörkläggningen av de negativa effekterna av covid-injectionerna –
  (ej vaccin) –
  Bif. länk är bara ett exempel från globalresearch.ca som tvärtom upplyser om verkligheten – fakta som MSM inte ens vill ta i med tång – totalt upprörande , hur orkar de med att undanhålla sådana hemskheter jag har tagit del av det senaste halvåret?

  https://www.globalresearch.ca/32649-deaths-3003296-injuries-following-covid-shots-in-european-database-of-adverse-reactions-as-young-previously-healthy-people-continue-to-suffer/5765205

  https://www.globalresearch.ca/how-endless-boosters-will-destroy-immune-function/5765690

  Gillad av 2 personer

  1. Japp snart är vi bortom allt vett och all sans….
   US+EU typ 50k döda av vaxet och det bara fortsätter…..
   Vi hade lätt kunna bygga ut vården eller bygga tillbaka vården på dessa två år… gymnasium + 2år blir en USK en USK plus 2 år blir en SSK osv…. i stället sitter man med tummen på ett ställe solen aldrig lyser och pladdrar AT sade från början att vi skulle skydda de äldre äldre fortfarande efter 2 år och låg beläggning på IVA HAR BARA 20% av de avlidna fått vård på IVA….

   Gillad av 2 personer

  2. Hur orkar de?

   Hormediernas chefredaktörer och journalister lider av flera olika fenomen, bl.a. psykopati, vilket gör döljandet av massmord och att leka Goebbels till en enkel sak. De som har känslor i kroppen kan använda bortträngning för att hålla sig kvar i masspsykosen som psykopaterna skapar. Rädsla kan skapa lydnad. Skam kan dränkas i rödvin. Det är ofta journalister duktiga på. Det anständiga är att lämna psykopatin och utgöra de nya medierna med karaktär och visst finns det sådana, bl.a Folkets Radio. https://folketsradio.se/

   Gilla

 2. De vet nog inte på Twitter vem han är.

  Fick ”erbjudande” idag om en påfyllnadsdos. Till skillnad mot det första, som i formuleringen verkade vara medvetet riktat mot mig, så var detta mer allmänt skrivet. Samtidigt kom det en kallelse för undersökning (spirometri) och en fundering på om man erbjuds något ”extra” då. Om så är fallet, så kommer de att få svar på tal …

  Gilla

 3. Tedros Adhanom Ghebreyesus, medlem i Tigray People’s Liberation Front party (terroristgrupp) och tidigare regeringsledamot i Etiopien (2005-2016), driver nu på att 70% av jordens befolkning skall vara ”vaccinerade” nu till sommaren 2022.

  https://rumble.com/embed/vozfnv/?pub=4

  Det närmaste han har varit det medicinska området är som hälsominister 2005-2012 och saknar även relevant bakgrund (precis som det är i den svenska regeringen …). 2017 blev han handplockad av WHO:s största sponsor Bill Gates att leda WHO. Den sistnämnde har som bekant fram till 2019 förespråkat avbefolkning av jorden. Därefter har han tjatat om vaccinering av hela jordens befolkning … 1+1= …?

  Gilla

  1. Precis. Politiker som skapar problem, eller hoppar upp i knät på de som skapar dem är det naturligtvis klandervärt att rösta på. Det är dessutom klandervärt att rösta på politiker och partier som inte valsamverkar, eftersom utan denna mentalt friska samarbetsförmåga så blir det noll mandat för dem allihop. Det är detta mentalt sjuka fenomen som gör att mången god människa ”taktikröstar” eller blir soffliggare.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s