Studie visar att vaccinering ökar risk för Covid-19

Många av oss har reagerat på att så många dubbelvaccinerade smittats av covid, influensan och allmänt är mer förkylda än vanligt. En nypublicerad studie från Danmark finansierad av Facebook-grundaren Mark Zuckerbergs stiftelse mot desinformation om coronavaccinering kanske kan förklara en del.

Studien som innefattar 5.000 Omikronfall i Danmark, visar att Pfizers och Modernas vacciner mot Covid-19 fungerar dåligt mot den nya mutationen Omikron redan kort tid efter vaccinering, även om effekten på immunförsvaret i början är positiv.

Personer som nyligen fullvaccinerats har en effektivitet på 55,2% för Pfizer och 36,7% för Moderna, vilket är betydligt sämre än effekten mot Delta-varianten. En månad efter vaccinering är effekten dock halverad i Pfizers fall och fyra månader efter vaccinering löper den fullvaccinerade således en högre risk för sjukdom än den som aldrig har vaccinerats.

Det är okänt om den negativa effekten beror på att immunförsvaret bryts ned av vaccinet och om det i så fall bryts ned även för andra sjukdomar eller om den negativa effekten bara gäller Covid-19.

För Omikron kan den negativa effekten skjutas upp, genom en förstärknings­dos (s.k. ”booster”) som återställer effekten till ca 54%, men även effekten av denna dos klingar dock av snabbt enligt studien.

Detta i kombination med att läkaren som upptäckte omikronvarianten slagit fast att omikron ger milda symptom och inte kräver de massiva åtgärder som Europa implementerat, återaktualiserar frågeställningen varför vi håller på som vi gör med massvaccineringen samt obefogade restriktioner som stryper folks frihet samtidigtsom det slår hårt mot näringslivet. Men i en masspsykos styrd av media och våra politiska ledare är det ingen som varken tänker själv eller ställer frågor, utan man gör som alla andra och rätar in sig i ledet.

#followthemoney

https://www.friatider.se/vaccinering-gav-okad-risk-covid-19

11 reaktioner till “Studie visar att vaccinering ökar risk för Covid-19

   1. Japp, och snart kommer vi att få ”köpa” vaccinpass för dyra pengar och man behöver ju inte vara alltför konspiratoriskt lagd för att förstå att det bara är en ny sorts skatt på folket för att bekosta den hejdlösa importen av folk som pågår dygnet runt utan att den sovande svensken begriper ett dugg. Som grädde på moset får regimen även bättre kontroll på var folk befinner sig och vad de köper för de få slantar de har kvar efter alla skattehöjningar och inflation!

    Gillad av 1 person

 1. Hej. Kollade studien lite snabbt, men förstod inte hur vaccinering ökade risken för covid? Intressant information om det går att utläsa. Rekommendationen från författarna var ju (som vanligt…) mer Vaccin.

  Gilla

  1. Vaccinering gav ökad risk för covid-19https://www.friatider.se/vaccinering-gav-okad-risk-covid-19
   Studie: Vaccination ger MER corona-infektionerhttps://samnytt.se/studie-vaccination-ger-mer-corona-infektioner/
   Covid cases are surging in the most-vaxxed countries, not in the least-vaxxedhttps://freewestmedia.com/2021/07/20/covid-cases-are-surging-in-the-most-vaxxed-countries-not-in-the-least-vaxxed/
   Denmark: Staggering evidence of vaccine failurehttps://freewestmedia.com/2021/12/21/denmark-staggering-evidence-of-vaccine-failure/

   Tydligt?

   Gilla

 2. Tittade lite på data och märkligt nog så har vi lika typ många fall dagligen som Indien medan Japan har 5% så många…. Indien är mer än 100ggr fler och Japan mer än 10ggr fler…. dvs vi har samma antal som Indien trots att de nu knappt hälften av befolkningen är vaxade MEN då smittan ökade där så var nästan ingen vaxad….. i stället för dessa presskonferenser som ministrar och GDár et al deltar i kanske man kanske på allvar skulle ta tag om detta t.ex. ”Varför lyckas Japan och Indien så bra även med bekämpande av omicron?” ”Varför har Sverige samma antal fall/dag som Indien trots att de år 120ggr fler?”

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s