Dödsfall kopplade till Pfizers vaccin och Norge avvaktar med covidpass eftersom det inte har någon effekt på smittspridningen

Svensk media gör ett stort nummer av att en av sångarna i Il Divo avlidit med Covid-19, men man är inte lika intresserade av att upplysa om de som dör av vaccinen.

Myndigheter på Nya Zeeland meddelade i dag att de har kopplat en 26-årig mans död till Pfizers covidvaccin efter att personen fått myokardit (inflammation i hjärtmuskeln) efter första dosen.

Dödsfallet är Nya Zeelands andra fall som kopplas till covidvaccinen, i augusti rapporterade hälsomyndigheter att en kvinna avlidit efter att ha fått sina vaccindoser.

Landets vaccinsäkerhetsnämnd nämnde också att två andra personer, däribland en 13-årig pojke, hade avlidit med myokardit efter att ha vaccinerat sig. Mer detaljer behövs innan man definitivt kan härleda barnets dödsfall till vaccinet, men den 60-åriga mannens dödsfall var helt klart relaterat till vaccinet.

Men det är klart att svensk media och våra ryggradslösa politiker inte vill sabba utrullningen av den tredje dosen för den stora massan, så det är bättre att förtiga riskerna med de nödgodkända vaccinen och att människor faktiskt dör i samband med vaccineringen.

Visst kan det finnas en positiv effekt för de i riskgrupp att vaccinera sig eftersom de kan få ett mildare sjukdomsförlopp, men att med tvångsmetoder pådyvla detta på hela befolkningen – även fullt friska individer med ett fullgott immunförsvar – är inget annat än oansvarigt, särskilt med tanke på de okända långsiktiga biverkningarna.

Det är för övrigt intressant att notera att man i Norge kommit fram till att det i nuläget inte är aktuellt att införa covidpass eftersom man bedömer att det inte har någon effekt på smittspridningen då många med Omikronvarianten blir sjuka trots tre doser. Kanske något för Sveriges styrande politiker att ta till sig.

#followthemoney

https://english.alarabiya.net/coronavirus/2021/12/20/New-Zealand-links-26-year-old-man-s-death-to-Pfizer-COVID-19-vaccine

https://www.aftenposten.no/norge/i/pL54lE/direktestudio-koronaviruset?pinnedEntry=43979

7 reaktioner till “Dödsfall kopplade till Pfizers vaccin och Norge avvaktar med covidpass eftersom det inte har någon effekt på smittspridningen

 1. Vad jag har förstått så är det bara de vaccinerade som drabbas och känner av omrikon ordentligt. (Vad det beror på tvistar de lärda om – nedsatt immunförsvar…) De ovaccinerade blir på sin höjd lite snuviga.

  Gillad av 2 personer

 2. Du är klok du, Jenny.
  När alla skaffat sig-aquiered imunne defence sydrome-pga vaxxinering-vem/vilka jublar då?
  Hur länge har man ev. jobbat på detta?
  Vad ska man säga/skriva?
  Folk tror att banker fyller en samhällsviktig funktion, va?
  Bite me!

  Gul jod & grått nytt hår! som kemisten sa.

  Gilla

 3. Tänk om Riksbanken fyllde på med stålar, som går via privata banker med sk ränta & deras transferering,genom skattekontot….
  Fullt möjligt!
  Det är din/vår sk Riksbank, Jenny.
  Du känner det,va?
  Nopp?

  Gilla

 4. Vem/vilka är mest belånade, i hela universum(nästan) ???
  Jo, Jenny, det är vi(västvärlden), som inte kan pröjsa tbx….can’t.
  Vilka vill man bli av med?& ersätta med nya?
  Om du följer pengarna…
  Hahaha!
  Är jag galen?
  Troligtvis, men jag undviker lögner ”bäst” jag kan….

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s