Det verkar inte spela någon roll hur många experter som säger att Omikron ger mild sjukdom – makthavarna har slagit dövörat till

Sedan covidvarianten Omikron såg dagens ljus har flera läkare och forskare slagit fast att den till skillnad från Delta ger milda symptom, sällan kräver sjukhusvård samt inte bedöms som en livshotande virusinfektion.

Den senaste i raden är John Bell, professor i medicin vid Oxford universitet, som i en intervju med brittiska BBC Radio kritiserade att Storbritannien ska stänga ned ytterligare innan nyår. Bell deklarerade att Omikronvarianten som skrämt upp världens nationer inte är samma sjukdom som vi såg för ett år sedan. Enligt Bell är överfulla IVA-avdelningar och människor som dör i förtid historia nu – något som vi kan vara säkra på kommer bestå, för denna virusstam är helt klart mildare. Bell slår också fast att personer som ändå hamnar på sjukhus tillbringar mycket kortare tid där.

Men det verkar som om det kvittar hur många experter som uttalar sig i ämnet och ifrågasätter de oproportionerliga åtgärderna, för världens ledare tänker inte släppa det järngrepp man har om sin befolkning i första taget. Endast de som målar upp skräckscenarion och propagerar för mer vaccinering tillåts få utrymme i debatten. Lögnerna fortsätter och media gör sitt bästa för att underhålla masspsykosen genom att fortsätta mata medborgarna med vinklade artiklar om exempelvis antalet smittade respektive inlagda patienter i syfte att hålla skräcken vid liv, även om det vid en närmare granskning inte innebär något större hot.

Trots att det nu gått över två år sedan det första covidutbrottet och det nu finns så mycket fakta att tillgå att narrativet inte håller längre, finns inga tecken på en tillnyktring – varken på tidningsredaktionerna eller från makthavarnas sida.

I dag basunerar man till exempel ut att Sverige nu kräver negativt covidtest för alla inresande – det var väl ansvarsfullt. Man glömmer dock att nämna den lilla detaljen att asylsökande även i fortsättningen (som de gjort sedan dag ett av pandemin) är undantagna kravet på såväl negativt test som inreseförbud. Hur går det ihop sig med denna ”livsfarliga” pandemi som gör att vi måste stänga ned samhället och särbehandla befolkningen för att hindra smittspridning?

Men i sann hycklaranda är det ingen som ifrågasätter detta, lika lite som det faktum att alla smittar oavsett vaccinationsstatus, vilket gör att det finns starka belägg för att ifrågasätta beslutet om covidpass, omplacering av icke vaccinerad vårdpersonal samt nyanställningsstopp för ovaccinerade inom vården som nu införs i flera kommuner. Man häpnar över dårskapen och värre lär det sannolikt bli framöver då den stora massan blint låter sig ledas framåt, utan en aning om vad det kommer att innebära.

#followthemoney

https://english.alarabiya.net/coronavirus/2021/12/28/COVID-19-with-omicron-isn-t-same-disease-oxford-scientist-says

13 reaktioner till “Det verkar inte spela någon roll hur många experter som säger att Omikron ger mild sjukdom – makthavarna har slagit dövörat till

   1. Hahaha!
    $ANT.
    Senaste decennierna?
    Vad sägs om de 5-6 senaste decennierna?
    Var inte Erlander först till Bilderberg mötena, va det 1957?
    Vad har Palme/Schwarz/Sarnecki gemensamt?
    Märkligt är det.
    Halva kongressen/senaten är nedlusad med folk med dubbla medborgarskap.
    Catch my drift?
    Var har de sitt hjärta?
    Är jag en idiot?
    Kanske!
    It”s more than meets the eye.
    Varför går allt galet för människan, nu?
    Astroteologi(mer än du tror) ?
    Gog-Magog, kungen i norr(ska vi chansa på Putin?).
    Jag önskar Er det bästa men vad kan jag göra?
    Svält, sk pandemi & umbäranden-var hittar du det?
    Tribulation=vedermödan…
    Har jag hittat på det?
    Nope!

    Gilla

 1. Polisanmälan:
  Så DÄR ja: Idag/nyss 28 december 2021 ringde jag (Magnus Rosberger) Polisen och gjorde (via en reko poliskvinna) EN FORMELL POLISANMÄLAN kopplad till att nu framför allt huvudansvariga nyckelpersonerna socialminister Lena Hallengren, statsminister Magdalena Andersson samt Folkhälsomyndighetens GD Karin Tegmark Wisell fortfarande till dags dato – trots nu alarmerande statistik från Läkemedelsverket som dessutom stöds av MÅNGA tusentals vittnesmål i verkligheten kring antal inkomna rapporter om allvarliga biverkningar samt dödsfall med direkt koppling till ”Covid19-injektionerna – VÄLJER ATT INTE ENS DISKUTERA DEN IGEN ALARMERANDE STATISTIKEN kopplad till ovan nämnda OCH SAMTIDIGT HAR MAGE ATT FORTSÄTTA UPPMANA ÄN FLER I SVENSKA BEFOLKNINGEN ATT NU SNARAST INJICERA SIG med de ej fungerande, uppenbart riskabla/farliga experimentella genkodande Covid19-injektionerna!!

  Polisen fick under samtalet senaste statistiken från LMV vs hittills rapporterade allvarliga biverkningar och dödsfall. Och detta kompletterat med som jämförelse skeendet i USA under massvaccineringarna där under ”Svininfluensan”: 2009 NÖDSTOPPADES MASSVACCINERINGEN AV USA:S DÅ DRYGT 300 MILJONER MÄNNISKOR EFTER 53 DÖDSFALL med direkt koppling till massvaccineringen mot ”Svininfluensaviruset”. I Sverige har det nu till LMV rapporterats drygt 350 dödsfall med direkt koppling till Covid19-injektionerna – och regeringen och Folkhälsomyndigheten FORTSÄTTER UPPMANA OCH PROPAGERA för att nu ”fler måste ta sitt ansvar och NU ta dessa injektioner om man ännu inte gjort det”!!!!!!!!!!!!!!……….

  Varken jag eller poliskvinnan visste riktigt vilken brottsrubricering som nu skulle kunna passa bäst, samtidigt som vi landade i motsvarande ”direkt eller indirekt vållande till kroppsskada och/eller annan människas död”. Poliskvinnans chef kommer nu titta på ärendet och landa i en så matchande brottsrubricering som möjligt inför att denna polisanmälan nu tas upp för vidare utredning alternativt läggs ner.

  Slutligen så kände jag också att jag fick till ett bra kortare samtal/resonemang kring de nu lag- och konventionsstridiga samt på flera sätt samhällsfarliga ”Covidpassen” som såklart INTE har i ett öppet, fritt, demokratiskt samhälle att göra. Poliskvinnan verkade känna till den nu även planerade STÖRRE demonstrationen MOT Covidpass och FÖR sanning, frihet och lagefterlevnad – Stockholm 22 januari 2022 – samt lät också ”uppmärksamt uppmärksam” på den info/statistik hon fick under vårt samtal. J

  jag kommer ev. nu också bifoga mycket mer fakta, statistik kring dessa experimentella ”Covid-injektioner” om/när Polisen ev. efterfrågar detta. Är det nu ev. FLER som känner att man vill prova att även polisanmäla kopplat till ovan nämnda så tror jag det är BRA nu att MÅNGA FLER gör just det – så att det om inte annat nu SYNS ALLT MER TYDLIGT i olika delar av även våra större samhällsinstitutioner, myndigheter m fl. vad nu MÅNGA MEDMÄNNISKOR i Sverige även rent konkret nu ser och upplever med övertydlighet kopplat till även främst allvarliga biverkningar av Covid-injektionerna!!

  Vi fortsätter nu ta hand om varandra OCH FORTSÄTTER STÅ SUPERSTARKA OCH VAKNA i de olika skeenden vi nu befinner oss mitt i.
  Sanningen och rättvisan vinner normalt alltid till sist; så även NU så klart!

  Magnus Rosberger

  Gilla

   1. Dumheter? Vad är det som är dumt med att polisanmäla de uslingar som sprider lögner som bonden sprider dynga? Anledningen till att polisens resurser ser ut som de gör beror på usla politiker, mesiga myndigheter och folk som inte tänker längre än näsan räcker.

    Gilla

   2. Tror du på allvar att det kommer att leda någonstans? De tog säkert beslut om att lägga ner förundersökningen innan de la på luren.

    Gilla

   3. OK Mikael så om en anmälan riskerar att läggas ner så ska man avstå att anmäla enligt dig. Bättre är att låta lögnerna fortsätta spridas utan åtgärd så ännu fler blir lurade kanske? Nej det är tamejfan dags att slå näven i bordet och sluta hyckla!

    Gilla

   4. Man skall inte göra polisanmälan om inget brott begåtts. Det är inte näven i bordet utan ett slag i luften.

    Gilla

   5. ”direkt eller indirekt vållande till kroppsskada och/eller annan människas död”
    Är inte detta ett brott?

    Gilla

 2. Svenska media är en integrerad del av den amerikanska propagandamaskinen, som i tur är en del av det amerikanska maktmaskineriet där BigPharma ingår.

  Gilla

 3. Finland har temporärt tagit bort vaccinpassen och lagt restriktioner på hela folket. Det beror på att vaccinerna är helt värdelösa mot Omikron-varianten.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s