Ologiskt med nya restriktioner för att motverka smittspridningen när färdigvaccinerade driver på smittan

I dag presenterade regeringen nya restriktioner för att förebygga smittspridningen samtidigt som man propagerar för att vaccinering fortfarande ger det bästa skyddet, utan att ägna någon uppmärksamhet åt de många allvarliga biverkningarna som rapporteras in i kölvattnet av massvaccineringen.

Om smittspridningen ökar ännu mer planerar regeringen tillsammans med sina lakejer i övriga riksdagspartier att begränsa medborgarnas frihet ytterligare genom att införa covidpass på restauranger och gym – ett förslag som regeringen kommer remittera under onsdagen. Denna strategi rimmar illa med det faktum att vaccinerade fortsätter smitta varandra, vilket det kommer rapporter om titt som tätt. Senast nu i kväll rapporterar Aftonbladet att 68 sjukvårdsanställda i Malaga som alla var fullvaccinerade smittats med Covid-19 under en julfest och samma sak skedde även på svensk vårdpersonals julfest i Stockholm häromdagen.

Obegripligt att man då serverar oss lögnen att dessa restriktioner är till för att minska smittspridningen och rejält obehagligt att så många köper det som en sanning. Hur kan det vara rimligt att vi ska ha hårdare restriktioner nu när varken allvarligt sjuka eller avlidna är på samma nivå som förra året?

Dessutom sitter EU-ministrarna nu i Bryssel och diskuterar huruvida man ska införa obligatorisk vaccinering, trots att det alltid målats upp som ”frivilligt”. Man undrar hur det här ska sluta när människor slutat tänka själva och kommer det kuvade svenska folket att resa sig i tid? Mycket tveksamt tyvärr.

#madworld

#followthemoney

Bildkälla: DN

9 reaktioner till “Ologiskt med nya restriktioner för att motverka smittspridningen när färdigvaccinerade driver på smittan

 1. Som förväntat kräver Moderaterna med dess partiledare i bräschen ännu hårdare tag i artikel från TT, där de menar att regeringen borde införa covidpass brett i samhället samt anser att det är de ovaccinerades fel att Covid-19 finns kvar. Kristersson har verkligen inte förstått någonting. 😡
  -”Det absolut viktigaste just nu är att de som inte är vaccinerade blir det så att vi slipper göra nya, breda nedstängningar.”

  Gilla

  1. Vi har nog inget att hämta hos någon av dårarna i riksdagen. Det känns mer som att vi måste alliera oss med folket från orten för där har de ofta sett vad som kan komma från totalitära regimer. Nu har regeringen dessutom en heilande gris som minister. Hets mot folkgrupp någon?

   Gillad av 1 person

 2. Alltså man inför covidpass för att de vaccinerade inte ska smittas. Vad är det då för mening med vaccinering när det så kallade vaccinet inte skyddar? Sanningen är ju som alla förstår att detta är inget riktigt vaccin, det är en drog inget annat.

  Gillad av 1 person

 3. I dag presenterade regeringen nya restriktioner
  Felskrivning.
  I dag presenterade diktaturen nya restriktioner
  Amerikanska BigPharma har väl skickat order att dom behöver mer pengar så fler sjuka behövs. Ju fler vaccinerade med mRNA ju fler sjuka. Här i Kina finns inga restriktioner utöver vad innevånarna själva har bestämt, Peking ett undantag eftersom det är speciellt utsatt.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s