Sverige följer i övriga länders fascistiska fotspår och SD snart i mål som Moderaternas parhäst

Att smittan härjar i länder där invånarna är fullvaccinerade bekymrar uppenbarligen inte regeringen som i dag deklarerade att man inför covidpass för inomhusevenemang med över 100 deltagare från den 1 december och landets fake-opposition har föga förvånande inte protesterat överhuvudtaget, medan det indoktrinerade folket inbillar sig att det är en säkerhetsåtgärd. Moderaterna har för övrigt redan uttryckt sitt gillande av denna särbehandling av medborgarna som är precis vad de pläderat för och detta är nog bara början på Sveriges ambitioner att följa övriga europeiska länders fascistiska fotspår.

Man märker för övrigt att det är val om mindre än ett år, inte minst i Facebookflödet som pumpar ut vallöften på högtryck från partierna och dess partiföreträdare. Värst är nog Moderaterna som verkligen går in för att profilera sig som räddaren i nöden vad gäller att stoppa kriminaliteten bara de får chansen att leda landet. I dag hade de till och med gjort propaganda av den våldsamma våldtäkten på Södermalm i natt, något som varit otänkbart för bara något år sedan och när partier som Sverigedemokraterna samt Alternativ för Sverige tidigare gjort liknande utspel har de fått skäll av etablissemanget för att de använt den ökade kriminaliteten som ett slagträ i debatten.

På tal om SD så har de nu löpt linan ut för att blidka Moderaterna genom att i dag meddela att partiet anlitat en opartisk forskare som ska bistå med att publicera en vitbok om partiets ”rötter” – något som partiet pratat om i åratal utan att komma till skott, fram tills nu när en plats vid köttgrytorna hägrar. Rensa ut garderoben, hålla med om covidpass och barnvaccinering, kräva att ovaccinerade riksdagsledamöter arbetar hemma, hålla låg profil och låta Ulf Kristersson få skina i partiets tidigare profilfrågor – ja snart borde man ha hela inne.

#hycklare

Bildkälla: GP, DN

17 reaktioner till “Sverige följer i övriga länders fascistiska fotspår och SD snart i mål som Moderaternas parhäst

 1. INSANITY: Fauci admits covid jabs are killing people, says “boosters” will somehow stop the carnage

  Public Health Scotland data shows 89% of COVID deaths over the past month occurred in the fully vaccinated

  Taiwan halts rollout of second Pfizer dose for teens due to widespread heart problems

  Pfizer modifies COVID vaccine formulation for children, secretly adding heart attack drug that presents new health risks

  Data show excess mortality all around the world due to covid “vaccines”

  The world is starting to notice how many young athletes are DYING after taking covid vaccines

  Läs mera här:
  https://vaccinedamage.news/

  Gillad av 1 person

 2. Vad som uppenbart tycks hända är att de amerikanska så kallade vaccinen bryter ner kroppens naturliga förmåga att skydda sig. Det gör alltså människor mer mottagliga för smitta, och gör de amerikanska vaccinen nödvändiga att användas regelbundet. Dom tjänar idag USD 1,000 per sekund på systemet.
  https://www.rt.com/usa/540458-african-vax-poor-countries/
  Läs även hur (S) bidragssystem bevarar makten för (S). Man betalar alltså för röster, och massimporterar röstboskap för att behålla makten.
  https://bulletin.nu/skogkar-utan-bidragstagare-forlorar-socialdemokraterna-makten
  När det gäller ”fascistiska fotspår” glöm inte hur Bondeförbundet, nu C, införde rasteorierna i Partiet, och hur (S) samarbetade med Nazisterna, införde ett ”värdlandsavtal” 1940 och upplät svenska resurser och mark till deras stöd eller etablerade koncentrationsläger i Sverige. Idag har Sverige samma avtal med USA, Permittenttrafiken pågår idag. Allt som egentligen hänt är att Nazityskland bytts ut mot USA.
  https://sv.wikipedia.org/wiki/Permittenttrafiken
  https://undermattans.blogspot.com/2012/06/2-miljoner-tyska-nazistsoldater-akte.html
  https://juliacaesar.blog/2017/11/24/partiernas-nazistiska-och-rasistiska-rotter/
  https://juliacaesar.blog/2018/05/19/podd-nazistiska-rotter-del-2-de-hemliga-koncentrationslagren/

  Gillad av 1 person

  1. Tror att V var emot vaccinpass. Vänstern känner igen fascism när de ser den, förutom den egna identitetspolitiska fascismen förstås, som väl enbart kan jämföras med NMR:s identitetspolitiska uppfattning, men omvänd.

   Orsaken kan ev. vara att alla i vänstern har skrämt upp varann. Detta är en hypotes jag snubblade på nyligen genom den afroamerikanske lingvisten John McWhorter. Jag nämner att han är afroamerikan, för annars kommer väl ingen woke-antirasist kunna lyssna alls?

   Gillad av 1 person

 3. Så gott med hela inne, oavsett så blir det bättre med en icke rödgrön regering, hoppas jag. Om det är något som inte är bra för Sverige så är det MP.

  Gilla

  1. Det är märkligt att dum ännu inte har fattat det som Jenny har förstått. De flesta politiker är en del av hela soppan. De är fegisar och mutkolvar. De måste bytas ut mot hederligare politiker, INTE röstas in!

   Gillad av 1 person

 4. Frågan är var man ska ta vägen till slut? Man målas in i ett hörn och kommer inte undan känns det som. Skrämmande är bara förnamnet 😦

  Gillad av 1 person

  1. Grattis. Du kan få vara med i ett vetenskapligt experiment, som står i strid med Nürnbergkoden. Du betalar för det via skattsedeln, vare sig du vill det eller inte.

   Bill Gates, som frotterade sig med barnvåltäktsmannen Epstein, profiterar grovt på din inbetalade skatt. Jag gissar att även journalister och politiker får sin beskärda andel i diverse skatteparadis, eller vad tror du? 🙂

   Profiten för Gates kan öka ännu mer genom att spruta in gen-terapin även i barn, även om det bryter mot Barnkonventionen.

   Men kolla inte upp det jag säger! Håll ögonen på dumburken och lita på vad de säger där!

   Gilla

 5. OK alla partier är styrda säger du, du är med andra ord nöjd med eländet vi har? SD är de enda som inte direkt bidraget till katastrofläget som råder. Ms partiledare velar fram och tillbaka för att sedan luta sig mot sin gamle ledare och lyda honom, eländet fortsätter. KD vågar inte säga emot storebror M och har dessutom hela MSM emot sig angående ruckelaffären vilket media hoppas ska dra ner KD under gränsen till förmån för miljötalibanerna. Arma land.

  Gilla

  1. Varför skulle jag vara nöjd – jag bara konstaterar att den kontrollerade oppositionen inklusive SD inte kommer göra några större insatser för att förbättra situationen. Därav min devis ”same shit different name”. Vill folket ha förändring måste hela packet bytas ut och det lär tyvärr aldrig inträffa.

   Gillad av 2 personer

   1. Precis, Jenny, men folk är likt åsnor som vandrar mellan olika hötappar med mögligt hö.

    Gilla

  2. Du är gravt lurad om du tror att SD;s frimurare kommer gå emot Mammon-sekten. De fullkomligen dyrkar Israels nazistiska/sionistiska krigsförbrytelser och den etniska rensningen där nere. De har ingen medkänsla med vare sig sekulära muslimer eller kristna där nere. De är djävulsdyrkare, precis som de nazister/sionister som de är i maskopi med. Det finns många äkta judar och människor med judisk bakgrund som också drar i varningsbromsen, men det gör inte SD. Mycket klandervärt.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s