Läkare motsäger sig själv när vaccinering lyfts fram som den enda lösningen

Ofta går det att läsa svulstiga rubriker om hur covidsmittan ökar i Skåne och att vården inte klarar av anstormningen. Så även i dag i en artikel från SVT Nyheter, där det beskrivs hur ett 30-tal covidpatienter just nu vårdas på skånska sjukhus.

Utdrag ur texten:

”Enligt Region Skånes senaste siffror är det just nu 3 personer som vårdas för covid-19 på IVA i Skåne, medan 25 personer är inlagda på vårdavdelning med sjukdomen. Ungefär 20 procent av de inlagda är patienter i 80-årsåldern vars skydd från vaccinationen har börjat sjunka, berättar Jonas Cronqvist, överläkare på infektionsavdelningen på SUS i Malmö. En stor del av de inlagda har också någon typ av riskfaktor, som övervikt, diabetes eller högt blodtryck. Men framförallt är det bristen på skydd från vaccin som de inlagda har gemensamt.”

Cirka 30 patienter inlagda på de tio sjukhusen som finns i Skåne är inget anmärkningsvärt och troligen färre än under en vanlig influensasäsong. Det som däremot går stick i stäv med det faktum att läkaren först konstaterat att många av patienterna är fullvaccinerade äldre personer vars skydd börjat minska, är att han slutligen deklarerar att der bara finns ett sätt att bromsa utvecklingen – nämligen att vaccinera, vaccinera, vaccinera, fast det inte går att vaccinera bort smittan och ett tydligt mönster ses i Europa med vaccinerade x flera som smittas.

Noterar för övrigt att Moderaterna och dess okarismatiska ledare Ulf Kristersson i diverse utspel fortsätter att gå i bräschen för medicinsk apartheid i form av covidpass samt tvångsvaccinering, men det klargör samtidigt för väljarna vad de har att vänta med ett sådant regeringsalternativ vid makten som hellre trampar på individers rättigheter än att respektera människors val.

#followthemoney

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/ovaccinerade-och-aldre-covidpatienter-pa-skanska-sjukhus

8 reaktioner till “Läkare motsäger sig själv när vaccinering lyfts fram som den enda lösningen

 1. Det är ett jä–a tjat om Covid hit och Covid dit hela tiden. Trots att det nu har härjat i knappt två år och olika länder haft olika taktik så verkar inga seriösa forskare vilja dra slutsatser om hur vi ska agera. Så jag har dragit mina egna slutsatser. Jag lever som vanligt. Har funkat utmärkt hittills.

  Gillad av 3 personer

 2. Medier och myndighetspersoner följer den krigsplanering som stakades ut genom Event 201, men den planen skapades av de som säljer värdelösa tester och ineffektiv mRNA-genterapi, med enorm profit, vilket de enbart tar profiten av, men inte tar ansvaret för skadorna eller dödsfallen. Staterna skall betala dubbelt, både för vaccinen och testerna, samt för skadorna. Vi vet alla vem som betalar statens utgifter.

  När Event 201-planen fungerar dåligt så bör man rimligen titta på alternativa forskares röster, t.ex. Robert Malone och Geert Vanden Bossche om varför massvaccinationer fungerar dåligt. De verkar ha en mer balanserad syn på hur man ska vaccinera, med goda argument, nämligen ge riskgrupper vektorvacciner, samt skapa flockimmunitet och använda HCQ, Ivermektin eller liknade.
  Källa: ”Geert Vanden Bossche and Dr. Robert Malone MD on COVID vaccines, risks, and policies (Transcript/Video)”

  Robert Malone är dessutom extremt upprörd över vaccinationen av barn.
  Källa: ”Dr. Robert Malone: They’re Rushing Into Killing Children”

  Enligt Michael Zazzio så bryter experimentella läkemedel på barn mot Barnkonventionen.
  Källa: ”Nyhetsveckan Special 31 – Mikael Zazzio: Olagliga barnexperiment”

  I de bästa av världar väljer folket hederliga modiga intelligenta politiker som inte tar mutor från läkemedelsbolagen eller inte låter sig luras av de medier som arbetar åt dem. I de bästa av världar ställer modiga intelligenta människor upp för att ersätta korrupta och idiotiska politiker.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s