Tankar i natten

Det negativa med att bo mitt i staden är att man ofta vaknar mitt i natten av berusade personer som står utanför huset eller sitter på bänkar och tjafsar i all oändlighet efter besök på lokal, som nu. 🙃 Lite nattsudd tills sömnen gör sig påmind:

Vad är egentligen logiken med att människor sedan pandemins utbrott för snart två år sedan och nu fortfarande kan sitta tillsammans i lunchrummen på Sveriges arbetsplatser utan problem och utan massutbrott av covidsmitta, men helt plötsligt ska de inte få gå på restaurang om de är ovaccinerade, trots att det är allmänt känt att vaccinet inte skyddar mot smitta och att även vaccinerade smittar? Samma frågeställning gäller på gymmen, där det inte varit några problem överhuvudtaget när smittan var som värst, men nu ska det minsann krävas vaccinbevis.

Hur ska de färdigvaccinerade som påstår sig känna sig säkrare att gå på restaurang utan ovaccinerade i bordet bredvid, säkerställa att de som serverar maten, fixar drycken och lagar maten är vaccinerade?

Finns det något syfte (förutom att gynna big pharma-bolagen) med att tvångsvaccinera alla invånare när man redan vet att en fullvaccinerad befolkning inte tar bort smittan, vilket visat sig i länder som vaccinerat 100% av befolkningen och att effekten avtar inom ett halvår så att påfyllning av dosen krävs varje år?

Vem kan svara på dessa frågor när de politiska partierna som driver på för covidpass och tvångsvaccinering skyggar för ifrågasättande samt de hjärntvättade vaccinerade i många fall verkar ha blivit faktaresistenta samt upphört med sitt kritiska tänkande?

#madworld

25 reaktioner till “Tankar i natten

   1. Att attackera den agendan utan bra argument, är inte att rekommendera, för varje person som kollar in den agendan undrar då vad i helvete du menar med din kritik.

    Gilla

 1. Dessa vax är som en flytväst…… oaktat om det snöar ute på fjället tar vi på oss flytvästar iag under argumentet.. ”Alltid hjälper det lite grann iaf ”
  det blir bara galnare och galnare…..

  Indien ligger bättre till än alla länder i Europa därför att man gett Ivermectin et. al. där… osså tvingas vi med detta ganska ineffektiva vax…. och efter 7 doser och pat måste isolera sig pga ruinerat immunförsvar……. blir det riktigt roligt …..

  Gillad av 2 personer

  1. Jag tycker själv att det börjar bli mycket komiskt. Tragikomiskt. Jag skrattar hellre än jag gråter om det så ska vara hånskratt.

   Gillad av 1 person

   1. Jag hånskrattar åt alla skadade och de som har döda anhöriga som kallar mig konspirationsteoretiker. Jag hånskrattar för att det är lättare så, än att börja gråta, för börjar jag gråta kommer jag nog aldrig kunna sluta. Det är helt förfärligt. jag måste hånskratta, som om det är en dålig parodi.

    Gilla

 2. Hela situationen i världen med sprutor med många olika skrämmande biverkningar som tvingas på människor är så skrämmande att jag känner det som om jag lever i en mardröm.

  Gillad av 1 person

 3. Ingen logik alls överhuvudtaget, allt handlar om pengar, pengar igen, bestämmande, ge nya ologiska order igen och så har vi pengar ingen samt, ”pustar lite” en och en annan liten belöning till en bättre position i samhället eller världen då politiker-karriären är färdig, som politiker tycker du som de med pengar vill, Snipp snapp slut, nu är sagan slut🤪

  Gillad av 1 person

 4. Som svar på din retoriska fråga: Det finns ingen logik, och den saknas tydligt hos våra styrande. De är samtliga kommunister, med lite differentierad rödfärg. Sju nyanser av rött, och en orange rödskrika på den så kallade mitten. Jag vill tillönska en god natts sömn.

  Gillad av 1 person

 5. Tänk er ett fikarum på valfri arbetsplats
  Där finns några få som är högljudda och argumenterar att vägra vaccin är samma som mord. Lås in dem och liknande tongångar.
  Tänk hur de som inte vill ta vaccin känner sig.

  Troligen kommer merparten säga något i stil med ta sprutan så vi slipper höra bråket varje minut av arbetsdagen

  Lägg nu till att staten eldar på och bekräftar vaccinsidans åsikt om hur dödligt viruset är genom restriktioner som säger endast jobb och matbutik.
  Vad händer med stämningen på den arbetsplatsen. Tänk er den mobbning som kommer mot ovaccinerade.
  En helt olöslig situation för arbetsgivaren.
  Tror ni dessa sidor kommer kunna arbeta sida vid sida under och efter restriktionerna.
  Tänk er att tvingas ut i arbetslöshet över en fråga om rätten till sin egen kropp.

  De som viker ner sig kommer ju att gå runt som åskmoln på arbetsplatsen. Bråk mellan grupperingarna som aldrig tar slut
  Vart detta sedan tar vägen är åt fel håll. Psykisk ohälsa med självmord depressioner troligen tankar på hämnd.
  Våldsamheter från båda sidor.

  Skruva sedan upp denna stämning till nationell nivå så inser man snabbt att splittra landet på detta sätt aldrig kommer sluta väl

  Sår som tar årtionden att läka mellan kollegor vänner bekanta grannar kanske lokala butiksägare och kunder.

  Man bygger in ett fruktansvärt hat i hela samhället som blir nästan olösligt utan våldsamma kravaller.

  Detta borde tas upp inte vem som har rätt om vaccin eller inte.
  Vi kan inte isolera två grupperingar i samhället från varandra om vi skall överleva som en hel nation.

  Mats

  Gillad av 1 person

  1. ”Lås in dem” Det är helt ogenomförbart. Det kommer inte att finnas tillräckligt med folk kvar för att utbildas till mentalvårdare. Åtminstone inte om man utgår från hur folk röstar.

   Gilla

  2. Jag håller med Piper. Det är mycket kloka synpunkter/reflektioner som ”Mats” lämnar.

   Samma resonemang gäller bekämpandet av svenskars så kallad ”rasism” med den skillnaden, som vi ser, att det går att leva som en segregerad nation — under den förutsättningen att berörda invandrare upphör med sitt våldsbeteende och bidragsbedrägerier — där ”grupperingarna” kommer att hålla sig på sin kant så gott det går (t.ex. somalier eller syrier som vill leva med sitt eget folk i Borlänge och Södertälje; till skillnad från svenskar har de privilegiet att inte bli kallade rasister), helt i enlighet med den mänskliga naturen.

   (Både invandrare och svenskar får hoppas på att svenskars syn på våld — ett gäng som ger sig på en enskild individ är höjden av feghet — är så djupt ingrott i det svenska kynnet att det inte kommer att föda tankar om våldsamheter och fysisk hämnd.)

   Och jag tycker nog att både ”Mats” och Piper bidrar till ”hjärntvätten” (indoktrinering) när de fortsätter att använda ordet ”vaccin”, vilket har en historisk vedertagen innebörd för folk: det fungerar mot att bli smittad och biverkningarna (riskerna) är kända (och godkända av försäkringsbolagen).

   Liksom tidigare virus, kommer vi förmodligen att kunna lära oss att leva med coronaviruset. Men jag undrar om vi någonsin kommer att lära oss leva i ett land (det enda svenska land som vi och världen har) som håller på att förlora sin svenska karaktär? (Kommer vi, och Pipers barn, att känna sig hemma?)

   Jag håller helt med ”Mats” om att inte handlar om vem som har rätt eller fel. Ty avgörande är konsekvenserna/reaktionerna av att kallas/behandlas som vaccinmotståndare, rasist eller klimatförnekare. (Vad göra när meningsmotståndaren inte erkänner fel eller skuld… stigmatisera, vilket dessvärre även det är en mänsklig karaktär.). Det tycks inte bara skapa en ”helt olöslig situation för arbetsgivaren” eller på skolan men även för nationen, den nationella gemenskapen som helhet.

   (Hur känner sig en svensk som blir kallad rasist av justitieminister(!) Johansson (S) och arbetskollegor eller skolkamrater? Till exempel… 2021-02-08 Fokus.se: ”Ekot-medarbetare känner sig uthängda: ‘Vi är ta mig tusan inte rasister'”; 2018-05-08 Expressen: ”Sexåringar som äter fläsk mobbas – skolan ber om hjälp”.)

   Jag rekommenderar dessa YouTube-kanaler för att följa samhällsutvecklingen…

   * Dr. John Campbell (1,43 mn prenumeranter)
   * History Debunked/Simon Webb (102.000 prenumeranter)
   * Klimatkarusellen Elsa Widding (16.900 prenumeranter)

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s