Region Dalarna kräver att alla anställda vaccinerar sig trots att facket säger nej

Ännu en dubbelvaccinerad politiker har fått covid, denna gång Näringsminister Karl-Petter Thorwaldsson (S), men precis som M-ledaren Ulf Kristersson är han tacksam över att vara dubbelvaccinerad och uppmanar alla att vaccinera sig. Ja det gäller att hålla skenet uppe så att den stora massan inte börjar ifrågasätta.

I dag deklarerade också Region Dalarna att man som första region i landet inför krav på vaccinering för alla anställda och de som inte vaccineras kommer förflyttas eller omplaceras. Föga förvånande är det en Moderatpolitiker som står bakom beslutet som motiveras med att de har ett ansvar som vårdgivare, så nu känner sig säkert Kristersson nöjd. Att förslaget ogillas av fackförbunden verkar inte bekymra de styrande syltryggarna. Man kan undra hur de resonerar i en tid där vårdpersonal, i synnerhet sjuksköterskor, är en nödvändig bristvara. Bedrövligt och hoppas verkligen att någon anmäler dessa nötter så fascistfasonerna som vissa styrande politiker ägnar sig åt förpassas till sophögen där de hör hemma!

Moderaterna har verkligen blivit helt verklighetsfrånvända. Obegripligt att partiet har 20% av väljarsympatierna i Ipsos nya mätning. På valdagen (om de inte ställer in hela klabbet pga ”smittorisken”) lär det visa sig hur folket egentligen resonerar. Tills dess kanske fler vaknat och sett igenom lögnerna som vi dagligen matas med.

#followthemoney

#vakna

https://www.svd.se/region-dalarna-infor-vaccinationskrav

7 reaktioner till “Region Dalarna kräver att alla anställda vaccinerar sig trots att facket säger nej

 1. Jag vet inte om vi bör raljera mot de som är grundlurade av läkemedelsmaffian och fulmedierna, Jenny? Det kommer nog inte få dem att vakna. Och det kan visa sig att också vi sover på någon punkt, eller hur?

  Man måste alltid vara skeptiskt! En evidens jag har tagit del av på sistone tyder på att jag kan ha haft fel. Både att få viruset och att ta vaccinet verkar kunna leda till allergiska reaktioner från spikproteinet, Reaktioner som är likartade och mycket allvarliga:

  https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2021/12/21/covid-19-dr-shankara-chettys-hypoteser-behandling-och-erfarenhet/

  Visst är det uppenbart att vi inte bör lita blint på charlatanerna som skapade och patenterade biovapnet i sina laboratorier, och visst är det uppenbart att vi inte bör lita blint på de som gör allt för att sälja biovapnet, samt vill smutsa ned välkända och fungerande behandlingar, i syfte att säja sina egna prylar, men vi ska inte lita blint på oss själva och vår egen bubbla heller!

  Människor har, p.g.a. fulmediernas ensidiga skräckpropaganda med ”fall” utan att jämföra med normal dödlighet, gjort dessa vidriga pedofila monopolkapitalisters produkt till den nya frälsaren att vörda, och du må icke dyrka någon annan Gud än Gud, om du är sekteristiskt blint troende, och det är många! Repetitionerna har förblindat dem.

  När vi angriper de hypnotiserade människornas frälsare och snuttefilt så blir bara massformationen mer rigid hos dem. Logik biter inte! Det är därför jag tror att vi gör bäst i att hålla oss till de fakta som de själva baserar sina antaganden på, samt de avslöjanden som finns som bevisar oegentligheterna, d.v.s. att så tvivel på olika vis, t.ex. visa det absurda på ett sätt som undergräver den maktfullkomliga politikeradelns narrativ, men utan att raljera mot folket som är i massformationen!

  Folk är skräckslagna och vill tro på något som stillar deras ångest. Biovapen-snuttefilten är deras trygghet. Alltså måste vi t.e.x. peka på att dödligheten är väldigt låg av viruset om folk får rätt behandling vid andnöd, samt hur sjukdomen fungerar och hur man skyddar sig, samt hur viktigt det är att vi respekterar alla människors val att ta risken med biovapnet, eller att ta risken att genomgå infektionen.

  Bra frågor:
  0. Har du gjort det billiga gratistestet mot Covid? -Nej. – Ok. Öppna en öl, lukta, smaka. Om det luktar och smakar öl så har du inte Covid. Vid minsta oro, öppna en till öl. Vid huvudvärk och oro för Cpovid nästa dag, öppna en till öl!
  1. Varför får inte olika vetenskapsmän med kompetens framföra sina olika hypoteser i media tror du?
  2. Varför är media snabba att rapportera om att fungerande mediciner som HCQ inte fungerar, när detta presenteras i forskning, men avstår att rapportera när forskningsfusket om detta avslöjas, tror du?
  3. Känner du till barnvåldtäktsmannen Epstein som flög Lolita Express till Orgy Island? Vet du om att Bill Gates, som umgicks med Epstein, tjänar massvis med pengar på vaccinerna? Känner du till att Melinda Gates dumpade Bill? Hur ser du på att göra Bill Gates rikare?
  4. Varför tror du man rekommenderar masker som inte filtrerar bort viruspartiklar särskilt väl, när det finns masker med HEPA-filter som gör det väldigt väl?

  Gillad av 1 person

 2. Alla kan smittas
  Alla smittade kan smitta andra

  Att dribbla med sannolikheter hit eller dit utan att alla parametrar är samma lika i både kontrollgruppen och den smittade…. är ju trams. Parametern ålder, underliggande sjukdom et. al. bara dribblas bort….

  Alla jabbar har ett bäst-före datum på i sämsta fall cirka 3månader…. osså vill genierna på kommunernas admin stoppa anställning av icke vaxade och ställa ovaxade åt sidan… så då personalen om några månader blir sjuka inte vill vaxa sig osv…. blir et generöst med admin i regionerna…..

  Viruset är en lipid med mRNA inkapslat(den enda som får användas i Sverige) detta mRNA ramlar in i en massa celler och startar produktion av ett spikprotein som lajvar viruset dvs same sh_t bara den skillnaden att ett gammeldags vaccin dödas av immunförsvaret medan mRNA som sitter i våra celler fortsätter att tillverka….. och BTW kineserna har levererat dubbelt så många inaktiverade doser som Pfizer har levererat mRNA-vaxet….
  För höga löner inom admin i regionerna….. speciellt högt upp

  Gillad av 1 person

 3. Piper skriver…

  ”Tills dess kanske fler vaknat och sett igenom lögnerna som vi dagligen matas med.”

  Vi lever sannerligen i en orwellsk tid, där ord har fått ny betydelse…

  En av lögnerna som det är få som klarar av att genomskåda är att det handlar om ”vaccin”, som hade framtill för snart två år sedan en vedertagen definition hos folk, läkare/sjuksköterskor och politiker: det skyddade mot infektion och smitta samt biverkningarna var kända.

  Vad som injiceras idag är ett förebyggande läkemedelspreparat, som fortfarande befinner sig i den experimentella fasen, i syfte att förhindra svår sjukdom.

  — Ord har betydelse för hur vi förhåller oss till dess innebörd där ”vaccin” ger en känsla av skydd och trygghet, vilket försvårar riskbedömningen: svår sjukdom kontra biverkningar (kända och okända)…

  … varför injektionsvilligheten förmodligen skulle minska, likaså den statliga bedömningen/rekommendationen vara annan än idag, om rätt benämning användes, till exempel: ”injecering av experimentellt profylaktiskt läkemedel”, eller kort och gott ”testvaccin”.

  Frågan är hur framtida historiker kommer att beskriva den moderna demokratins människor av idag som åsidosatte internationella resolutioner, stadgar, grundlagar/konstitutioner i syfte att skydda medborgarna. Gissningsvis kommer vi att förknippas med diktatorers intentioner att göra gott, att skapa ett bra samhälle (och fan ta dem som stod i vägen)…

  … vilket är en historisk lärdom som drogs redan på 1800-talet (omnämnt i Henry G. Bohns bok ”A Hand-book of Proverbs”, 1855 ) i och med ordspråket ”Vägen till helvetet är kantad av goda intentioner”.

  (Det är svårt att förstå att det har blivit en realitet. Jag undrar om polackerna upplevde samma overklighetskänsla när nazityskland invaderade?)

  PS
  God Jul önskar Patrik.

  [Institutet för språk och folkminnen, Isof: ”DS ska man inte sätta ut efter ett PS. Det normala är att den som skrivit PS:et är den som skrivit också brevet. Då finns ingen anledning att underteckna PS:et.”]

  Gillad av 1 person

 4. Vore intressant om det fanns gamla fackliga representanter….. varför inte bara be skyddsombuden stoppa detta precis som de kan stoppa annat som skadar— och ja vax skadar sedan att det kanske (detta är gissningar utan undersökningar) inte skadar lika mycket….. något som AG låter ske skall ju stoppas omgående…. men det finns för få rebeller i denna PK dimma……

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s