Vem är ansvarig om något går fel?

Obligatorisk vaccinering för vuxna mot Covid-19 är redan verklighet i Indonesien, Tadzjikistan och Turkmenistan. Från och med nästa år kan vi även klassificera Tyskland och Österrike som fascistiska länder eftersom tvångsvaccinering blir ett krav även där. Men Ecuador blir nu först i världen med att tvinga alla invånare över 5 år som kan vaccinera sig att kavla upp, vilket man meddelade förra veckan.

Detta är verkligen förfärligt eftersom man tvingar barn att vara försökskaniner för ett vaccin som ingen har en aning om vilka långsiktiga biverkningar det kan generera. Tänk om de forskare, läkare och visselblåsare som varnat för konsekvenserna av massvaccineringen har det minsta rätt – då har vi således miljoner människor i alla åldrar som kommer att bli allvarligt sjuka, få men för livet, bli infertila, hamna i läkemedelsberoende eller i värsta fall avlida.

Om något går fel vore det ett allvarligt brott mot mänskligheten, men vem ska i sådant fall ställas till svars för att det största medicinska experimentet i historien gick åt pipsvängen? Inte big pharma-bolagen i alla fall eftersom de friskrivit sig från allt ansvar redan innan distributionen av vaccinen och de olika ländernas regeringar hänvisar väl till ett ”nödläge” som krävde extraordinära åtgärder samt att de flesta ställde upp frivilligt, men att man inte såg det komma.

Således är det upp till befolkningen att själva ingripa mot överheten som i sin strävan efter maktfullkomlighet och kontroll bokstavligen går över lik för att nå sina mål. Hoppas bara tillräckligt många vaknar i tid för att rädda det som räddas kan åt våra efterkommande. Det handlar inte längre om att vara för eller emot vaccin, utan snarare att stå upp för våra demokratiska rättigheter som står på spel.

#followthemoney

#rörinteminabarn

Bildkälla: SVT Nyheter

15 reaktioner till “Vem är ansvarig om något går fel?

 1. Utbredningen av sjuka politika beslut – beror dessa på mutor eller tumskruvar …?

  Från och med nästa år kan vi även klassificera Tyskland och Österrike som fascistiska länder eftersom tvångsvaccinering blir ett krav även där.
  Cirkeln är sluten …

  Gillad av 1 person

 2. Eftersom det behövs påfylling redan efter 3 månader är det helt fel att kalla denna vätska som injiceras för ”vaccin”. Ett riktigt vaccin är verksamt 10. 20 år eller hela livet ut.

  Gillad av 1 person

  1. Inte alltid så. Det gäller vaccin som verkar mot ett specifikt virus, men vad vi kallar förkylningsvirus är inte bara otaliga, nästan ändlösa i antal, dom mutera dessutom hela tiden till nya varianter. BigPharma har nu föreslagit att alla skall vaccineras regelbundet var tredje månad – för evigt. Det ligger nära till hands att tänka att deras mRNA ”vaccin” avsiktligt designas så att det förstör kroppens eget försvarsmekanism och har kort verkningstid. Detta i ekonomisk avsikter. Människan skall sättas i en beroendeställning. Det kan vara mänsklighetens någonsin största bedrägeri.

   Gilla

 3. Det var nog lite ljug från SVT där, men den evidenta sanningen är väl inte så viktig där längre?

  ”Austria will be the first European country to introduce a general vaccine mandate. Many other countries in the EU, including Germany, are also considering at least a partial mandate, affecting medical and nursing staff. ” https://www.dw.com/en/covid-19-special-vaccine-mandates/av-60151009

  Tyskland kommer kanske påtvinga medicinsk personal chansen att få allvarliga biverkningar eller död, men alltså inget generellt vaccintvång, så genocid medelst amerikansk-kinesiskt biovapen är alltså relativt frivilligt i Tyskland även nästa år.

  De kommer kanske kräva fullkomligt meningslöst PCR-test så att pedofilerna i USA kan tjäna pengar på detta, men det hänger nog ihop med att Usrael äger Tyskland efter invasionen.

  Gilla

 4. Demokratin verkar vara det sista alltför många ens reflekterar över vilket är otroligt skrämmande. Bara titta på TV (om man orkar) så handlar det mesta om att ”kavla upp ärmen” m.m. Oerhört tröttsam ständigt pågående propaganda. Är det någon som inte vill använda sig av vaccinet som kommer till tals i det offentliga rummet?

  Gillad av 1 person

 5. Det är det kagctror också. Alltihop går ut på att få bort våra demokratiska rättigheter. Det är mycket lättare att styra ett folk om man lever under diktatur än i en demokrati.

  Gillad av 1 person

 6. Studie: Immunbrist ger högre risk att smittas av covid trots vaccination
  https://www.dn.se/vetenskap/studie-immunbrist-ger-hogre-risk-att-smittas-av-covid-trots-vaccination/
  ”Personer med nedsatt immunförsvar löper betydligt högre risk att drabbas av genombrottsinfektion av covid-19 – och blir då också sjukare än andra grupper, visar en ny amerikansk studie.”
  Vad i alla fall jag tycker mig iaktta är att de amerikanska mRNA ”vaccinen” gör just det. Bryter ner det naturliga immunförsvaret.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s