När får vi höra krav om tvångsbantning och tobaksförbud för att rädda liv?

Om en undersökning har Sifo och TV4 som avsändare finns det fog för att ifrågasätta om siffrorna är friserade för att passa narrativet, men enligt en undersökning från Sifo som utförts på uppdrag av TV4 skulle i alla fall nästan hälften av de hjärntvättade svenskarna vara positivt inställda till tvångsvaccinering mot Covid-19.

Då borde desamma även välkomna att det införs tvångsbantning av överviktiga samt förbud mot alla former av tobak eftersom det i synnerhet skulle rädda liv samt överlag minska belastningen på vården.

När får vi höra våra politiker tillsammans med statsstyrd media driva detta krav? Nej just det, man pratar inte gärna om hur dessa grupper är överrepresenterade inom vården – även i covidsammanhang, eftersom det skulle påverka skrämseleffekten som man vill ska ligga som en våt filt över landet.

Något vi inte heller hör i debatten är att vaccinering leder till sämre immunförsvar, vilket självklart gynnar big pharma-bolagen i det långa loppet och även det faktum att regelbunden träning stärker immunförsvaret förtigs när våra styrande politiker med Moderaterna i bräschen kräver covidpass på träningsanläggningar.

Är det något som sammanfattar hela den sjuka covidstrategin av våra förljugna politiska ledare så är det brist på logik och långsiktigt tänkande, ignorans av konsekvenserna samt avsaknad av faktaunderstödda belägg för besluten i kombination med en indoktrinerad befolkning som inte ifrågasätter.

#followthemoney

Bildkälla: Samnytt

33 reaktioner till “När får vi höra krav om tvångsbantning och tobaksförbud för att rädda liv?

 1. Hej
  Läser dina inlägg pga covid. Tycker det hela är helt uppochner. Jobbar hårt med min hälsa o tar ansvar o tror inte jag är ngn risk för samhället som ovaccinerade. Däremot ser jag inge skillnad i media, oavsett statlig eller privat. Tänker snarare att det i vissa fall kan finnas gemensamma ägarintressen i det privata mellan media, pharma etc. Där är enskilda mindre länder som Sverige ”en piss i Atlanten” så att säga….

  Gillad av 1 person

 2. Undersökningen bygger på 1055 personer och som i ett trollslag så vill tydligen hälften av befolkningen tvångsvaccinera hela svenska befolkningen mot ett virus eftersom en del 80-90-åringar(medelåldern) har dött av corona. Eftersom det är Sifo som har gjort undersökningen så speglar detta regimens önskemål väl.

  Gillad av 2 personer

 3. Tvångsvaccinering MEN redan nu är 70% av befolkningen fullt vaxade och några till på väg…. MEN bara 50% tycker att det är bra att alla vaxar sig…. blev kanske lite tilt där för 70
  % borde ju gilla läget inte bara 50% eller% …

  Gillad av 1 person

   1. Det är svårt att ge uttryck för ånger när man är avliden av komplikationer från vaccineringen. Det här är en djävla fars.

    Gillad av 1 person

  1. Nja, så enkelt är det inte. Exempelvis, alla i min bekantskapskrets som tagit två sprutor är helt emot vaccintvång såväl som vaccinpass. Så det ena utesluter inte det andra, det finns många vaccinerade som är på de ovaccinerades sida gällande dessa frihetsfrågor, tack och lov.

   Gillad av 1 person

 4. Jämförelsen med övervikt och rökning haltar lite. Covid-19 är en smittsam sjukdom och om man inte vaccinerar sig utsätter man andra för risker. De som lider av övervikt och röker påverkar inte andra.

  Gilla

  1. Även vaccinerade utsätter andra för risker eftersom de smittar andra. Överviktiga och rökare är de hårdast drabbade av Covid-19 vad gäller vårdbehov på IVA och död. Överlag är dessutom överviktiga och rökare en belastning för hela vården samt en stor kostnad för samhället. Tycker definitivt det finns belägg för jämförelsen.

   Gilla

   1. Hört talas om passiv rökning? Alla dessa hjärtinfarkter och andra sjukdomar påverkade av ett osunt leverne tar dessutom upp vårdresurser och gör operationsköerna m.m. längre – så visst utgör de en risk för andra människor.

    Gilla

   2. Just rökning är en ganska bra jämförelse när jag tänker efter. Där finns ju restriktioner som liknar vaccinationspass, dvs att rökning är förbjudet på offentliga platser. Man får röka om man vill men inte varsomhelst. Man kan vägra att vaccinera sig men då får man också sin frihet beskuren.

    Gilla

   3. Och vem för register på rökarna samt straffar de som röker på rökfria zoner? Ingen, så just den aspekten fungerar inte som jämförelse.

    Varför ska man få sin frihet beskuren för att man inte vaccinerat sig när de vaccinerade smittar varandra ändå och de länder som har fullvaccinerat hela landet har ändå smitta för den går inte att vaccinera bort?

    Gilla

   4. ”Mikael Andersson” 14:31 — Jämförelsen kan tyckas vara logisk. Skillnaden är att rökare har tillträde till samhället och umgänge när de väljer att inte röka. Den o-”vaccinerade” förblir utestängd till dess denne väljer ”frihet” framför risken för biverkningar av experimentella läkemedel.

    Det moraliska valet står mellan att ta ansvar för andras hälsa och att kräva deltagande i medicinska experiment, samt huruvida det är staten eller folket som ska bestämma graden av frihet och tvång (genom att åsidosätta Grundlagen, 2 kapitlet 6§ Regeringsformen).

    Det som avgör är behovet av allmän trygghet eller individuell frihet.

    Men det är, som nämnt, en icke-fråga då de experimentella läkemedlen inte förhindrar smitta…

    … och om så hade varit fallet, med tvångsvaccinerin som statlig åtgärd, skulle Grundlagen behöva åsidosättas, vilken gör att den inte är mer värdefull än trycksvärtan på ett papper — för allas trygghets skull.

    Rätt eller fel? Det avgörs, som brukligt är, i framtiden.

    Gillad av 2 personer

  2. Jo rökning är ett riktigt otyg och passiv rökning är visst det en hälsorisk. Det går på rätt håll där rökning förbjuds på allt fler ställen men det går alldeles för långsamt. Till exempel borde det vara förbjudet att röka i barns närhet också i hemmet och jo,jag tycker nog att övervikt och rökning är en relevant diskussion i covidsammanhang också.

   Gillad av 1 person

  3. Jaså minsann? Rökare och överviktiga kostar samhället enorma summor i sjukvård resurser som skulle kunna användas bättre…Påverkar mycket alltså! Dessutom när ska ni fatta att vaccinerade smittar minst lika mycket som ovaccinerade!

   Gillad av 1 person

   1. Rökare och överviktiga har betalat in enorma summor i extra skatt på grund av sitt leverne så de står själva för fiolerna.

    Gilla

 5. Tycker du att ALLA skall kunna visa upp bevis att de är helt rökfria när som helst

  Det är vad vaccinpassen handlar om.
  Bevis som måste kunna tas fram när som helst.

  Båda för en god sak men med konsekvenser som inte står i proportion till nyttan.

  Gillad av 1 person

 6. Piper skriver…

  ”Då borde desamma [de som förespråkar tvångs-”vaccinering”] även välkomna att det införs tvångsbantning av överviktiga samt förbud mot alla former av tobak eftersom det i synnerhet skulle rädda liv samt överlag minska belastningen på vården.”

  Eftersom de experimentella läkemedlen inte förhindrar smittspridning (de var framtagna i syfte att mildra allvarlig sjukdom), är jämförelsen fel då livsstilen (här: tobalsanvändning [tobaksskatt 2020: <12 miljarder], matvanor, fysiska aktiviteter) är ett individuellt val och risktagande som enbart påverkar individen själv (indirekt kan t.ex. familjemedlemmar påverkas, om de väljer(!) att ta risken vid t.ex. passiv rökning).

  Dessutom har samhällets vård- och omsorgskapacitet anpassats under decennier för att hantera medborgarnas frihet att göra ohälsosamma livsval.

  — Frågan är om de tillfrågade (nästan varannan, 45%, av dem du möter, dina medmänniskor) i Sifo och TV4:s undersökning vill ta ansvar för hur tvångs-"vaccinering" och/eller "vaccinations"-pass kommer att genomföras.

  Fysiskt tvång av polis? Avsked? Nekat tillträde till mataffärer, Vårdcentraler, kollektivtrafik, bensinstationer?

  Till exempel…
  DuckDuckGo.com, sökfras: "No Papers 80 Year Old Versus 8 Police What Have We Become?"

  (Trots att Google (Alphabet Inc.) ägnar sig åt censur, är det få som villiga att av solidaritet byta söktjänst eftersom det är så bekvämt/familjärt och att censuren inte har drabbat dem själva.)

  Har den gamla damen tillräcklig teknisk kunskap att använda en modern(!) mobiltelefon, eller dator och skrivare?, vilket är numera ett krav för att vara en fri och autonom medborgare i en modern demokrati i den upplysta västvärlden [*]?
  Jag undrar om poliserna reflekterar över rimligheten i frihetsberövandet (juridisk term). Eller om de bara lyder sin befälhavares order, som följer politikers (den verkställande makten, vilken har kringgått den lagstiftande) instruktioner, som respekterar den tyska folkviljan (45%?).

  Jag vet inte vilket som är värst: att poliserna väljer(!) att lyda order, eller att allmänheten, det tyska folket (de har ju varit med förr), inte protesterar och ingriper. — Vill 45% av folk i Sverige att svensk polis agerar på samma sätt?

  Vidare, efterlyser Piper debatt om huruvida immunförsvaret påverkas negativt av de experimentella läkemedlen. Vad som är än mer angeläget att föra in i debatten är biverkningarna, och vem som ansvarar för inkomstbortfall och sjukvård.

  Angående indoktrinering (och socialt grupptryck)…
  Den enes sanning (fakta) är den andres osanning/lögn. Vem är då indoktrinerad/faktaresistent?

  Jag själv känner mig ensam bland den indoktrinerade folkmassan (99%?). Härom dagen skrev jag denna kommentar…

  "Ordet "vaccin"/"vaccinerad" hade (!) en vedertagen innebörd fram till för snart två år sedan: det förhindrade infektion och smitta, och biverkningarna var kända, vilka informerades om före/vid injektionstillfället."

  Frågan är om det är jag eller folket (45%?, 99%?) som är indoktrinerad/faktaresistent. Oavsett, är det inte längre en gemenskap som jag varken har tillträde till eller vill uppgå i…
  (Svenska Akademiens ordbok, uppgå: "att bli en del av en större helhet, och därmed upphöra som självständig enhet")

  [*]
  Denna video ger ett exempel på hur kravet på användningen av modern teknik är nödvändig för individens frihet.
  DuckDuckGo.com, sökfras: "Australia: Gas Station Refuses To Let Man Pay"

  Gillad av 1 person

 7. Signaturen Rikard f.d lärare kommenterade på siten Fristads senaste publikation om hur makten genomför kontroveriella beslut, de börjar med en opinionsundersökning för att pejla läget, sedan pytsar man pö om pö ut sina visioner, oftast med DN som draglok, sedan följer resten efter, mer eller mindre sällan tvärs emot. Sedan dröjer det inte länge innan alla sitter i TV-sofforna och papegojar vad makten vill! Ha ha Svensson, du blir r-k,ad dag in och dag ut, för hjärnan har du överlåtit åt någon annan, tur dock att de autonoma funktionerna fungerar i din kropp så du kan släpa dig till jobbet, betala din skatt så att papegojorna kan fortsätta att bara älska dem för de vill ju bara ditt eget bästa! Nästan alltid…

  Gillad av 2 personer

  1. Exakt så propagandan fungerar…Det var en viss Josef Goebbels som utvecklade propagandan och han skulle nog vara stolt över sina nutida adepter i propagandabranschen!

   Gillad av 1 person

  2. En här som brukar kommentera hos Jenny har lovat att svarva buttpluggar och de kan,enligt tillverkaren,fås i olika storlekar,färg och form. Svenskt stål när det är som bäst.

   Gilla

  3. Svensson och Muhammed har snart inget jobb, för det ska olika drönare ha. Bankmaffian vill dock inte att Svensson och Muhammed ska dela på de jobb som är kvar eller ha uppehälle, men istället ska Svensson och Muhammed käbbla och slåss om smulorna som trillar från bankmaffians överfyllda bord, medelst olika oisanna ord, eller helt enkelt dö i de krig, polisstater, virus och vacciner som bankmafian tänker fortsätta producera.

   Käbblet mot Muhammed och mot Svensson fyller exakt samma funktion. Bankmaffian förstörde för Muhammed genom att bomba sönder hans hemland, importerade sedan Muhammed genom bombliberaler och moderater. Det är därför jag ser ned på precis alla som har röstat på de partierna.

   Jag kan inte föreställa mig något mer klandervärt än alla de som har röstat för detta elände och i min mening är ofta Muhammed helt oskyldig, även om han inte har kastat av sig sektlögnerna än och inte har tagit sitt samhällsansvar än, men det har inte heller Svensson gjort.

   Att ta sitt samhällsansvar innebär att vi skapar nya partier, att vi valsamverkar med dem och ersätter den politikeradel som är i maskopi med bankmaffian, samt att vi ger makten till evident sanning och folkomröstningar, samt att vi gör detta utan gamla bombliberaler och gamla moderutter, för de kan vi inte lita på!

   Gilla

 8. Tro fan att en del idioter är för tvångsvaccinationer när fulmedia och andra bankmaffia-lakejer ljuger dygnet runt och folk sitter lydigt bänkade och okritiskt låter sig hjärntvättas.

  ”En av de sorgligaste lärdomarna i historien är följande: Om vi har blivit lurade tillräckligt länge tenderar vi att förtränga varje evidens på lurendrejeri. Lurendrejeriet har fångat oss. När du väl ger en charlatan kraft över dig, får du nästan aldrig tillbaka den.”
  /Carl Sagan

  Gillad av 2 personer

 9. Det som är viktigt är att vi som är mot vaccinationer håller ihop och låter ev andra meningsskiljaktigheter vila tills detta är över. Regeringar och big pharma har krokat arm och uppvisar ett enat yttre. Det skall också vi göra. Vi måste göra vad som krävs. En för alla,alla för en!!

  Gillad av 3 personer

   1. Jag skulle säga att den nationella splittringen (som troligtvis är temporär) p.g.a. coronaviruset bleknar i jämförelse med den nuvarande splittringen (som har alla tecken på att fördjupas och bli permanent) p.g.a. invandringen…

    Liksom det är svårt för människan att välja mellan allmän trygghet och individuell (ofta ensam) frihet, kan det vara lika svårt för individen att orka med att vara allmänt oönskad och socialt utestängd av halva befolkningen [*] och inte känna sig hemma i sitt eget land, om en inte har turen att ingå i en lokal gemenskap.

    — Till skillnad från statlig tvångsinjecering och hälsopass, skyddas en inte av Grundlagen mot folkligt förakt och exkludering (vanligt folk förstår ännu inte att även de, och inte enbart politiker och statstjänstemän, har ett medborgerligt ansvar att respektera/möjliggöra demokratins yttrandefrihet).

    [*]
    2021-12-08, Fokus.se: ”Varannan svensk [hur många % är invandrare?] anser att SD är ett rasistiskt parti”

    Under förutsättningen att den förvrängda definitionen av rasism tillfälligt accepteras…

    Frågan är hur halva befolkningen moraliskt förhåller sig till dem (var femte svensk, exkl. invandrare!) som röstar på ett ”rasistiskt” parti.

    Med fördömanden (rasistanklagelser, t.ex. polisen Ghazale som har modet att sätta upp en tavla på det statliga och politiskt neutrala men värdegrunds-certifierade tjänsterummet som visar en SD-blåsippa med nazistiska hakkorsrötter)?

    Eller med en tillräckligt stor tolerans för att möjliggöra diskussion (om motparten vågar)?

    Gillad av 1 person

   2. Sociala medier ägda av samma bankmaffia som äger Big Pharma bör du meditera en stund överpå, Jenny!

    Jag anser att vi bör välja sociala medier med stor omsorg, t.ex. WordPress, där Googleskripten kan spärras med NoScript, eller kanske ännu bättre, Internet Archive där Google-skripten inte finns alls och allting går att läsa och ladda ned utan skripts, men även berätta för våra vänner att vi strax loggar ut permanent från de klandervärda plattformarna, samt var vi kommer befinna oss OM de är äkta vänner, varför vi loggar ut från dem OCH att vi sedan gör det, d.v.s. att vara konsekventa!

    Om du inte har ledarskapsförmågan att göra det, för det krävs stort driv, så finns det en annat sätt. Du är kvar där men meddelar att du bara läser/postar ibland, inom storebrors PK-ramar. För den som vill ha alla postningar och vara med i en bredare diskussion, så kan de prenumerera på din WordPress-blogg eller följa dig på Internet Archive.

    Risken, om vi inte påbörjar detta, är att bankmaffian kontrollerar hela flödet, d.v.s. vet vem som är vem, bestämmer vem som får säga vad, och i vilken bubbla, samt att folk tvingas ändra sina ord i olika s.k. ”nyspråk”, enligt George Orwell. ”Covid-19” måste t.ex. bli ”puckelkamelen” för att undvika storebrors algoritmer … innan de uppdateras, för då kommer man inte ens kunna säga det.

    Varför gör bankmaffian detta? – Precis p.g.a. det du just klagade på. De vill dölja sanningen och vill splittra oss människor, så att vi inte kommer på att vi måste samverka under ledarskapet av de som sprider evident sanning! Vi måste framförallt ersätta deras ljugande lakejer och psykopater i beslutande församlingar! Bankmaffian vill inte att du ska bli motiverad att avsluta deras totalitära lögnaktiga maktspel genom de medier som de kontrollerar.

    De kontrollerar både fulmedia och de sociala medier som finns listade på Richard Stallmans hemsida. Andas djupt och meditera på saken Jenny!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s