Spelet för gallerierna har nått vägs ände

Föga förvånande har Socialdemokraterna och Vänsterpartiet nu kommit överens och V avslöjade i kväll att man kommer släppa fram Magdalena Andersson som ny statsminister.

Det var väl ingen som på allvar trodde att V skulle stödja en högerregering?! Nej, detta var bara ett spel för gallerierna för att upprätthålla en viss ”spänning” kring valet av ny statsminister, så att folket ska invaggas i tron att det fortfarande finns en stark opposition med råg i ryggen, trots att motsatsen bevisats från höger till vänster otaliga gånger de senaste åren.

Men när alternativen är som pest eller kolera då statsministerkandidaten från Moderaterna visat upp fascistiska tankegångar som vill särbehandla medborgarna och tvinga människor i alla åldrar att vaccinera sig mot sin vilja trots att vaccinen inte stoppar covidsmittan, är fru Andersson ändå att föredraga för närvarande.

Bildkälla: DN

4 reaktioner till “Spelet för gallerierna har nått vägs ände

  1. Tja, vad trodde vi? Såklart en såsse, som statsminister, Är partierna eller dem som röstar dumma i huvudet? Kom igen i september och avsluta detta röda vanstyre. Om det fanns negativa röster i ett riksdagsval skulle C få min

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s