Anställda på vårdföretag tvingas vaccinera sig eller få sparken

Det privata assistansbolaget Lystra som finns på flera håll i Sverige har trots invändningar från facket beslutat att all befintlig personal på företaget (även administrativ) måste vaccinera sig mot corona, annars får de sparken och det rör sig om 15-20 individer.

Enligt företaget är det ”För att skydda våra kunder och de personer som befinner sig i riskgrupp.” Att man inte kan skydda dessa från smitta oavsett vaccinationsstatus på personalen eftersom alla kan få smittan och smitta vidare, verkar inte företagsledningen känna till och SR-reportern ställer heller inga frågor om detta.

Detta är helt galet och definitivt i klass med tvångsvaccinering. Man undrar dessutom hur de tänkt att de ska upprätthålla patientsäkerheten om de inte har tillräckligt med personal på grund av sin fascistiska personalpolitik?

Det vore nu på sin plats att Vänsterpartiet, som är det enda riksdagsparti som säger sig vara emot vaccinpass, tar bladet från munnen och offentligt ryter ifrån mot dessa grova övertramp. Men jag betvivlar att de besitter tillräckligt med kurage för att gå emot övriga medlöpare.

Skrämmande utveckling i Sverige just nu och eftersom den stora hjärntvättade massan hejar på istället för att protestera, lär detta få passera utan att någon står upp för varje medborgares rätt att själv få bestämma över sin kropp.

#vakna

#followthemoney

https://sverigesradio.se/artikel/assistanspersonal-som-vagrar-vaccin-sags-upp

9 reaktioner till “Anställda på vårdföretag tvingas vaccinera sig eller få sparken

 1. Det är inte utan att man börjat tänka på Nazityskland. Var det inte så att man skulle hindra historien från att upprepa sig? Men javisst, Socialdemokraterna stod ju i bräschen och hejade på Nazisterna under 2:a världskriget, detta med då övriga partier som hejade med. Våra kroppar är inte våran ägodel, den ägs av staten.
  Gott nytt, och förhoppningsvis ett uppvaknande år för de som inte vaknat än.

  Vänligen från Nina

  Gillad av 1 person

 2. Frågan till politikerna borde vara om det blir A-kassa eller socialhjälp.
  Om inte varför tillåter de att folk kastas ut på gatan.
  Kanske en skön tanke med livslångt sprutfritt liv på socialbidrag.

  Gillad av 1 person

 3. Till er som arbetar på företag som vill påtvinga er vaccin, finns här en instruktion från flödet kring hur detta kan kringgås.

  ”Från en advokat:

  Om du tvingas till Vaccinering för att behålla ditt jobb, här är ett bra sätt att hantera det genom att kräva villkorligt godkännande.

  ”Jag skriver angående frågan om potentiellt covid-vaccin och min önskan att vara fullt informerad och utvärderad av ALLA fakta innan jag går vidare. Jag skulle vara mycket tacksam om du kunde tillhandahålla följande information, i enlighet med lagstadgade juridiska krav.”:

  1. Kan du meddela den godkända juridiska statusen för ett vaccin och om det är experimentellt?

  2. Kan du ge detaljer och försäkringar om att vaccinet har testats fullständigt, oberoende och noggrant mot kontrollgrupper och de efterföljande resultaten av dessa tester?

  3. Kan du meddela hela innehållsförteckningen i det vaccin jag ska få och om något är giftiga för kroppen?

  4. Kan du informera om alla biverkningar som är förknippade med detta vaccin sedan det introducerades?

  5. Kan du bekräfta att vaccinet du förespråkar INTE är experimentell mRNA-genförändringsterapi?

  6. Kan ni bekräfta att jag inte kommer att utsättas för tvång från er själva som mina arbetsgivare, i enlighet med Nürnbergkoden?

  7. Kan du informera mig om den sannolika risken för dödsfall, skulle jag vara olycklig att drabbas av Covid 19 och sannolikheten för återhämtning?

  8. Kan du meddela mig om jag skulle uppleva några biverkningar är tillverkaren av vaccinet ansvarig? Om tillverkaren inte är ansvarig kommer företaget jag för närvarande är anställd hos att vara ansvarigt och ansvarigt eftersom det är deras begäran att jag ska ha vaccinet för att kunna fortsätta min anställning?

  När jag har fått ovanstående information i sin helhet och jag är övertygad om att det INTE finns något hot mot min hälsa, accepterar jag gärna ditt erbjudande om att få behandlingen, men med vissa villkor – nämligen att:

  1. Du bekräftar skriftligen att jag inte kommer att lida någon skada.

  2. Efter att ha accepterat detta måste erbjudandet undertecknas av en fullt kvalificerad läkare som kommer att ta fullt juridiskt och ekonomiskt ansvar för alla skador som uppstår på mig själv och/eller från interaktioner från auktoriserad personal angående dessa procedurer.

  3. Om jag skulle behöva tacka nej till erbjudandet om vaccination, vänligen bekräfta att det inte kommer att äventyra min position och att jag inte kommer att drabbas av fördomar och diskriminering som ett resultat?

  Jag rekommenderar också att mina omistliga rättigheter förbehålls.”

  Poängen är att om de INTE KAN ge den informationen så har du INTE vägrat.

  Gilla

 4. Ett slag i luften från det där pedofilföretaget. Bara att starta eget vårdföretag där enbart ovaccinerade anställs, med vetenskapen som grund, istället för pedofilernas, Mammons och Moloks idioti som grund. Så kan man fylla den nisch som kommer efterfrågas av alla de som inte har låtit sig luras.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s