När det krävs vakter i skolan har det gått lite väl långt

Inte mycket positiva nyheter att läsa i dag och den fruktansvärda händelsen med pappan som knivhögg sina barn samt kastade ut dem genom fönstret från 15 meters höjd, är nog den värsta på länge.

I dag skedde även en våldtäkt på Withalaskola i Vetlanda, en högstadieskola som de senaste månaderna drabbats av flera våldsamma incidenter där barn blir slagna och spottade på. Nu har flera föräldrar beslutat sig för att hålla sina barn hemma i protest, då det inte anses säkert att vistas i skolan.

Enligt en mamma som vill vara anonym, har det varit locket på från skolans sida och barnen vill inte prata om det som händer. Enligt uppgift ska det röra sig om två grupperingar med pojkar från andra kulturer som bråkar med varandra.

En titt på Facebookgruppen ”Vi som har barn på Withalaskolan Vetlanda” påvisar att det inte är påståenden tagna ur luften och flera föräldrar i gruppen uttrycker oro över händelserna på skolan samt överväger att låta barnen byta skola för att komma bort från den stökiga miljön. En del vill dessutom att det sätts in väktare och monteras övervakningskameror samtidigt som överfallslarm nämns.

Det är förfärligt att det ska vara så här i svenska skolor 2021 samtidigt som vi har en regering som slår sig för bröstet över sin egen förträfflighet och de ”lyckade” insatserna för samhället. Vilken verklighet lever dem i? Det här är bara ett exempel på en problemskola av många skapade av en oansvarig politik som fått bedrivas alltför länge, men när vi har kuragelösa makthavare som bara låtsas bry sig om befolkningen vart fjärde år och helst fokuserar på politiskt korrekta ämnen där de kan tjäna godhetspoäng, blir resultatet därefter.

#detnyasverige

#viharvälingaproblem

https://samnytt.se/elev-valdtogs-pa-skola-i-vetlanda-inte-sakert-att-ga-till-skolan/

7 reaktioner till “När det krävs vakter i skolan har det gått lite väl långt

  1. Det verkar vara planen, helt klart. Skapa krig och elände, plocka hit flyktingar och migranter, lura på deras barn olika vidriga beteenden, t.ex. amerikansk skit-rap där kvinnor förnedras, och vänta på resultatet! Monkey see, monkey do.

   Gilla

 1. Det värsta är att en enkel lösning finns.
  Att utvisa de kriminella.
  Väldigt många problem är importerade .

  Företagare ville ha gratis anställda,
  Politikerna släppte in alla oavsett asyl behov.

  Gav ekonomiska och kriminella medborgarskap.
  Sen höjdes skatterna för att finansiera mutorna till
  Vidriga företagare med ”gratis” arbetskraft.
  Alltså politiker köpte sin framtid inom företag genom gratis
  Arbetskraft.
  Politiker, vidriga företagare och illigala migranter nöjda.

  Men sen kom alla problemen som politikerna glömt att tänka på
  Och nya skattehöjningar för att dölja problemen.

  Sveriges hela befolkning har blivit plundrade och utnyttjade och
  Den bästa välfärden i världen är raserad.

  Att förneka och ösa pengar på problemet löser inget.
  Inga väktare i världen kan skydda oss nu.
  De ger sig aldrig på någon ensamma utan alltid gäng.

  Gillad av 1 person

  1. Kina hade problemet och Kina löste problemet i Xinjiang. Man utvisade eller internerade mördarna innan de fick tillfälle att döda. Sverige säger, på order av USA, att stoppa en mördare innan dom dödar är ett brott mot mänskliga rättigheter. Sakariye Ahmeds mänskliga rättigheter att gå fritt på gatorna för att mörda polisen Andreas Danman i Biskopsgården väger i Sverige alltså tyngre än Andreas Danmans mänskliga rättighet att leva. Sådana är Sverige prioriteter.

   Gilla

 2. Piper skriver…

  ”Enligt uppgift ska det röra sig om två grupperingar med pojkar från andra kulturer som bråkar med varandra.
  En titt på Facebookgruppen ”Vi som har barn på Withalaskolan Vetlanda” påvisar att det inte är påståenden tagna ur luften och flera föräldrar i gruppen uttrycker oro över händelserna [‘våldsamma incidenter’] på skolan samt överväger att låta barnen byta skola för att komma bort från den stökiga miljön.”

  Man vet inte om man ska skratta eller gråta… I vilken ”miljö” tror dessa oroliga föräldrar att deras barn måste färdas i mellan hemmet och den nya skolan? Den miljön går väl att kalla (det nya mångkulturella) Sverige?

  Tanken att dessa föräldrar får skylla sig själva är inte långsökt…

  De tycks offra sina barns trygghet och samhörighet (känslan av att känna sig hemma i sin omgivning/hemort) på grund av rädslan för rasiststämpeln, förutom de som tror/tycker att det mångkulturella samhället är berikande. — Hur många av föräldrarna i denna Facebook-grupp har röstat på ”7-klövern” eller framför allt på regeringspartierna?

  Om skolelevernas föräldrar inte hade varit rädda för att bli kallade rasister —

  hur många av dem (i synnerhet mammorna… 2016-01-27, Expressen: ”Hade kvinnorna vågat åsiktsrösta i lika hög grad som männen, utan att ta hänsyn till vad andra tycker, hade SD […] med råge varit Sverige största parti.”) skulle våga nämna för familj, grannar och andra föräldrar [*] att våldet beror på våldsamma invandrare och därav bli sammankopplade med SD och, gud förbjude, AfS?

  — i kombination med den mer eller mindre indoktrinerade uppfattningen (staten bestämmer vad som är moraliskt rätt att tycka gällande samhällsförändringen, trots att tyckande, till skillnad från åsikter, är spontant) att invandrad mångetnicitet ger en berikande mångkultur, hade gissningsvis föräldrarna vågat besöka rektorn i samlad trupp och krävt åtgärder. Och sökt upp dessa ”pojkar från andra kulturer”s föräldrar.

  De oroliga föräldrarnas oförmåga/ovilja att se nyktert på situationen/samhällsförändringen för tankarna till dagens nordkoreaner och hur de förhåller sig till makten och de egna medborgarna, där förklaringen skulle vara just rädsla och indokteinering.

  Jag tycker nog att det är på tiden att sluta skylla på politikers o/medvetna blindhet, inkompens (~”inte se det komma”) och felriktad välvillighet. De har trots allt ingen makt om folket inte ger dem sitt stöd (så som man röstar får man leva). Det tycks som om vi själva, likt nordkoreanerna, är våra värsta fiender [*].

  De föräldrar som orsakat/tillåtit denna samhällsutveckling har inte bara låtit det ”gå[–] lite väl långt” (inte sett det komma?), de har förlorat sunt förnuft, slutledningsförmåga (konsekvenstänkande) och ansvarstagande. Kanske ska vi fråga oss i vilken verklighet dessa föräldrar tror sig leva i?

  PS
  Jag är inte bra på grammatik. Men jag tror att jag har hittat en hjälpande hand: det engelska språket…

  ‘In what reality do they live in?’… översätts till ‘I vilken verklighet lever DE i?’.

  Lathund:
  they/those = de;
  them = dem.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s