44.000 i protest mot tvångsvaccinering

Tumskruvarna dras nu sakta men säkert åt i de flesta europeiska länder, där löftet att aldrig låta historien upprepa sig igen verkar som bortblåst när man med fascistiska metoder tvingar folk att vaccinera sig mot deras vilja. I Sverige är det fortfarande ”frivilligt” på pappret, men i och med införandet av covidpass med aktiv särbehandling av medborgarna som en av konsekvenserna och diskriminering när människor utesluts från arbetsmarknaden på grund av att kommuner inför vaccinkrav för sina anställda, tvingar man fram ofrivillig vaccinering. Barnvaccineringen är dock fortfarande det värsta övertrampet och priset för det står fortfarande skrivet i stjärnorna.

Men syltryggarna i riksdagen som godkänt detta utan protester från något parti, slipper så klart ta ansvar för det medicinska experimentet – precis som med allt annat de gett sitt bifall till genom åren utan att först ha gjort en konsekvensanalys. Istället bildar man förbund med vaccintillverkarna och deras betalda lakejer som benämns som ”experter” trots sina tvivelaktiga kopplingar, medan man låter media sköta skrämselpropagandan samtidigt som man effektivt tystar de läkare samt forskare som varnar för de allvarliga konsekvenser som kan komma ur detta bedrägeri där pengar är en central faktor framför folkhälsan. Och tyvärr går det hem hos svenska folket som efter decennier av indoktrinering har svårt att se igenom den falska bild som målas upp.

I Österrike har man gått längst av alla länder i Europa och kommer från och med februari införa obligatorisk vaccinering för alla invånare över 14 år om de går utanför sitt hem, förutom de som fått dispens av medicinska skäl. För de som vägrar väntar höga bötesstraff på upp mot 38.000 kr per person. Men befolkningen låter sig inte kuvas och det har den senaste tiden skett stora protester i landet. I går var det återigen dags att gå man ur huse och i Wien samlades enligt polisen 44.000 personer med budskap som ”Nej till vaccinfascism” och ”Jag är varken högerextrem eller huligan, jag kämpar för frihet och mot tvångsvaccinering.”

47-åriga Manuela, som själv är vaccinerad, hade rest in till Wien för att deltaga i demonstrationen.

-”Varför exkludera de som inte är vaccinerade, särskilt barn? Det är en otrolig diskriminering att inte kunna skicka sitt barn till dans, tennis eller simträning.”

Den 44-åriga violinläraren Analea var också upprörd över vad som händer med demokratin.

-”Vi kan ha olika åsikter och värderingar, men ändå leva tillsammans i frihet.”

Måtte tillräckligt många människor vakna innan det är för sent och våra demokratiska rättigheter är ett minne blott.

#followthemoney

#vakna

https://www.aljazeera.com/news/2021/12/11/tens-of-thousands-protest-austria-compulsory-covid-vaccines

6 reaktioner till “44.000 i protest mot tvångsvaccinering

  1. Vi hade en viss kille som väl hade sina rötter i Österrike? Han spred sin lära till hela Europa och i Sverige hyllade bland annat Socialdemokraterna och dåvarande Bondeförbundet,numera Centerpartiet, honom. Historien upprepar sig med små variationer. Socialdemokraterna och Bondeförbundet var för övrigt de partier som hade makten och bland annat tillät den sk permittenttrafiken. De djävlarna har blod på sina händer både då och nu.

    Gillad av 4 personer

  2. Tyckte att jag hörde på något nyhetsprogram att även de som hade bevis på att de varit smittade utav covid va undantagna i Österrike

    Gilla

  3. Jag har varit i konflikt och verbal krigsföring med en av mina söner sedan vaccineringen mot Covid introducerades i Sverige. Han ringer regelbundet och kontrollerar mig att jag har bokat til till vaccineringen. Det är värre nu inför julen då han vill att jag skall komma dit. Har försökt att med att tala om för honom att även vaccinerade blir sjuka och kan vara smittohärdar. Men det är som att kasta vatten på en gås. Han försöker motargumentera med att även personer som bär bilbälte kan bli skadade i trafiken

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s