Studie visar att vaccinerade är lika smittsamma som ovaccinerade

Enligt en studie som utfördes vid ett covidutbrott i juli i ett fängelse i Texas av en stor grupp forskare från CDC (Centers for Disease Control and Prevention) och det amerikanska Justitiedepartementet, är det ingen skillnad mellan fullvaccinerade och ovaccinerade fångar eftersom vaccinerade fångar var smittsamma lika länge samt lika allvarligt som ovaccinerade fångar.

Inte en enda av fångarna dog av Covid-19 trots att över 70% var överviktiga eller led av fetma enligt studien. Både en vaccinerad och en ovaccinerad fånge behövde sjukhusvård. Det mest vanliga symptomet var rinnig näsa, minskat smak- och luktsinne samt hosta.

Eftersom ett fängelse är ett begränsat utrymme, är resultaten mycket avslöjande för sjukhus, vårdhem, kontorskomplex och slutna utrymmen i allmänhet där sjukdomsutbrott kan bli stora.

Sammantaget visar studien att varje vaccinerad vårdpersonal är smittsam lika länge och lika allvarligt som en ovaccinerad kollega, vilket ger vid hand att de många kommuner som nu infört krav på covidpass för nyanställda samt omplacerar de ovaccinerade som redan arbetar i verksamheten är helt ute och cyklar.

Det är skandal att facket inte bryr sig om denna öppna diskriminering och att våra politiker tillåter denna särbehandling av medborgare överlag i samhället som började gälla den 1 december är riktigt illa. Att folket dessutom välkomnar detta visar bara att hjärntvätten fungerat som den ska och det polariserade samhället fortsätter splittras medan makthavarna gnuggar händerna.

#vakna

#followthemoney

Texas prison study shows zero benefit for vaccinated

7 reaktioner till “Studie visar att vaccinerade är lika smittsamma som ovaccinerade

  1. En av kommentarerna till ovanstående video.
   ”Den tredje dosen ökar immuniteten, så efter den fjärde dosen kommer du att vara skyddad. När 80 % av befolkningen har fått den femte dosen kan begränsningarna lättas eftersom den sjätte dosen stoppar viruset från att spridas. Jag är övertygad om att den sjunde dosen kommer att lösa våra problem och vi kommer inte ha någon anledning att frukta den åttonde dosen. Den kliniska fasen av den nionde dosen kommer att bekräfta att antikropparna förblir stabila efter den tionde dosen. Den elfte dosen kommer att säkerställa att inga nya mutationer utvecklas, så det finns inte längre någon anledning att kritisera den tolfte dosen.”

   Gillad av 1 person

 1. Jaa strax kommer det som ganska snabbt blev uppenbart att viruset inte bekämpas speciellt effektivt…… som jag skrivit Alla kan smittas och alla smittade kan smitta andra……att blanda bort korten med smittsamheten om man inte vet hur vaxade o/e ovaxade skyddar sig eller inte….. är bara dumt……. sunt förnuft, ett lågriskbeteende samt bra intag av vitaminer hjälper långt…. för inte någon gång har mer än 20% testat positivt trots man ibland bara testade sjuka…. detta är att göra en höna av en fjäder….. ”Men man ska aldrig kasta bort en kris!”

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s