Vi ger aldrig upp vår frihet

De senaste dagarna har jag gått omkring och retat mig på våra flata och verklighetsfrånvända politiker som kommer med det ena befängda förslaget efter det andra för att begränsa medborgarnas frihet samt köra över lagar som reglerar personlig integritet. Inte nog med att man planerar att införa covidpass på restauranger och gym samt kräva att arbetstagare är vaccinerade, nu senast pratar man även om att kräva vaccinbevis för butiker samt privata sammankomster. Syftet sägs vara att hindra ovaccinerade att samlas i stora grupper. Hur idiotiskt är inte det när det är de vaccinerade som smittar varandra?

Jag är så innerligt trött på dessa inkompetenta makthavare som utan att presentera fakta som underlag för sina fascistiska metoder bara kör på – uppbackade av statsstyrd media som gör sitt bästa för att mata befolkningen med desinformation och inte ett enda riksdagsparti protesterar utan hejar istället på!

Men de ska banne mig inte få ta ifrån oss vår frihet. Vi kan beställa mat online istället för att köpa i butik, vi kan äta hemma istället för på restauranger eller caféer och vi kan frysa våra gymkort för att istället träna utomhus eller hemma. Dessa lismande politiker som jag helt tappat förtroendet för kan köra upp sina covidpass där solen inte skiner!

Det tragiska är bara att majoriteten av befolkningen inte förstår vad det här innebär och inte reflekterar över vad nästa steg kan bli.

Kina har i flera år tillämpat ett socialt kreditsystem som innebär att individer får olika poäng baserat på hur mycket det styrande partiet godkänner dem utifrån hur de lever och beter sig – om de inte följer uppmaningarna riskerar de att förlora sina välfärdsförmåner. Nu inför Storbritannien ett socialt poängsystem med covidpassen där man samlar data om psykisk hälsa, socialt kontaktnät, levnadsvanor, familjeförhållanden, etniskt ursprung, brottsregister, påstått kriminellt beteende med mera.

Det är en mycket skrämmande utveckling och vem hade trott att ett europeiskt land skulle anamma ett sådant system?! Får EU och vårt globaliststyre som de vill lär det säkert implementeras även här – ett perfekt sätt att ha kontroll på befolkningen samt registrera vilka som inte är vaccinerade.

Det finns bara ett sätt att stoppa galenskapen som pågår, men när alla är så indoktrinerade och de flesta verkar ha tappat förmågan att tänka själva känns det inte som att folket kommer att resa sig mot överheten. Snarare välkomnar man istället påbuden och kommer frivilligt rösta fram dessa quislingar till makten även nästa år, trots att den förljugna politikerkåren över hela den politiska skalan med all tydlighet visat att de förbrukat sin rätt att styra landet.

#vakna

#followthemoney

Bildkälla: SVT Nyheter

https://mobile.twitter.com/AndersMellmann/status/1468385601535807501?t=3WwJl8f3ImymMKpsjeCZqg&s=19

10 reaktioner till “Vi ger aldrig upp vår frihet

 1. Det finns ingen demokrati där det inte finns någon opposition eller öppen debatt! Alltså lever vi i en diktatur och det enda sättet att lösa detta problem är att vi reser oss mot våra fascistiska myndigheter och tar klart avstånd från deras lögner och indoktrineringsförsök!

  Gillad av 3 personer

 2. Jag tror jag skrev om sk ”frivillig-tvångs-vaxxinering” för 1-1,5 år sen & önskade jag hade fel…. men nej.
  Vem betalar?
  Som alltid du/jag, men inte jag.
  Där kan vi slå dom….
  No money no honey!
  Rösta!?
  Verkligen!
  På vad?
  Kristerson?
  Hahaha!
  SD(Socialdemokraterna)?
  Har vi inte varit naiva nog?

  Gillad av 1 person

 3. Din frihet, Jenny, är viktigare än allt annat.
  Vad har du utan frihet?
  Att vandra i skogen…. fri.
  Resten kommer sen.
  Att vi kan bättre….!?
  Så klart vi kan.
  Hur länge har du/jag levt?
  Under vilka förutsättningar?
  Under det sk monetära sådana-Hela vårt liv!
  Vad vet vi?
  Inget illa menat.

  U’re simlpy the best.

  Gillad av 1 person

 4. Bra skrivit Jenny…..det finns ett vaccin som är godkänt av EU…..Valneva franskttillverkas i Skottland och packas i Solna(gamla postterminalen Tomteboda…..det är ett tradionellt vaccin utan mRna…..inte ännu släppt i Sverige….
  Vaccinet baseras på ett avdödat virus som behandlats på kemisk väg
  Alltså ett tradionellt vaccin som har tillverkats så i ca 70 år hoppingivande för oss som aldrig vill ta en injektion av mRna …..

  Gillad av 1 person

 5. Kina har inte alls i flera år tillämpat något socialt kreditsystem. Det har varit en del begränsade experiment, men det har blivit skrattretande fiaskon. Det har ingenting att göra med något styrande parti utan har varit avsikten att vara ett meritsystem. ”Kredit” är ett positivt ord. Har du kredit i banken eller är du inte pålitlig. Själv har jag aldrig kommit kontakt med det och jag känner ingen som har gjord det. Den massövervakning som tillämpas i Sverige existerar helt enkelt inte i Kina. Ingen har någonsin förlorat några förmåner. I Sverige samlas alla medicinska data som psykisk hälsa i statliga stora databaser. I Kina förvarar man dom själv. Det finns inga sådana centrala databaser i Kina som den biometriska databasen för passfoto i Sverige. I Sverige registreras data som familjeförhållanden, etniskt ursprung och liknade i folkbokföringen. Sverige har ett brottsregister med kriminellt beteende med mera. Datalagringsdirektivet i Sverige lagrar allt om socialt kontaktnät, levnadsvanor. I Kina finns inga tvångsvaccineringar och covid-pass. Det är rent ruskigt att se hur Nazisterna gamla metoder att indoktrinera fortfarande fungerar so bra som dom gör.

  Gilla

 6. Kina arbetar med att upptäcka smitthärdar tidigt, innan smittan sprider sig. Det har funnits flera system men ett har nu blivit standard och är nu obligatoriskt i Hong Kong ”Leave Home Safe”. Det har kallats ”Ring-fencing”

  Man laddar ner appen, gratis, och det finns ingen registrering, den är öppen källkod och inga personliga uppgifter registreras.

  Varje gång man går förbi en check-point, till exempel går in i ett varuhus, skannar man en QR kod. Informationen lagras på mobilen, inte i en central databas, och har inga person eller ID uppgifter.

  Regelbundet hämtar appen en lista på smitt-ställen, jämför med den lagrade listan på mobilen, och om personen varit på en plats samtidigt som det funnits smitta, då varnar appen ägaren och ger råd om lämpliga åtgärder.

  Kina arbetar med förebyggande åtgärder, profylax som Lianhua Qingwen, Vitamin C, B osv. Bevisligen fungerar det. I Sverige är det förbjudet. BigPharma måste ju få sina pengar. Att förhindra folk att bli sjuka är inte tillåtet.

  På platser där det finns smitta uppmanas innevånarna att reducera smitt-tillfällen, till exempel genom att arbeta på distans med WeChat, som har skräddarsydda versioner för ändamålet, handla på distans, umgås via WeChat, och beställa mat och annat via WeChat. Inget av detta finns i Sverige. Den som går och handlar en gång i vecka ha ju reducerat smitt-tillfällena med en faktor 7.

  En annan mycket väsentlig del är att istället för som i Sverige myndigheterna diktatoriskt sätter reglerna, som totalitärt lockdown, och tvingar efterlevnad med polishjälp, så fungerar det så i Kina att innevånarna och myndigheterna samarbetar mot gemensamma mål. Så fungerar Kinas folkstyre.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s