Varför ser vi ingen massdöd i låginkomstländer där det inte finns vaccin?

I dagens DN konstaterar man att endast 6% av invånarna i låginkomstländer har fått minst en dos vaccin och att exempelvis det afrikanska landet Nigeria har mycket låg vaccintäckning med bara knappt 3% av befolkningen som fått en första spruta.

Det låter förfärligt och i enlighet med den skräckpropaganda som under de senaste två åren spridits i medierna i väst, torde de flesta vara döda vid det här laget. En titt på statistiken (se bilder nedan) för Nigeria och andra låginkomstländer visar dock att majoriteten av de insjuknade tillfrisknat. Hur kommer det sig – är det slumpen, eller ligger det något i att de flesta människor klarar virusinfektionen bra utan ett vaccin som bryter ned delar av immunförsvaret?

Samtidigt rapporterar fri media att Ivermektin använts som behandling med gott resultat i både Indien och Japan som nu fått kontroll på Covid-19. Varför hör vi inget om detta i Sverige och varför envisas såväl de svenska som europeiska ledarna med att tvinga människor att vaccinera sig för att inte drabbas av böter, uppsägningar, uteslutning ur den sociala gemenskapen samt övrig särbehandling som kränker de mänskliga rättigheterna när det står utom allt tvivel att vaccinen inte hjälper mot smittan?

Återigen får vi inte hela bilden, men eftersom majoriteten av befolkningen är hjärntvättade att tro på den falska bild som målas upp av media och makthavare kan bedrägeriet fortgå medan enorma belopp byter fickor.

#followthemoney

#vakna

Bildkälla: DN, Worldometers.info

13 reaktioner till “Varför ser vi ingen massdöd i låginkomstländer där det inte finns vaccin?

 1. Ja det har även jag undrat över och kom fram till att det finns ingen sjukvård som kan konstatera dödsfall i covid. De dödstal som dock har rapporterats kan lika väl vara orsakad av en annan sjukdom,ihjälsparkad av en kamel eller avliden av malaria. Inte ens i Sverige finns det ju en standard för att avgöra när covid varit dödsorsaken.

  Gilla

  1. I Sverige redovisas bara de som avlidit med covid. Vi får inte veta hur många som avlidit av just covid. Jag misstänker att det finns en baktanke med detta. För skulle man ta tjuren vid hornen och bara redovisa vilka som avlidit av covid så skulle siffrorna bli helt annorlunda. Det blir ju oerhört svårt att skrämma befolkningen med låga siffror på avlidna av covid.

   Gillad av 1 person

  1. Mycket bra bloggpost. Hade bara lågupplösta bilder på de skyldigas namn och foton. Nu kan jag förbättra min egen bloggpost. Tack Jenny.

   Gilla

 2. I många afrikanska och asiatiska länder tar många hydroxichlorochin eller ivermectin profylaktiskt, inte mot Covid-19 utan mot malaria resp andra parasitsjukdomar. MEN dessa preparat skyddar OCKSÅ mot Covid-19.

  Gillad av 1 person

 3. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  ”Follow the money” Media har makt och den har i västvärlden missbrukats totalt då vad det gäller att nå en befolkning och skrämma upp den. Motsvarande mediala propaganda når definitivt inte en population i Afrika. I de rika västländerna finns de ekonomiska resurserna vad det gäller att bekosta vaccinationerna.
  Här en artikel som åskådliggör vad som varit och det som är i nutid.
  En kamp mellan naturmedel och de mer ”moderna” läkemedel som tas fram på kemisk väg.
  https://ulsansblogg.wordpress.com/2021/11/21/lakekonst-da-och-nu/

  Gillad av 1 person

 4. Varför. Den bild som alltmer framträder är att de amerikanska falska vaccinerna bryter ner kroppens eget självförsvar. Resultatet är då att dessa ”vaccinerade” personer smittar andra mer och blir själva smittade i större utsträckning. BigPharma har lyckats skapa sitt drömscenario.

  Gillad av 1 person

  1. Klirr i kassan på alla fronter. Forska med statliga medel, få patent på virus och vacciner, sälja test, sälja biovapen, öka antalet sjuka som måste behandlas. Alla inblandade företag borde direkt nationaliseras och aktieägarna förlora sitt kapital, samt VD:ar och styrelser torteras till döds långsamt.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s