Tragiskt när folkvalda representanter öppet visar sitt förakt för folket

SD-politikern Björn Söder profilerade sig tidigt som pro-vaccinare och hans diverse utspel om vikten av att vaccinera sig har väckt upprörda känslor hos SD-supportrar. I går var det återigen dags när han i ett inlägg på Twitter visade upp att han fått sin tredje spruta samtidigt som han uppmanade alla att göra en insats för samhället genom att vaccinera sig, vilket enligt Söder är en medborgerlig plikt och den bästa julklappen man kan ge.

Inlägget fick många Sverigedemokratiska väljare att se rött och inlägget fick hundratals arga kommentarer med hot om att rösta på ett annat parti nästa år.

Söder tog dock det hela med ro och menar att det givetvis är ett personligt och frivilligt val att göra men att han försöker inspirera folk att ta vaccinet. Där hade det kunnat sluta, men senare twittrade Söder ett syrligt svar till alla belackare som tyder på ett djupt förakt för andra människors åsikter.

”Kan konstatera att svenska folkets utbildnings- och kompetensnivå lämnar på en del håll en del övrigt att önska men det är förmodligen ett resultat av en fullständigt havererad skola. Nu krävs ordentliga förstärkningar i utbildningsväsendet.”

Söder menar alltså indirekt att alla som inte tycker som han om vaccinet är dumma i huvudet, vilket kan beskyllas den svenska skolans förfall. Karln försöker inte ens dölja sitt förakt och att det kanske är han själv som har fel samt inte är påläst verkar inte finnas i hans värld.

Obehagligt att en person med sådana tankar kan sitta vid makten om mindre än ett år och styra över folket, men det passar nog Moderaterna bra som precis likt SD samt övriga oppositionspartier den senaste tiden visat att man är för en totalitär regim.

I och med att samtliga riksdagspartier vänt medborgarna ryggen, är det inte konstigt att partier likt det nystartade MoD grundas som har mänskliga rättigheter och demokrati som viktigaste valfrågor med krav på att vaccinationsbevisen som inte minskar smitta avskaffas, säger nej till all form av medicinskt tvång/påtryckningar/särbehandling, kräver att alla undantagslagar rivs upp samt att censuren och svartmålningen av kritiska röster stoppas.

Splittringen i samhället fortgår och missnöjespartier lär bli ett alternativ för den delen av befolkningen som är vakna. Medborgerlig samling, Alternativ för Sverige och MoD är de partier utanför riksdagen som hittills profilerat sig som motståndare till vaccinpass. Vänsterpartiet säger sig vara emot, men de vågar tydligen inte yttra sig öppet eftersom inte en enda protest hörts från det lägret – ynkligt.

#followthemoney

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/japjOe/sd-valjare-rasar-mot-bjorn-soder-efter-vaccinbild

30 reaktioner till “Tragiskt när folkvalda representanter öppet visar sitt förakt för folket

 1. All politik är teater under hela 1900-talet minst. Miljöpartiet har bildats av djupa staten för att fånga in de människor som oroade sig för rovdriften av våra resurser. Så hittade man på att CO2 orsakade klimatförändringar.
  Det är lika med SD. Man har drivit hit människor från mycket främmande kulturer för att belasta vår så kallade välfärd.
  Spelet att låtsas tycka illa om SD och kalla dem brunskjortor är bara för att få oss att rösta fram dem.
  Det kan tyckas som om SD har bra idéer men de är för evidensbaserad forskning och det är en kvarnsten runt vår hals som bara gynnar BIg Food och Big Pharma.
  Det är ingen pandemi eller farlig smitta utan det är det ekonomiska systemet som kraschar. Denna ”pandemi” har planerats för under lång tid.
  Varje land har sin djupa stat och det är det som ska avslöjas, hur den har matat oss med lögner och utnyttjat oss för att skapa sig rikedomar och makt.
  Vi ska inte rösta förrän vi har fått en konstitution som garanterar att vår röst betyder något.
  Ni glömde ta med det nya partiet Knapptryckarna ?
  Har MOD samlat 1500 namnunderskrifter?
  Det är ingen pandemi eller farlig smitta !

  Gillad av 2 personer

  1. Helt riktigt. Jo, ”evidensbaserad forskning” kan innehålla forskningsfusk, men styrkan är att det lätt kan avslöjas om man bedriver statlig forskning som verifierar/falsifierar Big Pharmas omoral och kriminalitet. När staten har gjort det så kan man alltid, likt Dr David Martin, dra dem inför rätta, eller i vart fall se till att forskningsfuskarna och andra kriminella byråkrater är välkända för allmänheten.

   Forskningsfusket mot HCQ avslöjades och så även källan. Olaglig ”gain of funtion research” på coronavirus i USA och Kina är avslöjat och anmält och vi har Dr David Martin att tacka för detta. Namnen på medbrottslingarna är publicerade. Det är bara för folket att ”vidta åtgärd” om de vill det.

   Men naturligtvis måste vi ha ett rättssystem som fungerar också! Sedan jakten på Julian Assange från svensk s.k. ”rättsstats” sida så vet vi att den s.k. ”rättsstaten” inte är att räkna med i Sverige än. Den är korrupt och bryter mot mänskliga rättigheter och yttrandefrihet för journalister, och de sätter inte dit politiker och journalister som bryter mot Nürnbergkoden eller Barkkonventionen heller, men vi kan gör om rättsstaten till folkdomstol så att det blir någon djävla ordning på den!

   Du har helt rätt i att vi behöver något hederligare i vår demokrati OCH du har helt rätt i att vi behöver direktdemokrati, som i Schweiz, MEN betvivlar starkt att de s.k. ”Knapptryckarna” är rätt väg. Dagens lögnare utbytt mot nya lögnare är fel väg! En person som röstade på Reinfeldt, vilken numera jobbar för Bank of America Merril Lynch där George Soros tidigare var en storägare, är inte en helt optimal galjonsfigur. Man får inte vara lite dum i huvudet om man röstade på Reinfeldt OCH erkänner det (!!!) Min analys av detta finns på Valsamverkanspartiet.

   Som sagt i min analys. Ingen som har varit eller röstat på Moderaterna är helt go, tycker inte jag. De s.k. ”Knapptryckarna” har stulit konceptet från Direktdemokraterna rakt av, men vad värre är så påstår de sig vilja ha en ”valmaskin” FORTFARANDE, trots mitt avslöjande och orden från hästens (galjonsfigurens) mun. Nåväl. Vad utgör deras ”valmaskin” idag? Jo. CIA:s Facebook. Ska CIA bestämma både Knapptryckarnas och Sveriges framtid? Tja. Då blir det väl ungefär samma sak som nu, eller vad tror du?

   Yttermera har de startat ”Folkets Röst”, en kopia rakt av från Valsamverkanspartiet, helt utan minsta förklaring. Detta är ett klandervärt djävla pack, i min mening. Med tanke på namnvalet ”Folkets Röst” så vill de med all sannolikhet misslyckas, för det namnet är redan taget. De gör även allt de kan för att besmitta hela tåget med extremt vettlösa konspirationsteoretiker som inte har alla hästarna i båset.

   Jag har inget emot trovärdiga konspirationsteorier, men då måste de underbyggas med goda evidens och människor med kompetens på sina områden! De s.k. ”Knapptryckarna” verkar arbeta för folkets fiende, medvetet i syfte att undergräva ett äkta valsamverkan som kan lyckas, eller så är de helt enkelt så extremt inkompetenta att de själva inte kan förstå det. John Cleese förklarar sådan ”Stupidity” på nätet på ett bra sätt.

   Mitt förslag är att istället ansluta mentalt friska partier, som inte förlitar sig på klandervärda plattformar (enl. Richard Stallman) eller annan fulmedia, samt är för Schweizisk direktdemokrati och att ansluta dem till Valsamverkanspartiet, på riks-, regional- och kommunal-nivå!

   Om du inte besvarar detta i sak, punkt för punkt, så antar jag att även du är en del i denna idioti/konspiration mot direktdemokrati och valsamverkan, d.v.s. utgör s.k. ”kontrollerad opposition”, medvetet eller omedvetet.

   Gilla

   1. Evidensbaserad forskning är detsamma som med skolmedicinens vetenskap.
    Det är inte bevisat att något är rätt bara för man säger att det är vetenskapligt utan det är en åsikt.
    Mycket bot har gått förlorat inom medicin eftersom det ska vara evidensbaserat.
    Särskilt med det senaste kvantteori

    Bland det första jag röstade om var kärnkraften men så vitt jag förstår nu så fick jag inte alla fakta och det är det som är problemet. De som styr och ska ta beslut får lyssna på olika intressenter som talar för sin sak. Det behövs ett oberoende råd som talar om vad som är bäst för landet.
    Men det blir svårt att hålla rent och objektivt.
    Därför är jag inte positiv till folkomröstningar. Det inbjuder till korruption. Och att man röstar efter sina känslor och inte vad som är bäst i stort.

    Men som det blivit nu, att politikerna gör som de behagar och att vi inte har media som granskar de styrande måste det bli slut på. Jag tycker samtliga partier ska bilda en samlingsregering, som man gör när det är krig, och ta fram verktyg så väljarna kan ställa de styrande till svars efter varje val. Ingen blocksamverkan och kompromisser.
    Bara ett val.

    Samtidigt kan de redogöra för alla lögnerna de serverat oss och därefter får de bli vanliga knegare med minsta pension. I fortsättningen ska inga frimurare eller liknande få ha poster i beslutande organ. I en demokrati ska inga hemliga sammanslutningar få finnas. I en demokrati är allt öppet.

    Jag hoppas knapptryckarna ska kunna driva fram detta.

    Det är väl inte så konstigt att man röstat till höger om man tyckt att lönen äts upp av skatt, men som jag sagt är politiken bara teater och lurendrejeri. Partitopparna är globalister och lurar både oss och sina partikamrater.

    Tydligen trampade jag på en öm tå när jag nämnde knapptryckarna. Jag hade ingen aning om hur man bildar partier men lärde att man skulle samla in 1500 namn. Eftersom jag inte hört om MoD tidigare undrade jag om de hunnit göra det.

    Gilla

   2. När mediahoror, politikeradel, profitöter likt pedo-Gates eller Fauci, eller barn, som plötsligt får alla deras uppmärksamhet, säger något om ”vetenskap” bör man givetvis se upp! Något blir ju inte ”vetenskap” för att någon påstår att det är ”vetenskap”. Så är det med alla missbrukade ord. Folk använder ofta ord i fel betydelser. Detta leder bara till ointelligent käbbel.

    ”Bevis” finns enbart inom matematiken och är absoluta. Vetenskapen är annars ”evidensbaserad”, vilket är svagare. Vet inte om ”kvantteori” bör blandas in i det här?

    Ingen är väl helt oberoende, men håller med dig om att vi bör eftersträva ”oberoende råd” och jag ser öppna diskussioner mellan olika karaktärsfasta vetenskapsmän med kompetens som rimliga oberoende råd och det där får vi aldrig eller sällan se. Plötsligt kommer det en och annan artikel, t.ex. i Läkartidningen från en grupp vetenskapsmän, men det är väldigt sällan, och nästan aldrig i fulmedia. Folk proppas där istället med propaganda från hormedierna och deras intressenter.

    Till slut så är det folket som bör bestämma riktningen, anser jag, men definitivt inte medelst sådana hormedier som vi har idag. Detta är inte ”demokrati”, i egentlig mening. Detta måste vi få bort på olika vis, bl.a. genom demokratikörkort som innebär att människors förståelse har nått en så pass hög nivå att de blir svåra att manipulera och så att folk väljer bort alla hormedier!

    Jag tror INTE att folkomröstningar inbjuder till korruption. Tvärtom. Detta kommer öka medvetenhet, enhet och samhällsmoral, tror jag. Folk ska gå på sina känslor OCH på långsiktig logik i en nyttig BALANS! Vi har alla två hjärnhalvor som måste samarbeta. Det är därför meditationen är så viktig, anser jag.

    Idag är det nya medier som granskar via nätet, och allt fler har börjat upptäcka det, men en del av de nya är också propagandistiska hormedier, tyvärr, så man bör alltid behålla sin skepticism som medborgare och tala med varann med jämna mellanrum!

    Kanske är ”en samlingsregering” rätt på ett sätt, när vi når en viss nivå av kaos, om nu politikerna vore hederliga och karaktärsfasta och inte vore de som har skapat detta kaos, men det förmodligen katastrofalt i dagsläget, tror jag. Det bästa för Sverige är nog initiativrätt och beslutande folkomröstningar som i Schweiz, tror jag.

    Endast så kan vi nå rimlig sanningshalt och få ner politikerarvoden och politikerpensioner på en rimlig nivå, tror jag. Enig i att det inte bör finnas hemliga sammanslutningar i en demokrati. Den skall vara så transparent som möjligt. Allt kan inte vara transparent, t.ex. förvaret, men det mesta annat kan ju vara det.

    Jag anser inte att vare sig Knapptryckarna eller Direktdemokraterna är rätt väg. Ser nämligen inte att de vill vara transparenta eller vill använda transparenta öppna fria plattformar till folket. Och att rösta på CIA:s Facebook eller i andra icke-transparenta forum, är vare sig transparens eller IT-säkert. Mitt huvud har varit nere i IT-kaninhålet en stund. Hårdvaran är nästa problem. Med dagens datorer och telefoner, fulla med okänd skit från främmande makt, så glöm detta med digital folkomröstning! Det kommer ta enorma statliga satsningar för att åstadkomma något som är någorlunda säkert på det digitala området, t.ex. en dedikerad säker krypterad röstningsenhet som är tillverkad i Sverige av folket för folket.

    Skatt betalar du oavsett regering. I Schweiz som har direktdemokrati är skatterna just nu låga, eftersom det är ett skatteparadis åt korrupta politiker/kapitalister i hela världen. Detta skyddar förmodligen landet från invasion, så det är kanske bra på sitt sätt. Schweizarna vill ju leva i fred och frihet.

    Alla mentalt friska kan ha vapen hemma i Schweiz och mordfrekvensen är ändå mycket låg. Pengarna används helt enkelt väl i Schweiz och de har förstånd nog att ha en enormt bra beredskap. Skatterna strösslas inte på EU eller en massa annat skit.

    Min ”ömma tå” vad gäller Knapptryckarna, är att folk inte bör låta sig ledas av folk som har röstat på Reinfelts ”öppna era hjärtan” eller i blindo följer den galjonsfigur som ljuger om ”valmaskin”, har skapat en pyramidstruktur och lockar in folk på Youtube och Facebook, som kontrolleras av främmande makt. Hur tror du det kommer leda till intelligent folklig demokrati?

    ”Ett parti måste inte registrera sin partibeteckning för att delta i ett val.” Det där är bara till för att kunna ”låsa listor” Källa: val.se/for-partier/partibeteckning/registrera-partibeteckning.html

    Gilla

   3. Maj. Det verktyget du talar om skapade Kina redan 1921, på initiativ av kvinnan Soong Ching-ling, (1893-1981) som en ”revolutionär folkrörelse” och en mycket aktiv folkrörelse har det förblivit. Hon blev Kinas de facto ledare och efter sin död hedrades med titeln,”Hederspresident för Folkrepubliken Kina”. Det är idag en av de 9 organisationer, i väst kallade ”partier”, som kommunicerar folkviljan till och styr regeringen och Nationalkongressen (Riksdagen), och Nationalkongressen delegerar sedan uppgifter tillbaka till partierna och sätter reglerna och gränserna. Systemet har visat sig fungera utmärkt, folkstyre som fungerar, eller kanske ”medbestämmande”. 98% stöd idag från gräsrötterna. Filosofen LaoTsi formulerade det redan för 2,200 år sedan. ”Att framgångsrikt leda ett folk är att följa dom”. I Sverige skall folket följa makten. Teknologiutvecklingen möjliggör folkstyret, en teknologiutveckling som har förbjudits i Sverige. Sverige har inte börjat ännu. I Sverige väljer man ett parti, som utser härskarna, som styr diktatoriskt och autokratiskt från toppen. Folkstyre eller ens påverkan är blockerat.
    Sverige hänger envist fast vid det enpartistaten som man bildade för över 100 år sedan, så konstruerat att det i praktiken garanterar makten till (S) för evigt. Partiet (S) har integrerats med nationen administrativa byråkratiska system så att det fungerar som en enda enhet. Om något skall förändras mot folkstyre måste systemet bort.

    Gillad av 1 person

   4. Delvis sanningen, förutom det faktum att svenskar som har tröttnat på idiotin kan välja nya partier som valsamverkar via Valsamverkanspartiet för ökad direktdemokrati. Efterhand som man tar mandat kan den djupa staten bytas ut mot människor som är lojala med det svenska folket.

    Gilla

   5. Evidensbaserad medicinsk forskning drevs igenom av Rockefeller som en metod att stoppa alla mediciner som inte kunde patenteras och därmed kunde han skapa monopol och karteller, vilka i tur ökade inkomsterna för monopolkapitalismen. En botad patient är framtida förlorad inkomst. Det gäller istället att dämpa symptomen för att säkerställa kontinuerliga inkomster genom att sälja mediciner. Det är bakgrunden till drog problemet i USA, fler dör idag av droger än naturligt. Livslängden minskar i USA. Det är precis vad de amerikanska vaccinerna som påtvingas svenskarna gör. Sjukdomen och smittan löper opåverkad. Dessutom bryts uppenbarligen kroppens naturliga försvar ned och smittspridningen ökar, och inkomsterna.
    Kinesisk medicin är över 5,000 år gammal, vissa delar bevisligen över 9,000 år gammal. Den bygger på att stärka eller försvaga kroppens naturliga funktioner. Den är BigPharma värsta konkurrent, varför den är förbjuden i länder som Sverige. Den fungerar bevisligen mycket bra i Kinas, även mot Covid. Kina kände till penicillinet för över 2,000 år sedan, blodomloppets funktion för hundratal år sedan, och regelbundet vaccinerade folk 400 år före européerna. Den bygger inte på evidens, utan på observation. Gule Kejsarens (5,000 år) skrift Canon of Interior Medicine, Shen Nong’s (Den gudomliga bonden) Canon of Herbs (3,300 år), Compendium of Materia Medica, Li Shizhen (1518-1593). Mediciner och vaccin idag i väst är om att tjäna snabba pengar. Det har lite eller inget med hälsa att göra. USA förtagen drar i USD 1,000 per sekund. Du betalar. Läs John Virapen’s bok ”piller-och-profiter”. En recension här. Mycket läsvärd.
    https://humanismkunskap.org/2014/03/12/piller-och-profiter/
    ”på psykologiska kunskaper och manipulativa tekniker”

    Gillad av 1 person

   6. Vet att det är så, men jag ser inte att felet ligger på den vetenskapliga metoden, som även kan evidensbasera nyttan med traditionell medicin, snarare att felet ligger i monopolkapitalism och dålig karaktär, samt i att folk i väst går till läkaren när de blir sjuka, medan kineser (om jag förstått saken rätt) byter läkare när de blir sjuka, vilket uppmuntrar läkare i Kina att friskvårda.

    Gilla

   7. Martin. Varför inte avskaffa alla dessa partier och istället låta folket utöva påverkan direkt på de olika frågorna och mer målsättningarna som berör dom, med rätt att avlägsna olämpliga makthavare. Partidemokratin skapades för ett samhälle som inte längre finns. Folket får rösta på ett parti, och är sedan blockerade från all påverkan. Påverkan sker istället av olika små maktgrupper som journalister, extrema organisationer, utländska maktspelare som USA, och individer. Sverige är vad som kallas en anokrati. Anokrati är det begrepp som beskriver ett styrelseskick som varken kan klassas som demokratiskt eller autokratiskt, utan ofta beskrivs som ett mellanting, där olika grupper konstant kämpar om makten. Den ena maktgruppen spelar ut den andra och resultatet blir noll.
    https://sv.wikipedia.org/wiki/Anokrati

    Gilla

   8. Du har delvis rätt, men Sverige bygger på friheten att organisera sig. Om vi skulle göra revolution som förbjuder grupper att organisera partier skulle vi inskränka dessa människors organisationsfrihet. Å andra sidan kan man skapa ett parti för avskaffandet av alla partier, i realiteten en enpartistat, men i min mening bör vi istället öka frihet genom att skapa partier som valsamverkar för att skapa Schweizisk direktdemokrati, vilket förmodligen leder till en kamp mellan politiker att uppfylla folkviljan på bästa sätt, d.v.s. ”demokrati” på riktigt, vilket är det egentliga uppdraget och egentligen alltid har varit det, även om politikerna ofta har ignorerat detta, eftersom de har haft andra ambitioner än god karaktär.

    Gilla

   9. Martin. Det är inte så enkelt att kineser byter läkare när de blir sjuka. Olika läkare specialiserar sig på olika områden. Har man ett misstänkt problem med ögonen går man direkt till en ögonspecialist. Läkare i Kina samarbetar. Ser läkaren att det kan finnas ett annat problem halar han bara upp mobilen ur fickan och ringer någon annan, och sedan skickar patienten dit. Går du till ett stort sjukhus har receptionen en service med kvalificerade sköterskor, och ibland pensionerade läkare som extraknäcker lite, som ställer en preliminär diagnos och skickar patienten rätt. Stora sjukhus med hundratals läkare kanske bara arbetar med ett ämne, som ögonen till exempel. Går du till ett stort sjukhus finns i receptionen en stor tavla med alla läkarnas bild, utbildning, specialitet och erfarenhet, och vilket rum han arbetar från. Du kan välja själv och gå direkt, och så besöka samma läkare hela tiden. Dina journaler bär du själv med dig.

    Gillad av 1 person

   10. Då hade jag alltså fått det hela om bakfoten. bra att du rättade till det. Toppen för integriteten att folket bär sina egna journaler, men hur går då forskning och statistik till? Är varje människa ett anonymt nummer utan koppling till individens identitet?

    Gilla

 2. ”Enligt psykologen Stanley Milgram har bara 20% i en befolkning den moraliska och psykologiska förmågan att stå emot en auktoritär order. Det betyder att 80% av folket inte är kritiskt tänkande, har inte den mentala styrka som krävs för att stå emot masspsykoser och påverkansoperationer, har varken energi eller kraft att stå emot omfattande grupptryck. De saknar mod och vilja att slåss mot tyranner som sitter och styr. De anpassar sig hellre, sväljer lögner, går i flocken, där är det tryggt. Det är först nu som vi verkligen ser vilka som är att lita på och vilka som med glädje skulle sträcka upp handen för att frivilligt arbeta som vakter i koncentrationslägren.”

  ”Det är inte i mätta trygga tider som medmänsklighet, mod och solidaritet visar sig. Utan det är i prövningens tider vi ser vilka som har starka och hederliga hjärtan och vilka som är fega och bekväma, rädda och ängsliga.”

  Så sant, så sant. Läs mer här:
  https://katerinamagasin.se/mest-skrammande-ar-hur-vara-medmanniskor-visar-sig-ha-inneboende-lagervakter-inom-sig/

  Gillad av 2 personer

  1. De flesta medlöpare är medvetna om sin svaghet. Det är kanske därför vi har så många som mår dåligt idag. Att vara medlöpare kan inte vara bra för den psykiska hälsan.

   Gillad av 2 personer

   1. Förmodligen Anders, denna dåliga mentala hälsa har nu kanaliserats in i en massformation/masspsykos, i vilken biovapnet/vaccinet och Big Pharmas pedofiler utgör de nya gudarna.

    Det är förmodligen detta som har potential att sluta såsom de flesta andra extremt galna sekter slutar, d.v.s. i massivt självmord. Vissa av deltagarna i spektaklet kan ev. överleva med mentala skador, men det innebär oftast att de mer mentalt friska måste gå i exil till säkrare ställe innan det brakar loss ordentligt.

    Men detta är lite som den kokta grodan. Det sker liksom lite i smyg hela tiden. En på tvåhundra som trillar ihop mystiskt eller ett ökat antal missfall gör inte att någon inser folkmordet. Temperaturen stegras, sakta men säkert. Vid vilken punkt hoppar grodan ur? När den väl sitter i koncentrationsläger är det svårt att hoppa ur.

    Har du t.ex. en ”bugout bag” och har du ett hemligt ställe där du kan föra kampen ifrån i några år? (Mänsklighetens masspsykoser och krig brukar vara i ca 10 år)

    Gillad av 1 person

  2. Helt sant Tompa!
   Hur visar du ”mod och solidaritet”?
   Anser du att du är en av alla som ”har starka och hederliga hjärtan”? Hur syns detta?
   Hur är inte du en av alla ”fega och bekväma, rädda och ängsliga”?

   Gilla

 3. Söder tog dock det hela med ro och menar att det givetvis är ett personligt och frivilligt val att göra men att han försöker inspirera folk att ta vaccinet.
  Missionerande är aldrig rumsrent. Det handlar om att förmedla att andra har fel åsikter och att de skall byta ut dessa mot aviserade. Det sammanfattas med att kränka andra, i.o.m. frånvaron av respekt.

  Kan konstatera att svenska folkets utbildnings- och kompetensnivå lämnar på en del håll en del övrigt att önska men det är förmodligen ett resultat av en fullständigt havererad skola. Nu krävs ordentliga förstärkningar i utbildningsväsendet.
  Det har jag också konstaterat. Det är främst Socialdemokraternas fel, som urholkat Per-Albin Hanssons ambitioner och arv … Det verkar som att Söder inte vet vilket ben han skall stå på, eftersom att hans missionerande om Covid-preparat tyder starkt på att han själv är ett resultat av utbildningsförfallet. ‘Man kan inte både äta och spara kakan’ …

  Gillad av 3 personer

  1. Misstänker frimureri och att han tog saltlösning. Betalningen kan säkert bli riklig från de som profiterar på biovapnet/vaccinet. Reinfeldt blev t.ex. belönad med anställning på Bank of America Merril Lynch, efter han körde med ”öppna era hjärtan” (stäng era hjärnor)

   Gilla

 4. Jaa SD går från klarhet till klarhet . . eller från klarhet till dimma . . . ?
  Att ett parti med insikt och med framförhållning bereds plats i riksdagen och tack vare en avvikande politik ”på kanten” blir invalda är bra och värnar/visar att det finns demokrati i landet.
  Sedan att vartefter partiet växer politiken blir mer och mer liknande alla andra partiers förutom V är trist för ärligt vilket är det senaste partiet som kallat sig ”Sverige’s arbetarparti” osv de flesta partier spelar poker i politiken dvs man får 5 kort och sedan kan man kasta och ersätta med nya…. isses vilket trams…. tyvärr har jag för lite gemensamt med V dvs den globala, internationella, solidariteten där tyvärr det mesta landar hos mellanhänder osv. MEN att nu SD och inte oväntat Björn Söder går ut är riktigt trist….. värre än att tappa besticken på fötterna…. politiker, aktiva inom SD utesluts ju på löpande band och senaste, tror jag, är en i tingsrätten dömd men domen överklagad…. vad jag förstår dock redan utesluten….. värnandet om den personliga integriteten och det personliga valet finns inte hos alla i SD längre dock finns flera ljus i natten, et är Richard Jomshof.
  länk till en anekdot från 1930-talets Tyskland just saying

  An anecdote/En anekdot

  Gillad av 1 person

  1. Till slut är det nog bara frimurare kvar i SD, tror jag. V är förmodligen också infiltrerat, för jag kan inte föreställa mig att en så idiotisk utveckling som de har genomgått, identitetspolitik likt NMR och förtryckande radikalfeminism i ett redan jämställt samhälle, hade kunnat genomföras på något annat sätt än genom uteslutningar och intern frimurar-sekterism. En klassisk vänster hade varit tilltalande, men det är den ju inte.

   Gilla

 5. Kan nog inte hålla med om att det skulle vara ”Tragiskt när folkvalda representanter öppet visar sitt förakt för folket” jag ser det mer som översitteri, förtryck eller pennalism.

  På sån här skit kan politiker lägga hur mycket tid som helst verkar det som, medan de som bor på äldreboenden knappt kommer upp på morgonen, får duscha 1-2 ggr/vecka, får äta ljummen mat i bästa fall, många blir liggandes i sina sängar hela dagarna, blir inte aktiverade eller får en chans till att komma ut detta är helt okej tycker de för här lägger de inte ner en enda sekund.

  Medan de kan med lätthet betala ut skadestånd till brottslingar på flera hundratusentals kronor detta är helt okej, vet inte hur ni andra tänker om politiker och andra sakkunninga men själv har jag inget förtroende kvar att ge dem.
  Vill se politiker som sätter svenska folket först och ger tillbaka makten till det svenska folket och inte som det är idag en osäkerhetskänsla hos politiker och sakkunninga hur man ska förhålla sig till saker och ting.

  Själv tror jag att detta beteendet kommer att straffa sig och straffa dem som ser ner på sitt folk och leker någon form av Führer, men framför allt visar de vilken otroligt låg nivå vi har på våra politiker, de skulle skämmas för sitt beteende men de fattar de väl inte hur man gör.

  Förr var det de stora idealisterna som blev politiker. Idag är det stora egoisterna som blir politiker.

  Gillad av 3 personer

  1. Inspirera folk att ta vaccinet…..genom indirekta hot och dumförklarande av gemene man. Att vara maktgalen med storhetsvansinne tar sig vilka uttryck som helst.

   Gillad av 1 person

   1. ”John Cleese on Stupidity”

    Han har antingen varit så korkad att han inte lyssnat på skeptiska virologer och mikrobiologer, eller så tror han att han är smart och jobbar för pengar/löften åt de som profiterar och skaffar sig nu ett extremt dåligt eftermäle, eller så har de snärjt honom med barnvåldtäkt eller liknande.

    Gilla

 6. Sen tror jag att bilden av BS godhet på Twitter är ett montage. I en pandemi med hantering av dessa vacciner, bör nog sköterskan ha handskar på sig. Hon/han har ett plåster sitter på sin egen hand – vart ska det plåstret sen? Skyddet på nålen brukar de flesta ta bort innan de injecerar sprutan i en patient. Varför måste bilden vara ”tagen” så att man egentligen bara ser det han vill man ska se? Varför ens lägga ut det på Twitter med arrogans mot sina egna väljare? Varför mailar han Aftonbladet och påstår att vaccinering är en medborlig plikt? Många frågor och mycket tyst från Åkesson.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s