Det är bättre att kriminella drägg får gå fria än att riskera att någon blir kränkt

Mord efter mord fyller tablåerna blandat med diverse allvarliga skottlossningar och våldsamma rån – när inte bilar och hus brinner eller saker exploderar samt lämnar skador på såväl människor som fastigheter. Det fanns en tid när jag och flera andra skribenter brukade sammanfatta dagens skörd med grov brottslighet i det nya Sverige samtidigt som vi krävde mer insatser från våra styrande politiker. Nu har vi alla tystnat eftersom det gått överstyr och makthavarna sedan länge gett upp alla tankar på att försöka återtaga kontrollen. Men inför det stundande valåret ska så klart rejält saftiga köttben med tomma löften om hårdare tag kastas ut från alla håll, där man gör sitt bästa för att bräcka varandra trots att man vet att det är långt ifrån tillräckligt.

En sak som är slående med svensk medias rapportering och likväl polisens hantering, är den ständiga bristen på signalement på förövarna. Det kvittar om det är en brutal avrättning, en grov våldtäkt eller ett barnrån, för i Sverige ska inte allmänheten upplysas om saker som kan förstöra den politiskt korrekta bild som våra hycklande makthavare i så många år byggt upp hela sin falska fasad kring.

Jag påmindes om detta i kväll när jag skrollade igenom utländska nyheter och läste om en våldtäkt av en minderårig flicka i en park i norska Bergen den 21 december, där polisen nu ber om tips om den för offret okända förövaren.

”Polisen efterlyser en man med huvtröja och keps, mellan 20-30 år, smal, mörk i hyn, mörka ögon, svart hår, mustasch, skägg och ett ärr på kinden.”

Ja se den beskrivningen av en misstänkt persons utseende hade aldrig gått att publicera i en svensk tidning eftersom det indirekt skulle kunna klassificeras som rasistiskt och kränkande samt så klart riskerar att öka fördomarna i det redan starkt polariserade samhället – skapat av ett gäng överbetalda syltryggar som värderar sitt ego högre än de egna medborgarna. Det är sjukt att vi fortfarande befinner oss på samma stadie och efter så många år kan vi fortfarande inte samtala öppet om våra problem – inte ens använda oss av signalement för att ta fast kriminella individer som borde ställas till svars för sina handlingar.

#onlyinsweden

https://www.aftenposten.no/norge/i/mBKed4/nyhetsstudio-siste-nytt?pinnedEntry=44556

5 reaktioner till “Det är bättre att kriminella drägg får gå fria än att riskera att någon blir kränkt

 1. Alternativt signalement;
  Brun eller svart hy.
  Tolkbehov
  ca 180 cm
  Spensligt byggd, med stora fötter
  Huvtröja
  Hartänder och kalla ögon
  möjlig PUT
  Hatar riktiga svenskar

  Gott nytt J

  Gillad av 2 personer

 2. Om signalement är kränkande, vad är då det som offren blivit utsatta för? I min värld, så har de försatt sig i den situation helt själva, så de har utan tvivel förtjänat all publicitét.

  Gillad av 1 person

 3. Det vet ni väl. Allt negativt om dräggen är antingen ett brott mot mänskliga rättigheter eller Hets mot Folkgrupp. Beprövad metod som fungerar. Lås in dom innan dom dödar, våldtar eller rånar.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s