Ännu ett slag i luften som stjälper mer än det hjälper

Medan Sverige återigen hamnade på kartan som sandlådenationen nummer ett i och med gårdagens politiska rally, passade man på att lite i skymundan införa covidpass på nattklubbar från den 1 december i ännu ett patetiskt försök att alldeles för sent visa handlingskraft.

Skulle smittan bara finnas i rum där över 99 personer vistas medan den håller sig borta från exempelvis affärer, apotek och bibliotek? Hur ska detta stoppa smittan när vaccinerade smittar varandra? Idiotiskt så det förslår eftersom smittan finns överallt i samhället och inte gör skillnad på om du är dubbelvaccinerad eller inte!

Handhygien, avstånd och sunt förnuft kommer man långt med – något som såväl politiker som media verkar ha förträngt i sin iver att införa särbehandling och påtvinga befolkningen ineffektivt vaccin med okända långsiktiga biverkningar. Skrämmande.

#followthemoney

5 reaktioner till “Ännu ett slag i luften som stjälper mer än det hjälper

 1. Lagom till den förra ”pandemin” 2009 svininfluensan ändrades reglerna för pandemi. Nu gällde inte att det skulle vara många som dog utan att många smittades.
  Tio år senare kör man igång denna ”pandemi” och vi ska akta oss för ett virus när det finns tiotusentals.
  Har ni inte något sunt förnuft ?
  Sjukvården har inga tester som kan tala om vilket virus man drabbats av.
  Dessutom behöver det komma upp på bordet vad antikroppar är för något.
  Vaccintillverkarna presenterar också nya lögner om att de som fick narkolepsi av svininfluensavaccinet har en viss gen.

  Gillad av 1 person

 2. Detta visar igen hur vansinnigt illa det svenska samhället fungerar. Smitt-processen är en fysikalisk process, inte medicinsk, med det är politiker och byråkrater rådda av läkare som fattar besluten. Gravt okunniga. Prova själv. Andas på en fickspegel. Det blir imma. Det är miljoner mikroskopiska vatten droppar och inne i varje droppe sitter miljoner virus. Hur stort är ett virus? Att ge siffror säger inget, men om man kunde samla in alla covid virus i världen och stoppa dom i en burk, hur stor burk behövs. En matematiker har räknat ut att en 33cl ölburk har gott om plats. Det betyder även att sätta ett tygstycke framför munnen för att filtrera bort virus ä bara löjligt. Det är inte virus som fastnar, det är vattendropparna, så munskydd fungerar på korta avstånd. Moderna ventilationssystem fungerar så att stora mängder luft blåses in långsamt längs golvet. Människorna i lokalen får luften att stiga av värmen, och den sugs ut i taket, och då följer viruset med. Det har alltså inget att göra med antalet personer i lokalen, utan i mindre utsträckning antalet personer per golvyta. En mindre lokal med 99 människor ger större smittrisk, att någon skulle andas in vattendropparna, som har viruset än samma antal människor i en lokal med större golvyta. Sedan vet vi att de amerikanska vaccinen folk tvingas använda i Sverige inte reducera antalet ut-andade virus och därmed smittan, och det förstör kroppens eget virusförsvar. Dessutom har all profylax som Lianhua Qingwen, hydroxychloroquine och Ivermectin förbjudits. Verkligheten är att dessa beslutsfattare formligen proppar fickorna fulla med pengar hos BigPharma och de amerikanska oligarkerna, medan innevånarna i Sverige betalar priset i dubbel bemärkelse med både hälsa och plånbok. De närmar sig begreppet folkmord och är tydligt mänsklighetens någonsin största korruptionsskandal.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s