Om Sverige haft kurage att säga nej hade vi haft ett helt annat läge

Med anledning av demografiska förändringar och akuta socioekonomiska effekter, har Cyperns regering meddelat att man kommer lämna in en begäran till Europeiska kommissionen om att vidtaga åtgärder till förmån för Cypern, som är det land som tar emot flest asylsökande av alla EU-länder sett till sin befolkning – inklusive rätten att avslå asylansökningar från personer som kommer in i landet illegalt.

Tänk om Sverige hade gjort likadant för tjugo år sedan och sagt stopp, då hade vi förmodligen inte haft en utbredd klankriminalitet som styr hela kvarter, kriminella ungdomsgäng som härjar på gatorna och skjuter ihjäl varandra (när de inte skjuter poliser eller råkar träffa civila), segregerade områden med utanförskap och paralleller samhällen, växande islamism, ett etablerat kvinnoförtryck, återvändande IS-terrorister, en urholkad välfärd med en katastrofal skola och en vård inte värd namnet, brist på trygghet, stor arbetslöshet, för få medborgare som arbetar medan majoriteten måste försörjas samt en misslyckad migrations- och integrationspolitik som vi får skämmas för gentemot omvärlden, för att nämna några negativa effekter som slagit hårt mot landet och dess befolkning.

Det är en kombination av dåligt styre i form av ryggradslösa politiker utan medborgarnas bästa för sina ögon, styrd media som varken rapporterar sakligt, granskar makten eller ställer de ansvariga mot väggen samt en ointresserad och indoktrinerad befolkning som röstar som de alltid har gjort – det vill säga politiskt korrekt och på de som för tillfället lockar med bästa erbjudandet när det är dags att rösta, fast det är tomma löften utan någon ambition att förändra något för rikets och invånarnas bästa.

Nu är det för sent och bäst före datumet har sedan länge passerat. Det enda vi kan göra nu är att möjligtvis minska insläppet så det inte fortsätter på samma vis när våra barn är vuxna, men problemen som redan är här kommer vi aldrig ifrån och det lasset lär våra barn och barnbarn få leva länge med. Dessutom är det tveksamt om det någonsin kommer bli en majoritet i riksdagen som säger nej, när de styrs av falska godhetsapostlar oavsett färg.

Häromdagen frågade ett av barnen om jag skulle ta chansen att få leva om mitt liv och jag svarade blankt nej, medan jag inombords konstaterade att den bästa tiden för den här tidigare blomstrande nationen sedan länge passerat och dagens samhälle är ingenting man vill uppleva på nytt, där de styrande sätter makten framför allt och majoriteten av befolkningen lallar med eftersom de upphört att tänka själva.

#detnyasverige

https://www.friatider.se/cypern-slutar-ta-emot-asylansokningar

6 reaktioner till “Om Sverige haft kurage att säga nej hade vi haft ett helt annat läge

 1. Usch ja. Men det går att lösa. Hur gör Italien med maffian? Hårda tag är bara förnamnet. 5 års fängelse för att bli påträffad med ett vapen med bortfilat serienummer. 5 år alltså. I ett rätt så trist fängelse. Ingen frigivning i förtid. Har du mer i bagaget så läggs det till. Ingen straffrabatt. Så visst, inlåsning hjälper.

  Gilla

 2. Piper skriver…

  ”Det enda vi kan göra nu är att möjligtvis minska insläppet så det inte fortsätter på samma vis när våra barn är vuxna, men problemen som redan är här kommer vi aldrig ifrån och det lasset lär våra barn och barnbarn få leva länge med.”

  Alla problem, ”negativa effekter”, som Piper anger (från klankriminalitet till arbetslöshet) går trots allt att lösa, om politisk vilja finnes, till skillnad från den demografiska förändringen. Den är här för att stanna, oåterkallelig, och är ständigt ökande och som barnbarnen kommer att få leva med för alltid (Malmö är inte längre en svensk stad med sina 56% utlandsfödda). ”Nu är det för sent”, som Piper skriver.

  Ingen av folket eller politikerna begärde fortlöpande konsekvensanalyser av invandringen…

  (Riksrevisionens granskning år 2017 av migrationspolitiska beslut konstaterad att det hade ”saknats ekonomiska analyser, trovärdiga skattningar av antalet asylsökande samt beskrivningar av hur förslagen påverkar MÄNNISKOR [mina versaler], myndigheter, kommuner och landsting”, och fortsätter ”i mer än hälften av fallen saknas beskrivningar av möjliga kommunala konsekvenser”.)

  … förutom de som hade ”kurage”, eller mod, att ifrågasätta invandringen. De stämplades — detta kallades ”mothugg” av bland andra SVT-chefen Jan Helin (fd. Aftonbladet) — som rasister, vilket skapade ett samhälls- och debattklimat som resulterade i ett reellt åsiktsförtryck (utöver att denna fördömarretorik, som ansågs vara moraliskt försvarbar, gav invandrare modet att kalla svenskar för rasister, t.o.m. barnen; Pipers?), vilket i huvudsak påverkade kvinnor.

  (Om svenska föräldrar, framför allt mammor (kanske med en manlig far i ryggen), hade haft kurage nog att försvara sina barn och konfronterat dessa invandrarfamiljer och sagt ifrån — t.ex. ”ni ska förbanne mig inte komma till mitt land och förolämpa mitt barn!”, vilket är en universell syn på invandrare (inkl. utlandssvenskar som missköter sig) —, kanske samhällsutvecklingen hade blivit en annan.)

  * 2016-01-27, Expressen: ”Hade kvinnorna vågat åsiktsrösta i lika hög grad som männen, utan att ta hänsyn till vad andra tycker, hade SD enligt gängse väljarmodeller med råge varit Sverige största parti.”

  * 2021-11-07, Göteborgs-Posten: ”Om männen fått bestämma hade SD varit landets största parti och Jimmie Åkesson statsminister. Om bara kvinnor röstat hade vi i stället haft en vänstermajoritet.”

  Därav kan vi konstatera att det är i huvudsak rädslan som har omdanat Sverige — vilket år har Sverige blivit ett nytt Amerika? (döpt av invandrarna); när Pipers barnbarn begraver sin mormor? — och alltså inte folkviljan, som det anstår en demokrati där viljan att yttra åsikter gav vika för den självutnämnda moraliska överhöghetens mothugg.

  Det är inte första gången det händer, att rädslan förändrar ett samhälle. — Kommunismen och nazismen hade sitt politiska och kulturella (Kina) förtryck. Demokratin fick ett eget förtryck, det moraliska.

  Det såg ingen komma (förutom de som förstod att så som man röstar får man leva).

  PS
  Apropå hur demokratins principer (i västvärlden!) får ge vika för den goda sakens skull…
  On December 4th 2021 at 12pm midday [Klarabergsviadukten, Stockholm], we call for an international ‘SOS from Australia’ event.

  Gillad av 1 person

 3. Sverige är lite svårdefinierat idag. Likaså kurage om man ser till den politiska frälseadeln, Men jag kommer att kämpa såsom vikingarna gjorde. De kämpade mot muhamedamerna, jag kämpar för mina efterlevande och för den kloka delen av befolkningen.
  Önskar en fin helg

  Gilla

 4. En stor del av problemet är den här djävla EU-positiviteten från allsköns idiotiska partier, alltifrån sossar till moderater, samt alla de idioter som röstar fram dessa EU-vurmare. T.o.m. SD har lagt ned denna viktiga fråga.

  Det är inte främst invandringen som skapar stor arbetslöshet, för man kan dela på jobben, så som vi gjorde förr i Sverige. Då fungerar dessutom integrationen. Det som stör mig är inte invandrare eller svenskar som jobbar och tjänar pengar, men hur djävla osolidariska arbetarna är allihop och hur djävla korkade de är när de röstar.

  Klart som fan att de som arbetar måste försörja de som inte får jobb, om inte samhället ska bli totat kaotiskt, men vill man inte dela med sig av jobbet till de som är utan så ska man heller inte gnälla så in i helvete på de som söker hundratals jobb, men inte får några, för så ser det faktiskt ut idag. Det är djävligt svårt att få jobb.

  Det är inte invandrarens fel att borgardjävlar och sossedjävlar importerar dem och gör både dem och svenskarna arbetslösa. Detta är det korkade folkets egna fel. De gör ingenting åt saken. De röstar för eländet i val efter val. Kortsiktiga som de är väljer de mellan olika partier som mest påminner om olika svåra sjukdomar, som om det beteendet kan anses vara mentalt friskt.

  Gilla

 5. Att Svenska skattebetalare förlorar mest i hela världen
  Pga alla illigala asyl migranter.

  Halva livet jobbar vi för andra och den andra halvan
  Tar politikerna och ger till kriminella.

  Myndigheter växer och nya tillkommer för att servera
  Migraterna lyx.
  Mördare , terrorister, våldtäktsmän släpps fria
  Rättsväsendet har andra värderingar och moral och etik.
  Än de svenskar.
  Man anpassar allt efter flyktingar fastän de är här utan asylskäl.
  Hur de lyckas få asyl och lyckas stanna är obegripligt.

  Det finns inget gott eller bra med massinvandringen.
  Förlusten ekonomiskt, personligt, samhällsutvecklingen är en mardrömmarna.

  Varför politikerna inte stänger Sverige och utvisar alla kriminella och
  Illigala är totalt obegripligt.

  Svenska folket har aldrig gett ett godkännande till massinvandringen.
  Så det politikerna gör är olagligt och bryter mot demokratiska regler.

  Politikerna styr som diktaturer.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s