Varken luciatåg eller julotta i år – särbehandlingen är ett faktum

På söndag är det första advent och det brukar innebära traditionellt besök i kyrkan med luciakonsert och på julaftonens morgon julotta för familjen. Detta kan vi dock glömma i år eftersom det kommer krävas vaccinpass.

Ogenomtänkt att det enbart är ok för vaccinerade att tränga ihop sig i kyrkbänkarna eftersom de också är potentiella smittbärare. Jag hade förväntat mig fler protester från Svenska kyrkans sida eftersom de i regel propagerar för att alla är välkomna i guds hus, men tydligen är det ett vi-och-dem-samhälle som man vill ha.

Noterar nu att det skapats ännu en allvarlig covidmutation i Sydafrika som vaccinet inte biter på, vilket påvisar att covidpass inte är till för att stoppa smittan utan enbart som ett kontrollverktyg. Från början hette det att vaccinen gav ett bra skydd mot mutationer, även Delta, men nu i efterhand kan vi konstatera att så inte är fallet då fullvaccinerade smittas, smittar vidare samt avlider. Undrar hur många ytterligare mutationer som behövs innan folk inser att det finns ett samband med massvaccineringen.

#madworld

#followthemoney

12 reaktioner till “Varken luciatåg eller julotta i år – särbehandlingen är ett faktum

 1. Jag lägger ingen större vikt om man vill vaccinera sig eller inte, detta är upp till var och en. Det som gör mig mer bekymrad är inriktning på ”vi och dem” i ett fungerande samhälle måste man respektera alla individers fria rättigheter till sitt egna liv. Själv tycker jag att de är på god väg att plocka bort de mänskliga rättigheter för de som inte har vaccinerats sig och detta är farlig väg att gå, för nästa steg blir att de blir ut stängda från dagens samhälle. Är det detta vår regering kallar för demokrati så ska vi se upp, för då kan nästa steg mycket möjligt vara diktatur eftersom folket inte ser de riktiga problemen detta skapar.

  Gillad av 2 personer

  1. —Först, mRNA är inget vaccin. Det är en gen manipulator.
   —Det finns välbeprövade riktiga vaccin, från Ryssland och Kina, men den amerikanska oligarkins lakejer i Sverige har förbjudit dom så BigPharma skall tjäna mer pengar. Det är ingen gåta. Det är pengar det gäller.
   —Hos de som redan har naturlig immunitet genom att ha haft Covid förstör man den immuniteten för att göra dom beroende av jänkar preparatet, det gäller pengar.
   —remdesivir är värdelöst dyrt skräp. Det kostar 30,000 per behandling. Samma behandling med bättre resultat kostar 10 kronor med Lianhua Qingwen.
   —Det finns en lång rad beprövade motmedel mot covid. Problemet är att de amerikanska oligarkerna och deras BigPharma tjänar inga pengar på dom för dom kan inte patenteras. Hade Kina gjort som Sverige hade omkring 2.5 miljoner varit döda nu istället för 4,600 och nästan 100% av dom under de första månaderna.
   https://anthropocene.live/
   Svenskarna låter sig ledas till dessa moderna kemiska ”gaskammare” lika lätt och viljelöst som en gång i Tyskland. Tänker ni göra något åt det.

   Gilla

 2. En sak med vaccinpass.
  Om det införs måste det till ett par saker om det skall fungera.

  Först måste det finnas ett straff för att vistas inom visst avgränsat utrymme.
  Antingen för den som är inom området eller den som släpper in någon till samma utrymme.

  För det andra måste någon få befogenhet att avvisa människor från vissa områden redan vid ingången.
  Denna person måste ha rätten att ta till visst våld för att kunna utföra sitt jobb.
  Annars är det ju bara att ignorera och glida förbi.

  Alternativt någon slags statlig kontrollant som kollar pappren och sedan har rätt att med visst våld ta med sig personen ut från området.

  Frågan till de som vill införa passen är hur hårda straff skall vi ha för att vistas inom ett visst område med vaccinkrav

  Samt vem skall få rätten att avvisa och med hur mycket våld.

  Alla kan inte ha vakter vid ingången.
  Polisen kommer inte åka flera mil för att kontrollera en pizzeria i valfri småort där det saknas lokal polisstation.

  Återstår bara för butiksägaren utan utbildning och kunskap att försöka stoppa folk att komma förbi.
  Vad kan möjligen gå fel.

  Skulle tro att vaccinerade ganska snart kommer ledsna på att bli kontrollerade flera gånger om dagen om pappren är i ordning .
  Speciellt då passen måste gälla i något år för att få effekt.

  Gilla

  1. Mats, allt detta är ju redan på plats. Har du inte sett hur polisen med våld arresterar, avvisar och bötfäller folk när dom är där makteliten bestämt att dom inte får vara. Nu skall man automatisera system så ingångs- och vistelsekontrollen sker elektroniskt med mobilen. Larmet går om du inte skannar eller inte har tillstånd att gå in. Övervakningen och kontrollen i Orwell’s 1984 är redan på plats, och hela tiden skärps. Ingen skall undslippa jänkarnas vaccin, massövervakning och diktatur. Snart måste alla bära en QR kod synligt så kontrollen kan ske automatiskt, precis som på bagaget på bandet på flygplatsen. Den Gula stjärnan är alltså tillbaka men nu en QR kod.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s