Varför tvångsvaccinering när vaccin inte tar bort smittan?

Regeringen i Gibraltar tillkännagav nyligen att den drastiska ökningen av antalet Covid-19-fall i landet, med i snitt 56 nya covidfall per dag den senaste veckan, har lett till att man officiellt ställt in julen och uppmanar människor att inte arrangera privata julfester eller deltaga i sociala sammankomster under fyra veckor samt använda mask – detta trots att hela befolkningen är fullvaccinerad.

Gibraltar har den högsta vaccinationsgraden i världen. Mer än 118% av Gibraltars vuxna befolkning är fullvaccinerade mot Covid-19 och anledningen till att det är över 100% beror på doserna till de spanjorer som dagligen korsar landets gränser för att arbeta eller hälsa på. Redan i mars var landets vuxna befolkning fullvaccinerade, men munskydd krävs ändå i affärer och i kollektivtrafiken. Just nu ges även booster-sprutor till människor över 40 år, vårdpersonal och riskgrupper samtidigt som barn i åldern 5-12 år vaccineras.

Även andra fullvaccinerade länder har rapporterat liknande problem, som Singapore där 94% är fullvaccinerade och ändå upplever höga smittotal/dödstal samt Irland där 92% av den vuxna befolkningen är fullvaccinerade samtidigt som antalet smittade och döda ökat kraftigt sedan i augusti.

Således måste det nu vara ställt utom allt rimligt tvivel att vaccinen inte skyddar mot viruset och att de som vaccinerats både kan smittas och föra smittan vidare samt framförallt att det inte går att vaccinera bort viruset som är här för att stanna.

Varför vill då den globala politiska eliten tvinga människor att vaccinera sig med hjälp av hot, böter, utegångsförbud, diskriminering, uppsägningar, covidpass samt total indoktrinering istället för att låta människor välja fritt? Varför utsätts friska barn för detta medicinska experiment med okända långsiktiga biverkningar under förevändning att det är barnen som driver smittan?

Skrämmande att poletten inte ramlar ned hos fler och att våra riksdagspartier fortsätter driva denna agenda som inskränker såväl vår frihet som rättigheter samtidigt som de spelar rysk roulette med folkhälsan för att gynna läkemedelsindustrin är vansinnigt.

#followthemoney

https://www.rt.com/news/540442-gibraltar-cancels-christmas-covid/

https://www.worldometers.info/coronavirus/country/gibraltar/

23 reaktioner till “Varför tvångsvaccinering när vaccin inte tar bort smittan?

 1. Själv tror jag det har två orsaker när det gäller de amerikanska vaccinen. Lokala politikers PMA (Protecting My Ass) och hotelser från USAs oligark-styrda politiker att tvinga regeringar att köpa deras värdelösa och hälsovådliga kemikalier dom kallar vaccin. Japan använder nu Ivermectin med fantastiska resultat.
  —Japan sees huge drop in cases after it switches to Ivermectin
  Japan sees huge drop in cases after it switches to Ivermectin
  Vad det gäller i slutändan är att amerikanska BigPharma vill ha pengar, inte att skydda mot viruset.

  Gillad av 2 personer

 2. I Italien skrev man ner antalet avlidna av Covid från 130 000 till 3 783. Man dör alltså inte av Covid utan med Covid men egentligen av de vanliga orsakerna, hjärtproblem, cancer m.m.

  Gillad av 4 personer

  1. Jag har frågat socialstyrelsen vad dödsorsaken är hos dem som avlidet med covic19, då andra vanliga dödsorsaker har minskat under 2020, men svaret var så konstigt/kryptiskt att jag faktiskt inte förstod deras förklaring.

   Gillad av 1 person

 3. Flera media har just publicerat att amerikanska BigPharma tjänar USD1,000 per sekund på dessa värdelösa kemikalier, och dom får draghjälp av politikerna i flera länder.
  https://www.rt.com/usa/540458-african-vax-poor-countries/
  Tala om världens någonsin största korruptionshärva.
  Kina fortsätter med sina metoder. Just nu i Hong Kong, man laddar ner en gratis app, LeaveHomeSafe_2.1.4.apk På alla ställen man går skannar man en QR kod, och informationen lagras på mobilen. Finns det risk för smitta på en plats skickar mobilsystemet ut det, och personens mobil varnar för risken och alla uppmanas att sätta in profylax. Ingen personlig information lagras, och allt redarnas automatiskt efter 30 dagar. Profylax kan vara vitaminer, Lianhua Qingwen, hydroxychloroquine, eller Ivermectin och personen kan även gå och testa sig. Det är en samhällsservice.

  Gilla

  1. ”Coronapandemin är en efterlängtad möjlighet för bankerna att ta total kontroll över människors liv. Covidpass är bara början. Om vi accepterar dem säger vi adjö till vår frihet för all framtid och får ett genomreglerat samhälle som i Kina, med staten som kontrollinstans i allas mobiltelefoner, sociala kreditsystem, ansiktsigenkänning med mera.”

   https://juliacaesar.blog/2021/11/16/tva-ekonomer-med-covidpass-forlorar-vi-var-frihet-for-all-framtid/#more-25390

   Gilla

  1. De studier jag sett och med normala doser säger att ”preparatet gör ingen större nytta” nu är ju de flesta preparat som inte sätts in direkt ganska verkningslösa incl. Remdesivir. Profylaktiskt fungerar de ”förbjudna” preparaten bättre för ett par hundra miljoner indier kan väl inte haft så fel? MEN klart man inte presenterar detta….. eller skulle smittspridningen av en ren tillfällighet stanna…. nja inte troligt….

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s