Inget krav som gäller alla

Samtidigt som Europa ökar restriktionerna samt inför tvångsåtgärder och covidpass som särbehandlar människor i kampen mot coronaviruset, är det märkligt att det inte krävs covidpass för asylsökande och kvotflytingar. Kan de illegala migranterna som tar till alla sätt att korsa Europas gränser inte bära på smittan precis som alla vi andra när de för med sig exempelvis TBC och Mässlingen?

Men det anses väl ”inhumant” att kräva något sådant som säkert kan likställas med att bryta mot de mänskliga rättigheterna – att köra över vanliga människors rättigheter finns det dock inget hinder för, inte från politiskt håll åtminstone.

#hyckleri

9 reaktioner till “Inget krav som gäller alla

 1. Håller med.. MEN så pass respekt borde faktiskt vår regering ha så man håller gränsen….. 200k som bara vandrat in utan test eller karantän….. eller alla de som flugits hit från Afghanistan….. Naturligtvis är pandemin ett redskap för något annat men att inte ens kan sminka grisen på trynet är lågt…..

  Gillad av 2 personer

  1. Tycker du etablissemanget ska ha dina pengar?
   Du ser ju vad det blir.
   Ganska uppenbart nu, va?
   Pensionsräddare-va det hört!
   Du/ni förtjänar mycket bättre, i min bok.

   Mvh Per

   Gilla

 2. Önskar Er alla en god natt, Den goda natten hoppas jag att ni får utan muslimskt bröl, i form av utrop, bränder, våldtäkter eller annat argeväckande beteende. Att sova på blir då, varför finns detta i vårt fina land?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s