Moderaterna kommer ut som ett totalitärt parti

Som tidigare Moderatväljare känner jag mig otroligt besviken över hur ett parti kan lobba så hårt för att inskränka människors frihet. Skrämmande att detta parti kanske styr landet om ett år!

Finns det inget riksdagsparti som kan dra i nödbromsen? Vänsterpartiet var från början negativt inställda till Covidpass, men nu är det tyst från det röda lägret.

#särbehandling

Bildkälla: SR

7 reaktioner till “Moderaterna kommer ut som ett totalitärt parti

  1. Moderaterna är ett av de partier som jag aldrig röstat på därför kan jag inte heller känna någon besvikelse. Detta parti genomskådade jag innan jag uppnått rätt ålder för att få rösta. Märkligt att inte fler gjort detsamma.

    Gillad av 1 person

  2. De styrande får diktera vad de vill, en kort tid trodde jag att det var enbart kommunister och sossar som ville bemästra det svenska folket, Nu vet jag bättre, men en sak är säker. Sverige är mitt land och jag går precis var jag vill i konungariket. Jag accepterar aldrig att behöva visa pass hemma.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s