Det enda covidpasset bidrager till är särbehandling av medborgarna

Rubriker från morgontidningarna basunerar ut att ”Vaccinkrav behövs eftersom alltför många varit osolidariska”, ”Krav på vaccinintyg på väg att införas i Göteborgs äldreomsorg”, ”Ovaccinerade får skylla sig själva att de inte kan deltaga i stora evenemang”, Nu får vi äldre rätt att komma ut” och ”Vi måste hålla Omikron stången”.

Samtidigt konstateras att 50 fullvaccinerade personer i Oslo smittats med Omikron under ett julbord med ca 100 deltagare.

Således fyller covidpassen inte någon som helst roll för att stävja smittspridningen, utan fyller bara en funktion – att särbehandla medborgarna medan ovaccinerade pekas ut som oansvariga.

Ändå står folk villigt i kö för både den andra och tredje sprutan som man inbillar sig ska göra dem såväl resistenta som odödliga. Eliten hade nog aldrig trott att det skulle gå så här lätt att genomföra global kontroll och läkemedelsbolagen fortsätter fylla sina redan välfyllda bankkonton samtidigt som man lägger grunden till en ny marknad för livslångt läkemedelsbehov vartefter nya okända biverkningar ger sig till känna.

#madworld

#followthemoney

Bildkälla: Aftonbladet

15 reaktioner till “Det enda covidpasset bidrager till är särbehandling av medborgarna

  1. Det vi lärt oss från historien, från 30-40-talen, är exakt vad vi bör göra mot de som inför vaccinpass mot oss. De judar som ingick i den motståndsrörelse som bekämpade nazisterna hade högre överlevnadsgrad än de som accepterade pass och davidsstjärnor och flöt med strömmen likt döda fiskar.

   De judar som fångades in flöt med rakt in i koncentrationslägren där många miljoner strök med, bl.a. medelst experimentella injektioner. Hur många exakt, eller hur de dog, är inte det intressanta för mig, men att det innebar långt utdraget lidande för många och att det dog väldigt många är helt uppenbart.

   Det är samma slags ondska vi ser hos makthavare och doktorer idag. Märk väl att jag inte kallar dem ”läkare”. Att kallas läkare innebär ju att man läker människor, inte plågar och dödar dem medelst experimentella injektioner.

   Gilla

 1. Ibland håller folk krampaktigt fast vid tryggheten tills det plötsligen lossnar…. och då drar det iväg åt andra hållet med en väldig fart. Att man behöver göra saker som nedstängningar osv inneburit OK…. MEN varför ska folk bete sig som dom vore på vårens kosläpp ….. Och nu har äntligen regeringen vaknat med en presskonferens 08:30 idag skulle inte förvåna om det plötsligen blir ytterligare neddragningar speciellt för de i kontrollgruppen….. OCH man vill för sina liv inte släppa narrativet ”Vaccinerna är effektiva och säkra” nu är hälften av konstaterade fall (44%) fullt vaccinerade cirka 25k fall/v osså kommer Omicron och det verkar som om denna mutation passerar vaxet lättare…. osså kommer säkerligen ett intensivt vaxande att tryckas på oss….. efter 2 år ska regeringen göra något….. i nuläget behöver man inte göra något alls…..

  Gillad av 1 person

  1. Passar väl utmärkt med ny variant av ev virus när vaxxinationen bevisligen inte fungerar, som tänkt.
   Nu kan de trumma vidare med Omicron(moronic) som syndabock-nästan nödvändigt taget situationen, va?
   Skulle de erkänna att vaxxinet ej är tillförlitligt?
   Vad vi skådar är-f. n i mig- VM i OS i maktmissbruk.

   Mvh Per

   Gillad av 4 personer

   1. He he he. Är det en ren slump att bokstäverna i Omicron kan göras om till ”moronic”? – Nej. Den som namngav det var säkert mycket intelligent och fullt medveten om detta. Föreställer mig att det var en forskare tystad av psykopatisk företagsledare, som ville rädda mänskligheten från denna idioti. https://www.dictionary.com/browse/moronic

    Gilla

 2. Är jag paria?
  Allt är enkelt.
  Vi är lurade & lämnas med notan, som alltid.
  Vakna!
  Varför använder djur inte sk pengar?
  Din frihet.
  Galen?

  Sweet sister.

  Gilla

  1. Gåt inte att läsa utan att köra Zuckerbokens spipnerande JavaSkript. Are ya a Zucker wanting to get Zucked? Why?

   Gilla

 3. 1933 tog en speciell person makten i Tyskland. Genom att skrämmas och ljuga fick han folket med sig. Det är lätt att dra paralleller med vad som händer i Europa och i Sverige nu. De som nu vurmar för nedstängning och covidpass är samma typ av människor som hyllade den person som tog makten i Tyskland 1933. Ett folk som inte kan sin historia kommer också förlora sin framtid.

  Sverige, Sverige, Sverige, fosterland,
  vår längtans bygd, vårt hem på jorden!
  Nu spela skällorna, där härar lysts av brand,
  och dåd blev saga, men med hand vid hand
  svär än ditt folk som förr de gamla trohetsorden.

  Fall, julesnö, och susa, djupa mo!
  Brinn, österstjärna, genom junikvällen!
  Sverige, moder! Bliv vår strid, vår ro,
  du land, där våra barn en gång få bo
  och våra fäder sova under kyrkohällen.

  Verner von Heidenstam

  Gillad av 2 personer

  1. Brinn Österstjärna! Kanske är det från öst våra barn en gång kommer få hjälp mot trollen? Kanske från väst, eller från syd? Vem vet?

   Gilla

 4. Piper skriver…

  ”Ändå står folk villigt i kö för både den andra och tredje sprutan som man inbillar sig ska göra dem såväl resistenta som odödliga.”

  Det är kusligt att se hur villiga fria moderna människor är att följa politiska beslut och instruktioner/order.

  Det ger ett helt annat perspektiv på och förklaring till hur tyskarna, och judarna själva, kunde tillåta att styras av Hitler.

  Denna 20-minuters video visar en lägervakts agerande i Howard Springs (”COVID camp”) mot en tvångomhändertagen — ”tillfälligt frihetsberövad” är den juridiska termen — tjej (Hayley Hodgson, 26).

  Lägervakten — liksom de poliser som frihetsberövande henne — hade två val: lyda order, eller bli tillrättavisad/avskedad.

  Vilket val skulle du göra?

  Darwin, norra territoriet…

  * Politiskt beslut efter ett (1) sjukdomsfall.
  * Hon ljög för kontrollanter om att hon hade testat sig.
  * 14 dagars lägervistelse — utan någon juridisk process.
  * Hon har INTE infekterats av coronaviruset.
  * 3 negativa testresultat under vistelsen!

  YouTube
  ”Inside Australia’s Covid internment camp”
  2 dec. 2021, UnHerd (Freddie Sayers)

  Tid 11:30…

  Lägervakten (2021-talets Australien/1930-talets Tyskland?):

  – ”We’re all just doing the right thing, yeah?
  [… ]
  – ”I just want everybody to do the right thing and UNFORTUNATELY it’s my job to make sure they do.”
  – ”The ins and outs [politiska/chefers beslut] have GOT NOTHING TO DO WITH ME.”
  – ”I’m just here to make sure the rules [inte lagar] are adhered to.”

  (”On December 4th 2021 at 12pm midday, we call for an international ‘SOS from Australia’ event.”)

  Om/när svenska politiker fattar liknande beslut som i bl.a. Australien, kommer sannolikt även folk i Sverige att vara lika följsamma/lyda order som australier…

  YouTube
  ”Vaccinpass och nya restriktioner”
  19 nov. 2021, Sverigebilden

  Gillad av 1 person

 5. På vaxtemat: Såg en video från engelska parlamentet där en talare tyckte att man skulle jabba var tredje månad….. det verkade som det skulle blir verklighet också….. makt speciellt politisk makt gör folk helt verklighetsfrämmande…..

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s