Den så kallade oppositionen fortsätter visa upp en fascistisk anda

Att vaccinerade precis som ovaccinerade kan smittas av covid och smitta andra verkar helt förtigas i debatten. Moderaterna är de som starkast gått i bräschen för att covidpass ska införas och de verkar inte ha bytt fot efter att såväl fullvaccinerade partiledaren Ulf Kristersson samt två S-ministrar fått covid nyligen.

Vissa kommuner – som exempelvis Region Dalarna, Region Blekinge, Karlstad kommun och Landskrona kommun – har mot fackets vilja smugit in krav på att nyanställda måste vara vaccinerade för att ”skydda vårdtagarna” som det heter. Men ingen ifrågasätter hur detta ska säkerställas genom vaccinkrav när det är klargjort att även vaccinerade smittar och smittar vidare, vilket inte minst nya smittoutbrott på äldreboenden påvisat.

Enligt en enkätundersökning som SVT gjort, omplacerar endast ett fåtal kommuner ovaccinerad personal inom äldreomsorg och hemtjänst samt de allra flesta kommuner frågar inte sin personal om den är vaccinerad. Logiskt eftersom det dels är ett övertramp på den personliga integriteten och dels försvårar möjligheterna att få tag i kompetent personal i ett bristyrke där man redan har svårt att rekrytera.

Men detta har fått den så kallade oppositionen att reagera och nu kräver Sverigedemokraterna, Liberalerna och Kristdemokraterna att regeringen tillser att landets samtliga kommuner omplacerar ovaccinerad personal inom äldreomsorg och hemtjänst så att vårdtagarna ska slippa möta ovaccinerade. Man anser att lagen måste följas eller skrivas om för att säkerställa att det blir verklighet.

Det som sker nu är så fel och att vi inte har något riksdagsparti som säger ifrån är skamligt. Har allt sunt förnuft lämnat människor? Vad är det som garanterar att covidpass är något tillfälligt? Mitt förakt för våra riksdagspartier är totalt och det är beklagligt att svenska folket inte inser att de genom att ge sitt tysta godkännande håller på att ge bort sina demokratiska rättigheter, vilket kommer påverka generationer framöver.

#followthemoney

#vakna

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/opposition-kraver-vaccinerad-personal

32 reaktioner till “Den så kallade oppositionen fortsätter visa upp en fascistisk anda

 1. Det är omvänd logik som gäller i riksdagen o regeringen
  Vaccinpass är inte smittfri……..
  Personen med vaccinpass smittar lika ovaxad …men märker inte att den är sjuk

  Gillad av 1 person

 2. Det vi ser hända är ett hemskt övergrepp på hela befolkningen, som den s k oppositionen visar genom fascistiska åtgärder.
  Hur kan riksdagsmän och kommunpolitiker vara så obegåvade?
  Detta kräver åtgärder. Publicera varje dag en lista med parti, hemort , tel nummer och Mail till riksdagsmänninen bakom förslaget samt tel nummer till riksdagens växel så att folket kan tala om vad de tycker om vansinnet. Skapa folkopinion nu!
  Vem blir först med sådana lister?

  Gillad av 1 person

   1. Att hormedierna inte uppmärksammar V beror givetvis på ägarnas totalitära agenda, inte på V. Finmedier har uppmärksammat det. Sök på ”vänsterpartiet vaccinpass”!

    Gilla

 3. där ryker min rätt att själv avgöra om riskerna för allvarliga biverkningar är värda chansen att bli frisk
  Någon som kommer ihåg Neurosedynskandalen.
  Bara tanken att alla skulle tvingas ta detta läkemedlet utan möjlighet att säga nej när rapporterna började trilla in
  Sjukt barn eller kastas ut på gatan pest eller kolera sanktionerat av staten,

  Finns en tanke bakom förbud mot tvingande medicinsk behandling
  Denna särbehandling av ovaccinerade kan bara sluta riktigt illa

  Gillad av 3 personer

 4. Det är mycket tacksamt att SD bekänner färg så här inför valåret,fast det har de ju iofs gjort hela denna mandatperiod. Golbögen Mattias Karlsson får stå som exempel på en riktig folkförrädare i fårakläder.Tvi vale säger jag,tvi vale.

  Gillad av 3 personer

  1. Pecunia non olet – ”Pengar luktar inte” (anmärkning av den romerske kejsaren Vespasianus om planen på att lägga skatt på de offentliga urinoarerna)

   Gilla

   1. Expo har troligtvis hållhakar på ledargarnityret hos SD och säger Expo ”hoppa” så hoppar golarna inom SD. Hela SD’s ledning måste bytas ut om det skall ske något avgörande som gagnar Sverige.

    Gillad av 1 person

   2. Jag vet inte om det är sanningen. SD är i dag välkammade, välanpassade och säger det som fungerar i de nazi-sionistiska fulmedierna.
    Tror inte att de är så korkade att de har gått i Epstein-Maxwell-fällan som nu ligger i öppen dager, förutom att Epstein och hans pedo-kassaskåp har försvunnit plötsligt och mystiskt från FBI. Men man ska aldrig säga aldrig, för 7 av 8 partier går inte emot vaccinpassen, med den ryggrad jag kräver av alla svenska patrioter.
    Det kan istället bero på att vi har massvis med frimurare i Riksdagen, tror jag. Den sekterismen och deras förfärliga ritualer undergräver givetvis lojaliteten med Sverige och vår demokrati, precis som alla annan sekterism gör.
    Finns bilder och namn på SD:s frimurare på nätet. De lyder förmodligen under vidriga girigbukar med israelisk härkomst. ”Satans synagoga!” som den förträfflige f.d. juden Jesus kallade dem, innan han förklarades som kättare och spikades upp.
    I toppen av frimurar-sekten sitter säkert Henry Kissinger, som var ordförande för Bilderberggruppen, tror jag. Samtalen på BG liknar förmodligen Sion vises protokoll, tror jag. Dem har jag analyserat på Vetenskapliga partiet.
    Länkar till bilder och namn på dessa frimurare finner du via Vetenskapliga partiet under rubriken Civilkurage.
    Jimmie är en skicklig partiledare. Folket betraktar och röstar lydigt ungefär som monopolkapitalisterna vill. Hans planerade aggression mot ”brun” var verkligen välregisserad, precis som Lööfs spelade aggression mot honom tidigare, men att stödja Israels beteende mot kristna och muslimska palestinier är i min mening de facto brunt.
    Polariseringen mellan svenskar och invandrare, mellan kristna och muslimer, mellan SD-arbetare och S-arbetare och mellan kvinnor och män, mellan homo och hetero, upprätthålls med all sannolikhet för att splittra vårt folk i syfte att skapa ännu mer ojämlikhet och kaos, d.v.s. en högerregering inkl. en totalitär polisstat inkl. permanentat digitalt s.k. ”vaccinpass”, men vi vet ju exakt vad det är egentligen.
    SD sitter i högerns knä. Tycker att det är hög tid att hoppa ur detta vaccinpass-förespråkande EU-höger-knä och stå på egna ben!
    Vaccinpasset är samma sak som de små symbolerna som olika grupper i Hitlertyskland tvingades bära, d.v.s. apartheid och kanske början på ett massivt genocid (sjung gärna med och skratta gärna istället för att gråta åt tragedin!), men i formen av en QR-kod.
    Donald Trump har pekat ut en annan möjlig väg för SD, men i mer ödmjuk svensk form. Detta är, som jag ser det, kanalen Riks (just nu). SwebbTV har redan mobbats ut. Varför? – De lyder inte biovapen/vaccin-agendan, men Riks passar sig nog och lyder nog husse Google, tror jag.
    SD skulle kunna angripa Expo och deras nazi-sionistiska rasism. Man kan fördöma Israel istället för att gulla med deras olagliga invasioner och ockupationer, deras massmord på palestinier och deras etniska rensning. DET vore de facto motsatsen till nazism, men det gör inte SD. Detta är faktum.
    Hållhaken på SD är förmodligen att slippa drevning/mörkning från de nazi-sionistiska hormedierna i allmänhet, tror jag, men det är klart att det kan finnas folk som har gått i Maxwell-Epstein-fällan i SD. Självfallet.
    Nyligen hade jag t.ex. två tolvåriga tjejer som ville bli kompis med mig. De kom med röda vinbär som de hade plockat åt mig. De tyckte att de faktiskt fick knacka på hos mig, för de var ju faktiskt tolv år nu. Jag bad dem givetvis att fråga mamma och pappa om de faktiskt fick göra så, men visst var det lockande att bli kompis med de söta små flickorna när man är likt en slags altruistisk Jultomte som bara vill dem väl och kan lära dem om evident sanning, så att de inte blir lurade i skola eller medier, men jag insåg ju vilka som kan ha legat bakom också, samt har ju bestämt mig att agera politiskt. Häng med om du har ryggrad!
    (Tydligen fick de inte komma tillbaka med vinbären, för Mamma och Pappa, eller för någon annan som låg bakom ett försök till hållhake. Operation ”röda vinbär till Jultomten” var avslutad.)

    Gilla

   3. Helt OK Jenny. Tror det beror på dina inställningar i WordPress. Kommentaren innehåller nämligen 2 länkar. Man kan höja detta värde till t.ex. 5 eller 10 (om man vill).

    Gilla

 5. Att Karlstads kommun gör det förvånar mig inte. De har länge ägnat sig åt filosofiska [flum]ämnen, som saknar verklighetsförankring. Det här är till största delen inne på samma spår.

  Gillad av 1 person

   1. Det är synd om människorna i Karlstad, även synd om de inavlade som valts att styra. De kan ju inte må så bra. Problemet tycks varas likartat i min hemkommun Växjö. Stackars människor. Fenomenet verkar likartat även i Örebro, enligt Örebropartiets Allard. De mentalt efterblivna tycks vilja fuska bort en folkomröstning och har nu givetvis fingrarna i syltburken. Man kan inte göra något så korkat utan att vara inavlad, tror inte jag.
    https://www.youtube.com/results?search_query=allard+riks

    Gilla

 6. Vad har hänt med Jimmie Åkesson??? Har han blivit utköpt ur åsiktsdebatten,?? Han om nån borde väl säga ifrån, eller tillhör SD numera den döda oppositionen???

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s