Apartheidsystem för ovaccinerade införs och människor smittas med covid även efter tredje vaccindosen

Om tre veckor kommer ett apartheidliknande diskrimineringssystem införas i Nederländerna där det inte längre kommer vara möjligt för ovaccinerade människor att få en QR-kod med ett negativt covidtest.

Det är premiärminister Rutte, vice premiärministern samt hälsoministern Hugo de Jonge som har deklarerat nya lockdowns och förberett introduktionen av ett ”2G hälsosystem” som öppet utövar diskriminering mot ovaccinerade genom att bara låta vaccinerade personer få åtnjuta civila rättigheter, samtidigt som de proklamerar att det inte är tal om tvångsvaccinering utan allt är helt frivilligt.

För att införa 2G-systemet måste lagen ändras och man vill samtidigt införa ett permanent krav på social distansering om 1,5 meter som en lag. Hela tilltaget med den nya lagstiftningen har fått lågt stöd i landet, men regeringen kör på likt Österrike där riktade restriktioner mot ovaccinerade införts.

I en video beskriver en österrikisk student hur hon som ovaccinerad utesluts från gemenskapen. Hon får exempelvis inte sitta med övriga elever i matsalen och får inte heller köpa mat i cafeterian – dessutom måste hon bära ett särskilt armband som påvisar hennes ovaccinerade status.

Globalisteliten förespråkar samtidigt att all vaccinering och eventuella booster-sprutor är ett ”fritt val”. Att produkten som man påtvingar människor inte fungerar som utlovat och medfört allvarliga biverkningar samt i vissa fall haft dödlig utkomst, gör dessutom det hela ännu mer patetiskt.

I belgiska Zedelgem har exempelvis cirka 28 patienter på en vårdcentral blivit infekterade av Covid-19 trots en tredje mRNA-vaccindos. Sju anställda testade också positivt. De drabbade har nu isolerats för att förhindra nya utbrott.

Enligt Kurt Ryheul, chef på vårdcentralen, ser man nu att en vaccinationsgrad på 100% bland invånarna och 97% bland de anställda inte är nog för att slippa nya utbrott av smitta.

Samtidigt har en majoritet i det regionala parlamentet i den holländska provinsen Limburg röstat mot obligatoriska vaccinationer för anställda i regionen, eftersom det enbart skapar en falsk trygghet då vaccinerade personer fortfarande kan infekteras av Covid-19 och föra smittan vidare.

Detta borde vara något för de två skånska regionråden Gilbert Tribo (L) och Anna Mannfalk (M) att ta till sig, som häromdagen uppmanade regeringen att införa coronapass trots att det uppenbarligen inte går att vaccinera bort smittan. Moderaterna och Liberalerna driver även krav på riksnivå att det ska gå att kräva att nyanställda inom viss vård samt omsorg ska vara vaccinerade mot Covid-19.

Men så länge den helindoktrinerade befolkningen inte vaknar upp ur sin dvala så lär maktmissbruket fortsätta och kraven utökas till tvättäkta särbehandling. Till slut kommer även vi i Sverige gå samma väg som Österrike, Danmark, Frankrike, Italien, Irland, Tyskland och Holland med flera där man infört eller är på väg att införa stenhårda restriktioner för ovaccinerade i syfte att tvinga alla att böja sig för överheten, trots de stora riskerna det medför för såväl stora som små. När våra styrande inte möter något motstånd är det bara att köra på enligt plan.

#followthemoney

Dutch cabinet preparing introduction of severe penalties for unvaccinated

https://m.nieuwsblad.be/cnt/dmf20211101_94184622?utm_campaign=twitterfeed&utm_medium=dlvr&utm_source=twitter

https://www.sydsvenskan.se/2021-11-09/skanska-regionrad-infor-coronapass-for-att-undvika-restriktioner?shareSource=sharebutton

20 reaktioner till “Apartheidsystem för ovaccinerade införs och människor smittas med covid även efter tredje vaccindosen

 1. Att ingen lär sig av historiens misstag, är folk så empati-lösa så de inte ser likheterna eller åtminstone tycker detta är så idiotiskt dumt så det ska förpassas till soptippen! Alla lallar med i hjärntvätten!

  Gillad av 3 personer

 2. Det vi just nu upplever är, att demokratin nedmonteras i fler och fler länder. Det sorgliga är, att människorna inte ser det, utan anmäler sig frivilligt.
  Stegen mot framtidens ”nummermänniskor” tas i en exponentiell hastighet.

  Gillad av 2 personer

 3. Lär inte dröja innan vi ser mängder med vaccinpass relaterade dödsfall.

  Tänker på främst självmord men även av regeringar stöttade utsvältningar.
  Tänk vad detta skapar när regeringar tvingar fullt friska människor från hus och hem.

  Ovaccinerade eller vaccinerade borde ju inse det galna att låta sina grannar svälta ihjäl
  Hoppas eu stoppar vansinnet innan det sprider sig till andra områden
  Vad är nästa steg för att ta bort medborgarnas frihet.
  Åker du fossilbil till jobbet kan du tvingas till uppsägning??
  Reseförbud utan statligt intyg??
  Allt för bota miljöhotet

  Är vi livegna och skall skjutas av om inte gör vad makteliten bestämmer.

  Den bitterhet och hat dessa människor känner mot makten måste ju få utlopp någonstans
  Kommer inte dröja innan militär sätts in i vissa EU-länder för att slå ner protestanter.

  Eller den mer fredliga varianten då någon riktig knäppgök utnyttjar missnöjet och tar sig in i parlamentet.
  Inbördeskrig torde ju ligga i farans rikning
  Mats

  Gillad av 1 person

  1. Utmärkt förslag, men personligen tror jag inte att underskrifter räcker. De där läkarna måste nog gå med i Vetenskapliga partiet innan det kommer börja röra på sig. Jag vet att de inte vill sitta i Riksdagen, för vem fan vill det, bland alla dessa psykopater och fegisar som lyder dem? Men om inte hederliga och modiga människor ställer upp så blir det heller ingen förändring.

   Gilla

 4. Jag har verkligen försökt få mina vänner att själv söka fakta kring covid. Får till svar att de litar på experterna. Många har tagit vaccinet för att kunna resa med covidpasset. Man måste vara lojal och ta det för att skydda andra. Tänk vad människor har blivit hjärntvättade.

  Gillad av 1 person

 5. Man har redan konstaterat att vaccinet orsaker förändringar i kvinnans ägg. En kvinna har sin fulla uppsättning av ägg för resten av livet sen puberteten till skillnad från mannens spermier som förnyas hela tiden, så vad vi förmodligen kommer att se framöver, är en ny neurosedyn skandal med fosterförändringar och sterilitet och först då, kommer folk att vakna, men tyvärr för sent för miljoner kvinnor.
  Man kan då hoppas att alla ansvariga kommer att ställas in för rätta i en Nürnberg II rättegång, men endast om folket resar sig mangrant mot dom ansvariga för detta övergrepp på människan.

  Gillad av 1 person

 6. Handlar inte om fakta.
  Båda sidor har sina fakta att stödja sig emot

  Handlar om respekten för människors fria val mot maktens tvångsmedel.
  Var och när samt hur går långt skall maktens våldsmonopol få sträcka sig.
  Givet att coronan är långt ifrån 100% dödlig eller nära noll av ovaccinerade utan symptom smittar är åtgärderna helt åt …..

  Troligen blir det mer dödsfall av åtgärderna än de man räddar från coronasmittan

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s