Läkaren som upptäckte Omikron förvånad över hysterin i Europa

Det har nu gått några veckor sedan den nya covidvarianten Omikron hamnade i fokus och den sydafrikanska läkaren Angelique Coetzee som upptäckte varianten förstår inte Europas överreaktion. Coetzee varnar för att det kan leda till att vi går miste om en möjlighet eftersom infektionen är mild samt kan leda till naturlig immunitet hos befolkningen, något som stoppas av restriktioner och lockdowns.

-”Låt mig vara tydlig, inget jag har sett i den här nya varianten befogar det gensvar jag har sett i Storbritannien. Jag var förvånad över Europas gensvar. Ingen här i Sydafrika har behövt sjukhusvård för Omikron och ingen har heller blivit allvarligt sjuk av den. Patienterna har typiska symptom som huvudvärk, trötthet och ont i kroppen. Efter ungefär fem dagar försvinner symptomen och det är allt.”

Patienterna behandlas hemma med antiinflammatoriska läkemedel som ibuprofen och låga doser av kortison. Till skillnad från Europa överväger inte Sydafrika varken nya restriktioner eller lockdowns. Istället har man vant sig vid nya varianter.

En annan faktor som kan spela in är att ganska få sydafrikaner har tagit de experimentella vaccinen, hittills bara 31% av befolkningen och enligt Coetzee klarar även ovaccinerade Omikron mycket bättre än Delta.

Den sydafrikanska dataanalytikern Pieter Streicher håller med Coetzee om Omikron och slår fast att det kan vara slutet på pandemin.

Meanwhile in Sweden…. och övriga Europa råder en sällan skådad hysteri utöver det vanliga som lämpligast beskrivs som en masspsykos. Det är helt klart massmedia som håller igång pandemin med hjälp av skräckpropaganda som håller folket i schack – något som passar våra makthavare som hand i handsken eftersom det bidrager till att utöka deras makt ytterligare samtidigt som de får mer kontroll på invånarna, dessutom tjänar big pharma-bolagen storkovan på hela bluffen.

Sluta med tester och låt folk leva igen så kommer vi få en naturlig immunitet som gör att det inte finns behov för fler doser vaccin. Men då kommer pengainflödet minska till läkemedelsföretagen samtidigt som våra styrande måste släppa på kontrollen, så det lär väl inte inträffa i första taget. Vi fortsätter således skådespelet några månader till på bekostnad av våra rättigheter.

#followthemoney

Omicron discoverer perplexed by hysterical global response

3 reaktioner till “Läkaren som upptäckte Omikron förvånad över hysterin i Europa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s