Två doser räcker inte – nu är tre doser ett krav för ett giltigt covidpass

I och med den ökade covidsmittan i Frankrike pressar president Macron nu invånarna ytterligare genom att deklarera att alla över 65 år måste ta tre doser vaccin mot Covid-19 före den 15 december i år för att få ett giltigt covidpass som ger tillträde till restauranger, biografer, teatrar etc. Har man tagit två doser kommer man att registreras som ”ovaccinerad”.

Samtidigt som media och världens politiker propagerar för att det är nödvändigt att alla människor i alla åldrar vaccinerar sig x flera för att fortsätta vara ”skyddade”, är det intressant att notera att pandemin nästan upphört att existera i länder som Bangladesh, Pakistan och Indonesien med 2 miljarder människor utan tillgång till Covidvaccin.

Seychellerna, som är en av världens mest vaccinerade nationer, har en av de högsta dödstalen i Afrika och en majoritet av dödsfallen inträffade efter massvaccineringen. Vaccinen varken stoppade pandemin eller förhindrade människor från att dö och ett liknande scenario kan ses i den amerikanska staten Vermont.

Men det kanske är som med allt annat – vinsten kommer längre fram?! 🤔

#followthemoney

https://freewestmedia.com/2021/11/11/not-boosted-equals-not-vaccinated-for-french-seniors-over-65/

6 reaktioner till “Två doser räcker inte – nu är tre doser ett krav för ett giltigt covidpass

 1. Jaa vem såg detta komma att inte ens de som ganska nyligen vaxat sig kan passera med sitt pass….. nu har jag dock att om man hoppar in på en arena eller en krog på ett ben hela tiden så får man tillträde…… eller sjunga två ABBA-låtar…. och då alla har agerat så underkuvat så kommer blodpropparna och skratten att bli frekventa…..

  Gilla

 2. I går fick jag ett brev om att det är dags att ta tredje injektionen för de som är födda 1956 eller tidigare. Det hamnade direkt i papperskorgen. Har ju inte tagit den första så jag ser jag ingen anledning att ta den tredje.

  Gillad av 1 person

  1. I Europa fortsätter nu utökandet av restriktioner mot ovaccinerade både i Tyskland, Frankrike, Danmark och Österrike. I det sistnämnda får ovaxxade bara lämna huset för att handla mat eller gå till gymmet. Mycket obehaglig utveckling. Kommer Sverige följa efter?

   Gilla

 3. Vad det ser ut som för mig är att amerikanska BigPharma har skapat samma situation som att sälja narkotika, ett permanent beroende i vinst syfte. De amerikanska vaccinen tycks förstöra kroppens naturliga förmåga att skapa antikroppar, vilket betyder att det nu skall ersättas med artificiellt skydd genom att för alltid för all framtid ge injektioner av deras vaccin. En perfekta vinstmaskinen.

  Gillad av 1 person

 4. Beträffande vaccinpass, i Kina, och just nu i Hong Kong, pågår något intressant. Alla som besöker ett plats uppmanas att skanna en QR kod. Alltså registrera sin närvaro, tid och plats, men informationen lagras på mobilen, inte centralt, och kan på så sätt inte missbrukas. Om det uppstår en smittrisk på den tiden och platsen får besökarna ett meddelande som genereras på mobilen, inte centralt. Vad som är intressant är att detta är inte knutet till en person, inga namn eller annan ID information registreras. Man laddar ner en app som heter LeaveHomeSafe_2.1.4.apk och installerar den på mobilen. Informationen ligger alltså på mobilen och kontrolleras av användaren. Om en smittrisk uppstår sänds det ut till alla mobiler, som matchar med den lokalt lagrade informationen, och varnar lokalt. Det finns alltså inte centralt lagrad registrering som kan missbrukas. Systemet raderar informationen efter 30 dagar automatiskt. Allt är öppen källkod och kan kontrolleras. IQ i Sverige är nog inte tillräckligt längre för att kunna tänka sig ett sådant system. Notera att detta är alltså inte ett system för att kontrollera och övervaka människor, utan et system för att ge service och varna för fara.

  Gilla

 5. The killing field.
  Varför ska man nödvändigtvis pracka på europ’eerna detta?
  Hur stoppar man dito?
  Du vet att du gagar för detta, va?
  Snälla.
  Jag har inte jobbat på 3 år & därmed inte pröjsar skatt….av den anledningen.
  Jag väntar på Er.
  Hit them where it hurt’s.
  Så, hjälp mig.
  Rösta???
  Har vi inte provat det?
  Vid direktdemokrati, ja…
  Nu?
  Nopp.

  Mvh Per

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s