Vaknar inte folket nu är det något allvarligt fel

På vägen till jobbet funderade jag ytterligare på detta med covidpass och när man tittar på de fakta som vi har till hands är det beklämmande att inte fler vaknar.

När pandemin rasade som värst fanns inga särskilda restriktioner i Sverige, men nu när smittan är låg och det är få inneliggande covidpatienter på IVA, då ska man införa covidpass som innebär att man särbehandlar alla som av olika skäl valt att inte vaccinera sig genom att förbjuda dem att gå på restaurang, teater och inomhusevenemang. Hål i huvudet så det förslår!

Alla experter, läkare och forskare – inklusive Anders Tegnell – är rörande överens om att vaccinet INTE skyddar mot smittan och att det INTE kommer att minska smittan. Varför ska man då införa covidpass som kräver att folk vaccinerar sig, vad är syftet om inte totalitärt styre?

Vad blir nästa steg? Att som i Belgien införa tvångsvaccinering eller som i Österrike tvinga ovaccinerade människor att stanna hemma annars får de böta 14.000 kr?

Att fler människor inte vaknar nu när det inte längre finns någon logik i våra politikers agerande är obehagligt. Förstår folk vad de säger ja till?

Skriv gärna på petitionen till Lena Hallengren där medborgarna säger nej till covidpass – snart 20.000 underskrifter!

https://www.mittskifte.org/petitions/stoppa-vaccinpass-i-sverige?share=f128e65f-dc4d-4382-b735-7dfd60883484&source=facebook-share-button&time=1637268312&utm_source=facebook

#vakna

15 reaktioner till “Vaknar inte folket nu är det något allvarligt fel

 1. Tror inte folk förstår vad dom säger ja till. Gemene man verkar totalt hjärntvättade överlag i den här frågan också. Mycket obehaglig utveckling.

  Gillad av 3 personer

 2. Piper skriver…

  ”På vägen till jobbet funderade jag ytterligare på detta med covidpass och när man tittar på de fakta som vi har till hands är det beklämmande att inte fler vaknar.”

  Det är egentligen inte så förvånande.

  När coronaviruset kom, var det nytt och gjorde folk svårt sjuka. Folk till och med dog. De experimentella profylaktiska läkemedlen var nya och därför obeprövade och salufördes som ”vaccin”, vilket låter betryggande, och tilliten till staten/regeringen och media gjorde att ingen ifrågasatte att bli frivilliga försökspersoner åt läkemedelsproducenterna och regeringen.

  Dessutom var/är biverkningarna okända eftersom de av staten nödgodkända läkemedlen inte hade/har testats enligt tidigare praxis.

  (Varken folk eller politiker tänkte på vem som skulle ta ansvar för biverkningar, inkomstbortfall och dödsfall: staten (skattebetalarna), läkemedelsbolagen, arbetsgivare, försäkringsbolag?)

  Detta har lett till att rädslan för att bli sjuk (trots tilltron till ”vaccinernas” effektivitet) fortfarande är större än rädslan för okända (framtida) biverkningar (inkl. dödsfall) i kombination med oviljan (?) att rapportera om dessa och den allmänna moraliska förväntan (möjligen inte så tydlig i Sverige) på att ta risken att ”vaccinera” sig för andras skull, vilket tidigare hade varit otänkbart.

  Det är samma beteende/förhållningssätt som folk har till invandringen: rädslan att bli stämplad som rasist var/är större än att acceptera/våga se invandringens negativa konsekvenser, bl.a. våldet som enligt invandringsminister Pierre Schori (S) 1997 och justitieminister Johansson (S) 2021 var/är rasistiskt att påpeka.

  Detta flockbeteende (grupptryck, som leder till kollektivistiskt tänkande/förhållningssätt) är människans karaktär, vilket blir tydligt när den enskilde individens kritik inte anses vara moraliskt/politiskt försvarbart av majoriteten (den folkliga och/eller politiska). Hans Christian Andersen beskrev detta för barn — och vuxna, vilket även var George Orwells del-syfte, beskrivet i ett icke publicerat förord, med Djurfarmen: vuxnas oförmåga/ovilja till självreflektion p.g.a. grupptryck — i den sedelärande sagan om Kejsarens nya kläder.

  Detta kan vi se i historien från afrikanernas slavhandel (sinsemellan och med araberna och, några århundraden senare, med européerna) via latinamerikanska indianers blods/människooffer (för att motverka svält) och medeltidens häxbränningar (motiverat av rädslan för att hamna i helvetet; det var en realitet) och nazisternas folkmord (judarna var alltings fel) till dagens moraliska krav på ”vaccinering”/pass och invandrad samhällsberikning.

  Inte ens den moderna och upplysta demokratins människor rår på denna mänskliga natur, vilket var känt av till exempel en tysk 1800-talsfilosof som drog slutsatsen att till och med gudarna själva stred förgäves mot människans dumhet (välvilja, faktaresistens).

  Det tycks som om 500 år av västerländsk upplysning håller på att pausas. Kanske är det dags att erkänna sig besegrad av det sociala (folkliga) och politiska trycket/kraven och ge upp och flytta ut på landet, och vänta på att ”fler vaknar” (… upp från den totalitära (tvingande) välviljan, t.ex. EU-kommissionären Ylva Johanssons (S, igen!) oförenliga koncept om ”tvingande solidaritet”) som Piper skriver.

  Gillad av 1 person

 3. Vet ni hur mycket stålar som rullat ut pga Corona via tex Tillväxtverket, om man får tro SVT??
  37-38 000 000 000 Skr.
  Förvånad?
  Endast ett fall upptäckt pga ev sk fusk a 69 000 Skr???
  Hahaha!
  Är jag dåren?

  Mvh Per

  Gilla

 4. Lyssna ! Så viktigt att inte vaxa barnen!
  Clip from the Vanden Bossche interview by Del Bigtree / Highwire. Bossche clearly explains how the illogical rollout of vaccinations for children will result in an unprecedented disaster. Please watch. Please share widely. This is critically important.

  https://thehighwire.com/WATCH/

  Gilla

 5. Amerikanska FDA har bett en domare att få mörklägga all information som låg till grund för godkännande av det falska Pfizer ”vaccinet” i 55 år, eller till 2076. Godkännande av samma falska ”vaccin” av EMA, och därmed i Sverige, skedde omedelbar efter FDA godkännande. Varför? Vad är det dom vill dölja.https://aaronsiri.substack.com/p/fda-asks-federal-judge-to-grant-ithttps://bakomkulisserna.biz/2021/09/07/pfizer-fda-och-mutor-i-mangd/
  Personer som har försökt att avslöja fusk har avskedats samma daghttps://anthropocene.live/2021/11/05/pfizer-fuskar-som-brukligt-inom-big-pharma/
  I hemliga avtal vill Pfizer friskriva sig mot allt ansvar och mörka all negativ information.https://juliacaesar.blog/2021/08/11/sensationellt-avtal-avslojar-kopare-av-pfizers-vaccin-atar-sig-att-bryta-mot-lagen/#more-24245

  Samtidigt har man gjort allt för att stoppa eller fördröja ett godkännande av Rysslands och Kinas riktiga vaccin, vilka empiriskt bevisligen inte har några problem och tillverkas i Europa, medan amerikanska media i Sverige (Bonniers) har gjort allt för att förtala och svartmåla dom.

  Detta måste verkligen vara mänsklighetens någonsin största skandal, korruption och ren folkutrotning. Allt medan amerikanska BigPharma tjänar 1,000 dollar i sekunden på att sälja sitt hälsofarliga skräphttps://www.rt.com/usa/540458-african-vax-poor-countries/

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s