Nu råder det ingen tvekan längre – SD och M drar åt samma totalitära håll

Jag hade inte tid att skriva i går och uppmärksammade därför inte denna nyhet förrän nu, men för de som tidigare varit tveksamma till om Sverigedemokraterna är för covidpass och barnvaccinering samt inte tagit partiets tystnad som ett besked i sig, torde detta räcka som bekräftelse på att de gör gemensam sak med M återigen.

Inför sin partikongress i veckan kommer det nämligen krävas krav på coronaintyg för inträde på landsdagarna som börjar i Karlstad på torsdag, där samtliga deltagare måste visa upp ett giltigt covidbevis i form av vaccinationsbevis eller bevis på tillfrisknande från Covid-19 – alternativt visa ett negativt testresultat som inte får vara mer än 48 timmar gammalt.

Horribel utveckling och vem hade trott att M och SD skulle vara partierna som går i bräschen för ett totalitärt samhälle utan rim och reson?!

I dagsläget är det inget riksdagsparti som vågar säga ifrån och det är väl bara Medborgerlig samling och Alternativ för Sverige som aktivt sagt nej till dåraktigheterna. Mycket beklagligt alltihop.

#followthemoney

https://www.hallandsposten.se/nyheter/sverige/sd-inf%C3%B6r-krav-p%C3%A5-covidintyg-p%C3%A5-partikongress-1.59852591

23 reaktioner till “Nu råder det ingen tvekan längre – SD och M drar åt samma totalitära håll

 1. Kloka tankar fångade i flödet:

  ”Ge mig EN enda logisk anledning till att använda vaccinpass…

  1. För att skydda de som redan har SKYDDAT sig med ”vaccinering”?
  2. Eller vill man skydda de ovaccinerade? Är det inte deras eget ansvar?
  3. Är man rädd för friska ovaccinerade? En sjuk ovaccinerad stannar hemma.
  4. Skäms man för att man är eländiga labbråttor och därför bara vill umgås med likasinnade labbråttor?
  5. Eller är det enbart ett påtryckningsmedel för att göra frivillighet till tvång?”

  Gilla

  1. 1. ”Skyddet” är inget skydd. Fullvaccinerade drabbas av sjukdom och biverkningar. Det är sannolikt massvaccinationen som skapar fler virus-varianter, enligt Geert Vanden Bossche. Rapporterade skador och dödsfall till Läkemedelsverket är förmodligen mindre än 1% av fallen. Det sällan kul att få en rejäl influensa. Det bör man undvika och SD har säkert många sköra individer som bör undvika det särskilt mycket. Kan inte rekommendera att de träffas på det där viset. Utomhus med 2 meters avstånd eller HEPA-filter-masker är vad jag rekommenderar.

   2. Varje individ kan känna sitt eget ansvar att skydda sig själv och andra och agera på den känslan, om man har känslor förstås. Ansvaret för dennaa biovapen-attack ligger sannolikt hos monopolkapitalister i Kina och USA, som borde avrättas genom utdragen tortyr och deras förmögenheter borde få bekosta ersättningen till världens alla folk, dels för skapandet av detta monstervirus, dels för skadorna från den icke-fungerande mRNA-teknologi som de har utsatt hela världen för, men okänt slutresultat.

   3. Tror beslutet beror på rädsla. Är den befogad? – Ja. Folk är uppskrämda och känner ofta inte till de profylax som finns, eftersom fulmedia undanhåller kunskapen om dem och skrämmer upp människor. Alla kommer få viruset och alla kommer reagera olika. De som tar olika profylax kommer sannolikt klara sig bättre.
   4. Förstår inte frågan. Är SD:s medlemmar labbråttor?

   5. Detta är helt klart en möjlig agenda. Psykopater vill gärna tillskansa sig mer makt och kontroll över andra människor. Covid-hysterin som de skapat är ett utmärkt tillfälle att göra samhället allt mer totalitärt.

   Mitt tips är att SD:s fullt friska genomför mötet helt utan Covid-pass utomhus, samt via Jitsi Meet för alla sköra, spelar in via DropBox och publicerar på Internet Archive. Gamla och sköra utan HEPA-skyddsmask som envisas med att bryta mot avståndsregeln, kan poliser i skyddsmask placera på säkrare platser.

   Gilla

 2. Deputy First Minister of Scotland John Swinney has been urged to drop vaccine passports after a new Oxford study found the double-jabbed are just as likely to pass on Covid to unvaccinated people.

  Researchers found the vaccinated were almost as infectious as the unvaccinated 12 weeks after their second AstraZeneca shot. The waning effectiveness of vaccines after 12 weeks was underscored by the Nuffield Department of Medicine, based at the University of Oxford, which co-developed the AstraZeneca vaccine.

  “Transmission reductions declined over time since second vaccination, for Delta reaching similar levels to unvaccinated individuals by 12 weeks for [AstraZeneca] and attenuating substantially for [Pfizer-BioNTech]. Protection from vaccination in contacts also declined in the three months after second vaccination.”

  The Lancet published similar findings last month showing that “the vaccine effect on reducing transmission is minimal in the context of Delta variant circulation”.

  https://freewestmedia.com/2021/11/23/scotland-under-pressure-to-abandon-vaccine-passports/

  Gilla

 3. Jag tycker SD gör helt rätt. Vi har en enorm spridning av Corona just nu och Sverige har fler dödsfall än hela övriga norden så tycker detta är helt rätt. Man måste tänka på sina medmänniskor och visa respekt. Det är sunt förnuft.

  Gilla

  1. Det är inte så konstigt att Sverige har flest dödsfall när de valde att ta död på gamla människor. Det klart de gamla är inte bara en belastning de genererar inga pengar heller längre. Sverige är en stor skam!!!

   Gillad av 1 person

 4. Jag tycker att om det är något som utmärker sig i det här ( som i så mycket annat), så är det AVSAKNAD av sunt förnuft.
  Jisses… man tar sig för pannan.
  Har folk helt slutat tänka själva?

  Gillad av 2 personer

  1. Jo. Jag tycker nog att SD kan öka på dödligheten något i Sverige OCH om jag har förstått Geert Vanden Bossche så kommer de göra det, både med eller utan Covid-pass, eftersom massvaccinationerna driver fram virusvarianter. Så SD:s möte är förnuftigt. Dödligheten verkar sluta på endast ca 61000 enligt SCB 2021, när jag räknar på saken. Så kan vi inte ha det! 🙂

   Gilla

 5. Jag kan inte se det på ett annat sätt än att det är en osynlig makt som styr. Samtliga riksdagspartiers toppar är ditsatta av denna makt. De spelar bara teater med sin debatt. Spelar ingen roll vilket parti man lägger rösten på.
  Det blir samma politik där Agenda 2030 drivs.
  Jag fick sparken från att köra buss hos Nobina i Norrtälje därför att jag kritiserade att de sa att alla i företaget har samma värderingar om klimat, hälsa och säkerhet.
  I personaltidningens ledare hyllar VD World Economic Forum och tonåringen Greta.
  Och VD tycker inte det är åsikter.
  Transportstyrelsen indoktrinerar i alla utbildningarna att det är klimatförändringar på grund av CO2 och vi ska tycka att polisen gör ett bra arbete när de talar snällt till busar.
  Jag tyckte det skulle vara hårda tag och fick inget stöd av mina kollegor förrän efter lektionen.
  Jag har blivit blockad från kamratföreningens hemsida. Administratören tycker jag har konspirationsteorier och är aggressiv så jag passar inte in i gemenskapen.
  Man skapade MP för att fånga in de som oroar sig för miljön och fått dem att tro att temperaturhöjningen är ett problem. Smarta är de att skylla på fossila bränslen för det är omöjligt att vi ger upp det. Säkert har de ljugit om faran med kärnkraft också. Räcker jordens resurser till all elektronik och batterier ?
  Det har planerats länge för det här och de har lyckats med att kontrollera media.
  Vaccination är också ett lurendrejeri. Det kan aldrig vara ett skydd att spruta in gifter i blodet. Hur mycket tror ni att njurar och lever ska klara av att rena?
  Big Pharma har tjänat mycket på att ni tar årliga flunsa och fästingssprutan och samtidigt dubbats till att tro att de tagit fram ett vaccin för covid-19 som inte heller är någon farlig smitta.
  Varför vet inte ni det jag vet att man kan eliminera mikrober med frekvenser ?
  Jag har fått 11 frekvenser för covid-19 .
  Vi måste få tillbaka verktygen författningsdomstol och tjänstemannaansvar för att kunna ställa politikerna till svars för sina beslut. Folkvalda politiker ska inte delta i olika organisationer som har hemliga agendor.
  Alla lögner måste avslöjas. Det är ekonomi som ligger bakom bluffpandemin.
  Nu är vi fullt upptagna med att diskutera pandemin så vi inte ska se den verkliga orsaken.
  Den osynliga makten är de som äger Big Food och Big Pharma och Tech företagen och det är ju så att de har monopol. Egentligen är det bara två företag. Coka cola och Pepsi har samma ägare.
  Öysten Rönne har lagt ut en film på Rumble som heter Monopol.
  SD är också ett parti som instiftats för att fånga upp de som är rädda för andra kulturer. De låter inte invandrarna komma hit av humanitära skäl utan för att driva sin agenda.
  Deras spel att låtsas fördöma SD är för att vi ska bli uppretade och rösta på dem. Det tror jag inte blir roligt.
  Vi borde inte rösta alls förrän sittande bedragare infört demokrati , att det betyder något att rösta.
  Nya partier måste bildas som ska införa ett nytt ekonomiskt system.
  Detta är väl en uppgift för alternativmedia att driva eller ska ni fortsätta att spela med ?

  Gillad av 2 personer

  1. Vetenskapliga partiet och Valsamverkanspartiet spelar inte med, Maj, även om vi är lite skeptiska mot just dina ”frekvenser” innan det finns vetenskapliga evidens, men kanske du upplever att de fungerar och då ser jag ingen skada med det, enbart fördelar för dig. Frekvenserna du får är i vart fall inget som skadar dig, tror inte jag, till skillnad från alla som har mördats av olika kemikalier, dålig vård eller av injektionerna.

   Har själv upplevt fantastiska ”frekvenser” vid healing och vid meditation. Har ingen bra förklaring på detta förutom hallucinationer då eller att någon utan lov ev. har blandat hallucinogena svampar i min mat, men som vetenskapligt lagd bör man givetvis vara både öppen och skeptisk. Det kan givetvis finnas andra förklaringar, t.ex. en gud, även om jag inte kan tro på det p.g.a. teodicéproblemet.

   Gilla

   1. Det handlar om kvantfysik ca 35 år gammal. Allt i universum är energi. Även våra tankar är energi. det handlar om att man kan utveckla neuronnät i hjärnan , det finns olika vågor i hjärnan alfa, beta, gamma , theta. Det som Boris Aranovish utvecklat metoder för kan jag påverka organen, systemen och skelettet i min kropp.
    Jag kan hänvisa till Bruce Lipton och Gregg Braden . Boris säger att meditera länge påverkar högra hjärnhalvan negativt.
    Jag tror varken på bibeln eller Darwin utan att svaret på vår existens ligger på ett mycket högre plan.
    Du borde bli upprörd över att onda människor hållit detta dolt för oss. Tänk så många som kunnat räddats om skolmedicinen provat Hulda Clarks behandlingar.
    Det där med att det ska vara evidensbaserat är ett påhitt för att undanhålla nya sanna vetenskaper för oss.
    Kvantfysik använder man inom fysik. kemi men inte biologi.

    Gilla

 6. Min apparat Monikor som jag köpt av Boris Aranovish Människans Resurser AB talar om mitt hälsotillstånd genom att mäta energin i meridianerna.. Så talar den om belastningen av 180 mikrober, Jag kan kolla SARS, HIV, corona som upptäcktes 2003. Förra året fick jag 4 frekvenser för covid-19 som utprovats på 6 personer i USA. Sista uppdateringen nyligen var det 7 frekvenser som benämns India. Det är bara ett experiment än så länge. Ibland har jag belastning utan att känna något särskilt. Jag kan kolla nivån på mikronäringsämnen och korrigera det. Och hur kosttillskott och mat påverkar kroppen.
  Jag är 69 år jobbar som bussförare, gullar med barnbarnen och mår bra.
  Raymond William Rife forskade redan på 30-talet om detta och han fängslades och dog i fängelset.
  Hulda Clark fortsatte hans forskning men har inte nått så många. Det finns andra frekvensapparater men jag har ingen erfarenhet av dem. Nordiskt Näringscenter har kurser.
  Människans resurser säljer andra billigare apparater som är fantastiska för hälsan Treomed och Aquatone.
  Jag ville få hjälp av omsorgen att behandla en kvinna med Aquatone som får blodet och lymfvätskan att flöda ordentligt och tar bort inflammation. men det ville de inte utan i stället fick de bort mig och lät henne ligga ensam i sin etta utan någon social kontakt så hon fick kontraktioner i benen och blev rullstolsbunden.
  Det här var 2018 som hon fick total isolering.
  Nu vet jag inte om hon lever längre .
  Dr Erik Enby har bevisat att cancerpatienter har mikrober i blodet, han blev fråntagen sin licens och smutskastades i media.
  Innan jag hade Monikor fick jag hjälp av en alternativ terapeut som botade mig för Borrelia och Bältrosvirus med örter och healing. Boris lär också ut healing och det är den senaste vetenskapen kvantfysik.

  Skolmedicinens doktorer har inte kunskap och verktyg att bota, De sa att jag inte hade Borrelia utan jag var stressad och deprimerad och erbjöds knapra antidepressiva med färgämnet titandioxid som de flesta amalgamskadade inte tål.
  Det är genom skolmedicinen de förtrycker oss mest.

  Gilla

  1. Visst beskriver kvantfysiken vågrörelser och strängteorin vibrationer men de har absolut inget med den här hokus pokusen du beskriver.
   Tror du verkligen att man skulle kunna mäta partiklars uppförande med en mojäng som kostar 1200 pix när riktiga vetenskapsmän behöver en partikelaccelerator för många miljarder kronor?
   Tyvärr måste jag tala om för dig att du har blivit blåst på dina pengar. Inte mycket pengar men ändå förtretligt.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s