Vi matas med nya lögner dagligen för att göra ”rätt” val

Att det är de ovaccinerades fel att Covid-19 fortsätter spridas basunerar media ut titt som tätt, trots att det redan framgått tydligt att Covid-19 inte går att vaccinera bort (senast i dag skrev Aftonbladet att 114 danskar fått Omikron trots tre sprutor) och de senaste dagarna har vi kunnat se rubriker som exempelvis denna från dagens Sydsvenskan som deklarerar att det är de som inte tagit sprutan som ställer till det för sjukvården – givetvis med en uppmaning om att det går att lösa om alla vaccinerar sig.

I artiklarna hänvisar man ofta till Socialstyrelsens siffror och om man orkar öppna de faktablad som finns att ladda ned på Socialstyrelsens hemsida kan man se att detta återigen är lögner från statsstyrd media.

Tittar man på siffrorna över antalet inlagda patienter i slutenvården med Covid-19, ser man direkt att det inte är särskilt många patienter och då har det inte specificerats varken hur många av dessa som är ovaccinerade respektive vaccinerade eller har underliggande sjukdomar alternativt tillhör riskgrupp.

När ska folk börja se igenom bedrägeriet som pågår?

#vakna

10 reaktioner till “Vi matas med nya lögner dagligen för att göra ”rätt” val

 1. När ska folk börja se igenom bedrägeriet som pågår?
  – Om de inte ens anar en möjlig lögn, när deras medmänniskor tagit tre s.k. ”vaccinationer” med stor risk för skador och ändå får Covid-19, så kommer de nog aldrig se igenom bedrägeriet som pågår, i vart fall inte utan att vi lägger ner ljugande fulmedia. Enda hoppet är nog att få med dem på meditationsövningar som lugnar ner dem och ger dem modet att tänka självständigt. Då kan ev. polletten trilla ned, men innan man kommer dit får man absolut inte utmana hjärntvätten, för då kommer ilskan och spärrarna upp!

  Gillad av 3 personer

   1. Kommer strax göra en hjälpande bloggpost för oss alla så att vi kan hjälpa de som har drabbats ut ur detta tillstånd. Prenumerera gärna, så får du ett e-post-meddelande. 😉

    Gilla

 2. ”nya lögner dagligen för att göra ”rätt” val” just precis, och det är inte första gången i historien. Nazisterna var ett historiskt tillfälle. De stora propagandan lögnerna idag är:
  —Covid
  —Klimatet
  —Välfärden
  —Transport
  —Energi
  —Andra folk och kulturer.
  På tidigt 50-tal var jag en ung man med äventyrslust. Jag reste genom ett sönderbombat Tyskland med byggnader fulla av kulhål, som ännu inte var återuppbyggt, kriget och Nazisterna fanns i färskt minne. På en campingplats i Amsterdam hade jag flera tyska grannar. Historien kom på tal och jag har ännu tydliga minnen av deras ansiktsuttryck och vad dom sa. ”Vi visste inte – ingen berättade – staten och media ljög – vi trodde det var annorlunda – vi styrdes – vi kunde inte säga ifrån – osv”. Idag upplever ni precis samma sak, med samma metoder, samma kanaler. Läs själva, Ryssland, Iran, Kina är onda krafter, och man fabricerar och ljuger mycket grovt i media, medan UK, Australien, och USA är de ”demokratiska” vita riddarna som borde härska över världen. Styrningen är så uppenbar att man nästan kan känna stanken när man läser det. LÖGN.
  Låt inte historien upprepas. Idag har vi oberoende media, bloggar och sociala media, sprid ordet – i klartext.

  Gilla

 3. Det är angeläget att vi förändrar detta. Den nuvarande media vilda västern laglösa konstruktionen är farlig. Vi behöver regler hur yttrande- och pressfriheten får tillämpas och måste tillämpas med personligt ansvar. Idag står t.ex. Bonniers i en beroende situation till USA där Bonniers har omfattande affärer som kan skadas och sanktioneras om USA inte gillar vad dom skriver. Sverige dominerade nyhetsförmedlare står alltså under kontroll av främmande makt – USA.
  Alla har läst om Peng Shuai affären. Idag vet vi vad som hände.
  1. I Kina är det kriminellt att ta lagen i egna händer och bestraffa med Metoo uthängningar.
  2. Det faller under allmänt åtal, polisen var tvungen att utreda. New York Times hade grävt och ”avslöjat”.
  3. Peng Shuai var aldrig försvunnen, utan fick yppandeförbud och kontaktförbud för att inte kunna påverka utredningen eller hotas eller påverkas. Helt normalt under en polisutredning
  4. Hennes blogg hade hackats från USA. New York Times eller CIA?
  5. New York Times var den som ”avslöjade” blogginlägget och startade processen. Nu vet vi att New York Times hade fabricerat historien genom att förfalska översättningen.
  https://www.moonofalabama.org/2021/11/new-york-times-invents-sexual-assault-case-to-blame-china.html
  Inget Sverige media har rättat.
  Ett annat exempel. Ett packdrev av journalister drev Benny Fredriksson till självmord. Varför hålls ingen ansvarig?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s