När inte ens 100% fullvaccinerade håller viruset borta finns det inget som talar för covidpass

Det är många som fortsätter intala sig själva att covidpass fyller en funktion och att man genom detta tillvägagångssätt ser till att ”skydda” de sköraste, men ingen har hittills kunnat svara på hur det ska gå till när såväl vaccinerade som ovaccinerade smittas och smittar vidare.

Ännu en anledning att ifrågasätta hela den bisarra situationen är att flera coronautbrott skett på kryssningsfartyg de senaste månaderna trots att alla var fullvaccinerade, så tre sprutor och ett negativt covidtest är således ingen säkerhetsgaranti.

Den 30 november skedde exempelvis ett covidutbrott ombord på det tyska kryssningsfartyget Artania, även fast både passagerarna och besättningen var 100% vaccinerade. Tre fullvaccinerade personer dog dessutom av viruset.

Den 5 december skedde ett covidutbrott ombord på det norska kryssningsfartyget Breakaway, trots att vaccinationsgraden var 100% både bland passagerarna och personalen. Minst tio personer testade positivt och minst en i besättningen testade positivt för Omikron, trots att den genomgått tio dagars karantän som är ett krav för personalen.

De flesta kryssningsarrangörer erbjuder så kallade ”säkra bubblor”, där passagerare inte kommer i kontakt med hamnarbetare när de går ombord och alla resenärer måste vara fullvaccinerade.

På världens största kryssningsfartyg Symphony of the Seas, testade dussintals personer positivt för Covid-19 under en resa, även fast samtliga 6.091 passagerare och hela besättningen hade testat negativt före utresan och 95% ombord var fullvaccinerade.

I det senaste covidutbrottet på fartyget var 95% fullvaccinerade och 100% testade negativt. Fartyget lämnade hamnen i Miami den 11 december och under kryssningen i Karibien blev ändå flera passagerare sjuka i covid.

Australien är ett annat exempel på vaccinfiasko. Trots att 91% av landets invånare över 16 år är fullvaccinerade, man har krav på obligatoriskt munskydd, karantänläger, obligatorist vaccinpass och landet haft de längsta lockdowns i världen, fortsätter smittan ändå att öka.

Detta visar med all tydlighet att vaccinpass inte fyller någon funktion eftersom alla smittar oavsett vaccinationsstatus och det idiotiska påfundet som innebär särbehandling av medborgarna samt ett grovt övertramp på våra demokratiska rättigheter borde omgående dras tillbaka av den svenska regeringen. Att vi har en samlad politisk opposition i landet som är så dåligt pålästa att de kräver att all vårdpersonal ska vara fullvaccinerade annars får de sparken, är inget annat en skam och att vi betalar för deras orimligt höga löner utan att protestera är hutlöst!

#vakna

#followthemoney

Yet another Corona outbreak on a ‘fully vaccinated’ cruise ship

18 reaktioner till “När inte ens 100% fullvaccinerade håller viruset borta finns det inget som talar för covidpass

 1. Har en liten fundering:
  Vad förväntar du dig att alla dina inlägg om hur ”odugligt vaccinet är” och hur jävla hjärndöda all är som vaccinerar sig ska leda till? Har du också funderat över hur situationen i Sverige, Europa och världen skulle varit om alla lyssnade på dig och gav fan i att vaccinera sig? Tänker du över huvud taget på vårdpersonalen som kämpar på alla sjukhus världen över med att rädda liv på smittade personer?
  Jag bara undrar?
  Gott nytt år!
  Per

  Gilla

  1. Förklara du istället för att vara oförskämd varför det åter införs restriktioner ifall nu vaccinet är så bra? Det måste för övrigt vara en befrielse att,som du,slippa ha ett förstånd att dras med. För övrigr är det tecken på en fungerande demokrati att tillåta olika uppfattningar och det har ingen betydelse ifall uppfattningen är i sak rätt. Du gillar kanske inte ett levande samtal? Det gjorde de åtminstone inte i Nazityskland. Djävla tönt!

   Gillad av 5 personer

   1. Även Nazityskland gillade ett ”levande samtal”, men precis som i Sverige och västvärlden idag styrdes det med propagandan och hade begränsningar som staten infört.

    Gilla

  2. Per tycks inte ha förstått att det s.k. vaccinet inte skyddar så som det trumpetas ut i media. Det spelar således ingen roll om man är ”vaccinerad” eller inte för ”vaccinet” är overksamt. Det är minst sagt märkligt att inte FHM propagerat för hur man stärker sitt immunförsvar. Detta borde naturligtvis ha varit prio 1. I stället så har man kört skräckpropaganda dygnet runt för att sälja in ett ”vaccin” som visat sig vara overksamt. Bedrövligt.

   Gillad av 4 personer

   1. Det är de som är vaccinerade som utgör en fara för sig själv och andra iom att de tror att vaccinet skyddar och att det går att leva som vanligt med nära fysisk kontakt osv. De vaccinerade borde fan låsas in på mentalsjukhus.

  3. När har jag skrivit om att alla är hjärndöda? Jag bara påpekar att så länge ingen säger ifrån utan bara lallar med så lär bedrägeriet fortgå.

   Om du har något att invända så kom med konkreta argument istället. Det är irrelevant hur många vårdarbetare som sliter med covidpatienter när vaccinet uppenbarligen inte fungerar, så varför ska vi inte diskutera det?

   För övrigt förstår jag inte varför du läser mina inlägg här nu också när du redan klagat på Facebook eftersom du ändå stör dig på vad jag skriver. Skrolla vidare är ett tips!

   Gillad av 4 personer

   1. Nejdå Jenny jag stör mig inte på dina inlägg utan försöker bara förstå vad syftet är med dina inlägg? Vad vill du egentligen uppnå med att i princip varje dag skriva om hur dåligt vaccinet är. Även om du aldrig skrivit att folk är hjärndöda så får man intryck av att du tycker så om oss som är vaccinerade! För övrigt svarade du inte på någon av mina frågor! Så jag frågar igen hur tror du det skulle sett ut om det inte funnits möjlighet att vaccinera sig?

    Gilla

   2. Syftet är så klart att väcka den sovande befolkningen och jag skrivet inte om hur dåligt vaccinet är utan att det inte finns fakta som stödjer införandet av vaccinpassen samtidigt som jag kritiserar våra styrande politiker.

    Jag har aldrig sagt att folk inte ska vaccinera sig, utan det ska vara frivilligt utan repressalier för de som inte vill. Hade media och makthavarna hållit sig till fakta från dag ett istället för vinklad skräckpropaganda 24/7 hade bara de i riskgrupp troligen vaccinerat sig och Covid-19 behandlats som en vanlig influensa. Vi skulle uppnått flockimmunitet. Samtidigt skulle man ha behandlat de inneliggande och svårt sjuka istället för att låta dem dö.

    Men det hjälper inte att prata om vad som kunde gjorts då – det är nu som är det väsentliga och om du slutar blunda för fakta borde du också inse att covidpass borde slopas då alla smittar oavsett vaccinationsstatus.

    Gillad av 2 personer

   3. Per, i stället för att fundera och försöka förstå vad syftet är och vad Jenny vill uppnå med sina inlägg, så borde du ställa dig frågan: Vad är syftet och vad vill myndigheterna med medias hjälp uppnå med sin fruktansvärda skräckpropaganda? En propaganda utan motstycke och som verkligen har lyckats skrämma upp en stor del av befolkningen och även dig vad det verkar. Så ta dig en funderare angående detta så kanske du kommer till klarhet.

    Gillad av 3 personer

  4. Hur många har dött av virus eländet?
   Flyttar man kroppar med hjul-lastare & lägger i massgravar?
   Nope!
   Problemet är inte antalet döda utan sk smittade, som bestäms med ett icke fungerande PCR test, mig veterligen(Kary Mullis, som skapade PCR – teknologin & fick Nobelpriset 1993 för det) .
   Så var står vi?
   Skulle inte invandringen vara lönsam tex & isåfall för vem, var & när?
   Ingen ljuger, va??
   The eternal Lier?
   WHO ändra definitionen för pandemi 2009 från antal döda till antal smittade, mig veterligen, påskrivet & klart av våra sk folkvalda.
   Hahaha!
   Jag har nog inte 100 rätt men f.. n.
   Du har nu spåret & gör som du vill….
   Du gör som du vill liksom jag borde få göra, eller?
   Vad hände med den så sk friheten?Enligt Nyrnberg kodex, Helsingfors konventionen, FN (NGO) konventioner?
   Jo, det finns en ekonomisk agenda bakom allt… The great reset, kolla Maggans utsaga
   Hard case?

   Mvh Per

   Gillad av 2 personer

 2. Per ,,,, förklara för mej varför inte dödstalen under den pågående pandemin ökat ?
  Vet du att pcr testerna är odugliga ?
  Hade du vetat om att vi har en pandemi om inte media funnits?
  Peter

  Gillad av 2 personer

  1. Ja, utan media hade korkskallar som Per Lothigius med största säkerhet inte ens märkt att en ”pandemi” pågick! Och det är därför man ska kalla det för plandemi i stället för uppenbart är det hela ett enormt fejk där maktgalna politiker, Big Pharma och globalisterna samspelar för ett gemensamt mål. Det man kan fastställa så här långt är att Covid kan liknas vid en svårare influensa typ Hongkong-influensan som härjade i slutet av 1960-talet och att det muterar snabbt vilket gör att vacciner och test i stort sett är helt värdelöst och borde läggas av med omgående. Men det är väl som med klimatbedrägeriet, etablissemanget har målat sig alltför långt in i hörnet för att kunna backa så man fortsätter med lögnerna in i kaklet!

   Gillad av 3 personer

  2. Kary Mullis ansåg att PCR testerna inte var rätt för endamålet, mig veterligen.
   PCR kopierar DNA i oändligt om så önskas, mig veterligen…
   Funkar utmärkt i tex kriminalltekniska ändamål mm.

   Dödstal.
   Man dör med inte nödvändigtvis av…

   Utan media??
   Hur hade detta varit möjligt?
   Överens?
   Man kör inte lik med hjul-lastare iaf, vis av erfarenhet.
   Vad vet du?
   Handlar det inte om definitionen av sk pandemi?
   Vi kan diskutera om solen går upp i öster, oxå.
   Inga illa menat.
   Varför ev tvångsvaxxinera folk för detta?

   Mvh Per

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s