Vanliga människor ska vaccineras men flyktingar får inte utsättas för vaccin på grund av risk för biverkningar

Alla de som orerar om att det är hittepå att vaccinen kan medföra ovälkomna biverkningar samt att det inte är någon fara för långsiktiga biverkningar, kan väl förklara varför läkemedelsbolagen i sådana fall inte vill vaccinera flyktingar?

Enligt interna dokument från vaccinalliansen Gavi som Reuters tagit del av, har många av big pharma-bolagen krävt att de länder som köper vaccinen ersätter dem för eventuella biverkningar som drabbar individer. Men när en regering inte har kontrollen är det inte möjligt och dylik problematik omfattar människor som fördrivits på flykt. Exempelvis täcks inte kriserna i Myanmar, Afghanistan och Etiopien av en regerings vaccinationsprogram.

Det globala vaccinationsprogrammet COVAX har satt upp en så kallad humanitär buffert som ska administreras av humanitära grupper. Vaccinalliansen Gavi arbetar med COVAX tillsammans med WHO och där uppges att de icke-statliga organisationer som ansöker om doser inte kan bära den juridiska risken samt att leveranser bara kan ske ifall big pharma-bolagen själva accepterar riskerna. Dock är det enbart en minoritet av programmets vaccintillverkare som godtar det.

Majoriteten av vaccinen i COVAX kommer från Pfizer, AstraZeneca och Moderna som samtliga avböjt att kommentera.

På grund av juridiska bekymmer har mindre än två miljoner doser hittills skickats från bufferten och cirka 167 miljoner människor riskerar att exkluderas från nationella vaccinationsprogram i världen.

Så varför vill inte big pharma-bolagen ta fullt juridiskt ansvar för ett vaccin som påstås vara säkert och som man påtvingar världens folk – inklusive barn – genom hot samt diverse straffpåföljder om man vägrar?

Vad är det man vill dölja genom beslutet att hemlighålla data om godkännandet av Pfizers vaccin i 55 år?

Borde det inte ringa någon klocka hos människor när denna typ av information kommer fram?

I dag försökte för övrigt SD låtsas att man är emot covidpass genom att i ett utspel deklarera att covidpassen även ska innefatta alla som tillfrisknat från covid samt de som nyligen testat negativt och på så vis ge dessa samma fri- och rättigheter som fullvaccinerade. Men varför ska människor behöva gå och testa sig hela tiden för att kunna få ett pass så att de kan röra sig fritt i ett samhälle? Det är varken demokratiskt eller stödjer människors rätt till valfrihet. Faktum kvarstår – alla kan smittas och smitta vidare, så covidpassen fyller ingen funktion.

#followthemoney

https://samnytt.se/flyktingar-forvagras-vaccin-tillverkarna-befarar-stamningar-for-biverkningar/

10 reaktioner till “Vanliga människor ska vaccineras men flyktingar får inte utsättas för vaccin på grund av risk för biverkningar

  1. Inte konstigt. Man kan väl inte begära att läkemedelstillverkarna själva ska stå för kostnaderna för biverkningar som orsakas av vaccinerna. Det är väl upp till staten att göra som de brukar, ge dem frikort och ta över notan.

   Gillad av 2 personer

 1. Trodde inte att SD:s ledning skulle låta sig luras av fulmedierna, som de vet ljuger vilseleder och bedrar, eftersom de själva ständigt är utsatta för dem, men man ska tydligen inte underskatta massformationen/masspsykosen som uppstår i de hypnotiserande repetitionerna. Det är svårt att värja sig, Varje partiledning sitter dessutom på ett helt köttberg med människor som har bänkat sig framför fulmedierna. Det är inte lätt för ledningen.

  Gillad av 3 personer

 2. Alla kan smittas
  Alla smittade kan smitta andra….

  dvs viruset lever sitt eget liv …..
  Vaxen spelar liten roll i förhållande till hur man agerar, isolerar sig et. al.

  Så vad spelar det då för roll om man har ett bevis på att man tagit en, eller två, eller tre jabbar osv?
  Ja sannolikheten till att bli smittad såväl som att smitta andra ökar….
  för precis som höstsnuva osv vem stannar hemma för så lite osv….
  vanligt folk är människor och inga robotar oaktat vad politikerna tror eller hoppas på.

  Så vaxpass är riktigt dumt och de partier som driver detta, ställer sig bakom osv…. hamnar i det runda arkivet för mig.

  Att efter all info som finns, empiri osv blir partiers/politiska ställningstagande för vax o/e vax är det riktigt dumt att stå bakom detta.
  Det finns HCQ bortdribblat via false info
  Ivermectin bortdribblat på liknande sätt…
  båda medlen skall användas ”ju förr desto bättre” används i Indien, Japan osv…. samt i centrala Afrika mot Malaria… inga, få, smittade i de områdena…..

  Ganska dumt att debattera med ”Jag tror att” eller ”Jag tycker att” då empiri finns på mina två rader ovan…. för Omicron smittar ordentligt och passerar förbi de genpreparat som använts i väst…..
  i brist på annat skriker man nu om en boost…..
  det mesta är dimridåer för att tvinga fram jabbande för alla……
  kämpa Jenny heart

  https://sciencebasedmedicine.org/the-covid-19-vaccine-holocaust-the-latest-antivaccine-messaging/


  //Björn

  Björn Wiklund

  Gillad av 1 person

 3. Skickade copy från FB-inlägg
  Rörande ”flyktingar” och alla som hamnar i den gruppen.
  Varför skulle vi efter 200k potentiellt smittbärare av viruset plötsligen göra något…. i början ramlade det in både skidåkare såväl som icke skidåkande utan minsta test (fanns inte test beredskapen där ja) ett par satte sig själva i isolering/karantän men detta ”tilltag” spred sig inte tack och lov för en viss industri incl. ett antal experter,,,,, vartefter visar det sig att många ”experter” i väst haft gruvligt fel dock inte alla….. och under tiden har Kina vaxat med inaktiverat virus drygt 3miljarder doser Pfizer med typ halva antalet mRNA liksom AZ DNA(Vector) Moderna, mRNA, typ en halv miljard doser….. det sker en otrolig förflyttning av fokus…. och MSM i alla länder deltar i detta…… hur många liv behöver offras innan man stoppar dessa preparat?

  Gilla

 4. Va med i ”gänget”, ta din spruta, få ditt pass och riskera att få allvarliga biverkningar eller att bli utfryst, möjligen mister du både vänner och familjemedlemmar, du kommer bli kallad för ”antivaccare”, du blir antagligen behandlad som en pestsjuk, möjligheten är stor att du blir bespottad och förlöjligad, allt detta för att du vill leva ett normalt liv som fullt frisk.

  Gillad av 1 person

  1. Snurra till kolven fylld med olika intressanta biverkningar, rikta den mot huvudet och tryck av sisådär 4 gånger om året och försvaga ditt immunsystem samtidigt, för annars får du inte vara med i klubben. 😉

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s