Kom igen Maggan – nu hämtar vi hit dem

Medan våra nordiska grannländer och internationell media överlag inte lägger någon större vikt vid migrantkaoset vid den polska gränsen, utan det nämns i förbifarten långt ner i tidningstablåerna, fortsätter svensk media med sin omotiverade fokus samt vinklade rapportering i syfte att få svenska folket att omfamna mer öppna hjärtan-politik.

Det skulle inte alls förvåna mig om regeringen till slut skickar ned några Herculesplan för att flyga hit tusentals migranter – ett perfekt initiativ av den nya statsministern så att hon kan visa upp sin godhet för omvärlden samt blidka såväl Miljöpartiet och Centerpartiet. Vi har dessutom redan ett etablerat bidragssystem där för få arbetande medborgare måste försörja alltför många människor som aldrig kommer att komma i arbete medan välfärdssystemet är totalt urholkat, så vad gör väl några tusen till förutom den årliga stora kvoten med nytillskott när den humanitära stormakten har både råd och plats?!

Det är precis som med migrantfartygen i Medelhavet där tvivelaktiga räddningsorganisationer samarbetar med människosmugglare genom att åka runt och plockar upp illegala migranter för att sedan, tvärtemot internationell lag, köra in dem på europeiskt farvatten. Först är det kalla handen från EU, men efter en vecka till havs med diverse snyftreportage om de asylsökande främst männen ombord, släpps de till slut in i en europeisk hamn och saken är biff – dessutom har man sänt en tydlig signal till omvärlden att det är fritt fram. Troligen kommer EU till slut falla till föga även här och släppa in de illegala migranterna eftersom de vill undvika en ”humanitär katastrof” och de vanliga frikostiga länderna som Tyskland, Frankrike och Sverige lär anmäla sig först, ty det är viktigt att vara bäst i klassen.

#vembetalar

Bildkälla: Sydsvenskan, Aftonbladet, DN, SVT Nyheter

4 reaktioner till “Kom igen Maggan – nu hämtar vi hit dem

 1. Ynkeman har idag föreslagit att en direkt linje öppnas Minsk – Arlanda. Mer röstboskap och då slipper de ta omvägen om Polen och stå där och frysa. De flesta vill väl till bidragsparadiset så detta förslag underlättar för dem att ta sig till Absurdistan.

  Gillad av 1 person

 2. Svenska journalister är nog de som påverkar migraterna
  Mycket.
  De hjälper säkert dem att ta sig till Sverige.
  Ofta ser man en familj i flyktingläger, sen är de i Sverige efter
  En vecka.
  Kommer tydligt ihåg den 82 åriga syriska kvinnan
  och hennes 12 familje medlemmar.
  Som man efter några veckor intervjuade igen i Sverige.
  Det var inte en tillfällighet.
  Människor betalar terrorister, mördare, och människosmugglare
  Och sen kommer de till Sverige och kräver samma rättigheter som
  Vi som jobbat 50 år och betalat miljontals kronor i skatt.

  De är bara vidriga och totalt omänskliga.

  Normala människor som flyr för sitt liv , skulle vara glada och tacksamma
  För mat och tak över huvudet.
  Men när man kräver massa som alla
  Gör som tagit sig till Sverige är bevis på att de inte och aldrig haft
  Asylbehov.

  De har hört om bidragen från sina kriminella och bidrags fuskande landsmän
  i Sverige eller så har de sett eller hört om de generösa bidragen på Svenska
  Myndigheters hemsidor.
  Idioterna på myndigheterna verkar vilja locka kriminella från hela världen.

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s