Tvångsvaccinering börjar diskuteras i EU

Efter att i några månader sluppit restriktioner på jobbet är Region Skåne nu tillbaka på ruta ett – anhöriga får ej följa med på patientbesök, begränsat antal personer får vistas i väntrummen, munskydd rekommenderas och även i personalmatsalen ska vi återigen tänka på avståndet. Varför det när vi arbetat och umgåtts nära varandra under hela pandemin utan några utbrott av Covid-19 på arbetsplatsen och smittan dessutom varken är uppe på farliga nivåer eller tynger vården för närvarande?

Det har också börjat pratas om den tredje dosen och huruvida arbetsgivaren kommer att erbjuda vaccinering för personalen även denna gång, men ingen verkar betänka riskerna med detta nu när allt fler biverkningar avslöjas eller för den delen onyttan eftersom det inte skyddar mot smitta och tappar effekt efter bara några månader. Hjärntvätten har således varit framgångsrik och det finns goda möjligheter att fortsätta med bedrägeriet.

När det för några månader sedan pratades om tvångsvaccinering skrattades det bort som foliehattsteorier, nu är dock detta ett faktum med långtgående planer både i Österrike och Tyskland samt pågående diskussioner om tvångsvaccinering i EU efter att EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen deklarerat att det är dags att överväga att införa tvångsvaccinering i hela EU. Lägg därtill att WHO:s Europachef Robb Butler också har uppmanat till obligatorisk vaccinering i Europa, så är snaran snart åtdragen till max.

Sjukt att människor inte ser igenom det orealistiska i det som nu sker med såväl covidpass som krav på tvångsvaccinering och man undrar vad det här kommer mynna ut i när varken riksdagspartierna eller medborgarna protesterar mot det som sker – till och med barnen utnyttjas i det medicinska experimentet utan några invändningar varken från makthavarna eller befolkningen, medan allt orkestreras av styrd media.

#followthemoney

Bildkälla: The Guardian

4 reaktioner till “Tvångsvaccinering börjar diskuteras i EU

 1. Du som tycker passen är en bra idé, fundera ett varv till.
  Hur många gånger om dagen kommer du behöva visa upp ditt pass.
  Hur många vakter kommer du tvingas passera varje dag.
  Om man menar allvar med smittspridningen måste alla stoppas innan de kommer in i en förbjuden zon eller butik.
  Därav vakter överallt till och med på lokala pizzerian.

  Vi kommer exempelvis under en dag behöva legitimera oss på bussen till jobbet. På lunchrasten. på Starbucks efter jobbet. Gymmet,eller kanske för att få komma åt att hämta barnen på dagis

  För att nämna några ställen som besöks hyfsat dagligen.
  Många ställen blir det.
  Kanske rent av vissa zoner som badplatser båthamnar parker lekplatser skidspåren blir vaccinzoner.
  Bussar och spårvagnar blir extra intressanta. Hur hinner man kontrollera pass och leg på alla inom rimlig tid innan de kan kliva in genom dörrarna.
  Och att avvisa eventuella fuskare som försöker utan pass eller de som inte har fungerande telefon med sig tar tid.
  Ett par bråkiga vaccinmotståndare lamslår lätt hela kollektivtrafiken.

  Tänk sedan att detta blir obligatoriskt under mycket lång tid. Ett eller flera år.
  Fundera även på hur det blir med påfyllnadsdoser.
  Vi har inte råd eller personella resurser att vaccinera alla med 4-7 månaders intervall.
  Alltså blir det att betala mer och mer ut egen ficka för varje ny dos.
  Vårdpersonal behövs på bättre ställen en att stå och ge sprutor hela dagarna. Vilken vård skall stå tillbaka då sköterskorna måste ge sprutor istället.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s