En ding ding värld utan exit

Tidigare har Österrike bara haft som förslag att införa tvångsvaccinering mot Covid-19, men nu verkar det bli verklighet i februari efter att en majoritet av parlamentet sagt ja till detta grova brott mot mänskliga rättigheter.

Straffet för ovaccinerade är dessutom helt orimligt – vilken normal människa har råd att hosta upp 36.000(!) kr i böter för att man vill bestämma över sin egen kropp? Genom hot och tvång kommer man således tvångsinjicera befolkningen med detta riskabla vaccin som innehåller grafen som kan leda till inflammation samt celldöd hos människor – man baxnar över galenskapen. Obegripligt hur detta medicinska experiment kan stödjas av EU och att människor inte ifrågasätter den ogrundade vaccinhetsen som nu övergår i tvång när det sker mitt framför näsan på dem!

Fascismen breder nu ut sig i Europa och våra svenska riksdagspartier med regeringen i spetsen har den senaste veckan genom införandet av covidpass samt planerna på nya restriktioner riktade mot ovaccinerade tydligt visat att man är redo att följa efter. Finns det ingen opposition är det inte längre någon demokrati och sedan när blev det ok att köra över en internationell överenskommelse om individens frivilliga samtycke?

Bristen på protester ekar tomt från rött till blått och värst av allt är att majoriteten av befolkningen genom sin tystnad banar mark för den diktatur som är på god väg att införas. Är detta vad man vill efterlämna till nästa generation? Tydligen.

#madworld

#followthemoney

10 reaktioner till “En ding ding värld utan exit

 1. Om graviditet och andra medicinska skäl skapar undantag såväl som de som haft infektionen nyligen. Jaa jag förstår logiken att dessa grupper löper en större risk av trista biverkningar….. men det man håller på med är ju nu något helt annat. Vaccinerna är säkra och effektiva….. och sedan skall en massa undantas från tvångsvaxande….. MEN är inte detta uppenbart att man undantar folk med hög risk? Och om det finns risker bland folk inom dessa grupper torde väl risker finnas bland andra också…… man kommer strax att förutom vaxpass även införa, och registrera, de i undantagna grupper……. för kontrollen är det som hägrar för dessa politiker….. mammor kommer att bli kontaktade efter ett tag precis som de som varit sjuka….. logiken i detta finns inte soten kommer troligtvis med Omicron vara så mild att utan testning passerar många under radarn….. och med ganska osäkra tester…. hur många utan symptom har trots positivt test varit infekterade? … som ett lotteri numer…..

  Gillad av 1 person

   1. Har skrivit tills bläcket nästan tagit slut att inte ens då bara riktigt sjuka testades hittade man mer än 20% som testade positivt…. (25k/v då) efter 1 år av testande blev korrelationen testade och sjukhus vettig…. MEN fortfarande inte större andel än max 20% testade positivt…. och PCR-testerna ger för många positiva provsvar….. 14 miljoner tester 1,2 miljoner positiva…. har 13 miljoner med symtom inte haft soten? ja visst ökar andelen på IVA dock 20% av för ett år sedan och då ska vi veta att hälften på IVA är fullt vaxade så ovaxade 10% jmf med året innan….. tyvärr är inte den statistik som belyser vissa saker inte så lättillgänglig

    Gilla

   2. Pandemi definierad enligt vad som gällde före 2009 eller efter? Skillnaden är att de nu räknar antalet smittade, mot tidigare avlidna. Skillnaden är uppenbart enorm och är idag tillräcklig för att klassa den förkylningsvåg som infinner sig årligen, när skolorna startar på hösten, som en pandemi …

    Gillad av 2 personer

  1. Registrering sker redan i Sverige, i.o.m. att de vet vilka som inte tagit något ”vaccin”. Uppenbart via de personliga utskick om ”erbjudande” av vaccinering. Jag med flera har fått det. Utan registret hade de inte kännt till vilka som inte har offrat sig.

   Registret i sig är olagligt, i.o.m. att det inte är tillåtet att samla uppgifter om personers medicinska uppgifter. De har inte ens rätt att gå in i någons journal utan tillstånd från berörd.

   Gillad av 2 personer

 2. Och så läser man i Aftonbladet i dag att kungen borde bojkotta OS i Kina… Australien kommer inte skicka några officiella representanter. Vad duktigt av dem! (Hoppas min ironi lyser igenom.) Man vet inte om man ska skratta eller gråta?

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s