Vem betalar för konsekvenserna av det medicinska experimentet?

I dag röstade riksdagen igenom ett förslag om ”statlig ersättning” för skador som orsakas av coronavaccin där personen inte får ersättning från den ordinarie läkemedelsförsäkringen. En enskild individ som drabbats av skadliga biverkningar kan få upp till tio miljoner kronor enligt den nya lagen.

Riksdagen riktade även en uppmaning till regeringen om att skynda på en planerad översyn av ersättningen till barn för skador som kan uppstå av vaccin mot Covid-19.

Det låter fint och betryggande att staten ersätter den drabbade, men de facto är det vi skattebetalare som ska betala notan för konsekvenserna av det stora medicinska experimentet som nu även friska barn ingår i. De ansvariga, där såväl big pharma som politiker och massmedia ska bära hundhuvudet, har däremot full frihet från ansvar!

#followthemoney

https://www.friatider.se/ja-till-statlig-ersattning-vaccinskadade

7 reaktioner till “Vem betalar för konsekvenserna av det medicinska experimentet?

 1. ‘Lustigt’ att de tar ett beslut först nu, om något de godkände redan förra året via avtal med berörda ”läkemedelsbolag”. Vem/vilka skrev då [egenmäktigt] under, utan stöd ifrån riksdagen …?

  Gillad av 1 person

 2. Det är rimligen de stora läkemedelsföretagen som har skapat viruset, läckt ut det och profiterat som bör nationaliseras. Vinsterna från framtidens GODKÄNDA statliga mediciner bör ersätta de som har skadats av monopolkapitalismens girigbukar. Dessa girigbukar bör rimligen dömas till långsam tortyr till döds och alla deras tillgångar bör gå till de som har skadats. MEN DU måste engagera dig och rösta för det också!

  Gilla

 3. Jag gissar att framtida historiker kommer att betrakta oss på samma sätt som vi idag ser på nordkoreaner: som indoktrinerade.

  Om politiker och media (framför allt SR och SVT då de är en del av svenska staten) hade använt den korrekta beskrivningen (experimentellt profylaktiskt läkemedel) hade förmodligen fler avstått från att välja/ta risken att bli injecerade (kvinnorna hade rimligtvis inte låtit injicera sina barn i första taget).

  Etablissemanget har använt begreppet ”vaccin” i knappt två år, vilket har haft en indoktrinerande effekt — jag tror att ingen betraktar sig själv som försöksperson åt läkemedelsföretagen, trots att staten har friskrivit dessa företag från ansvar — som har gjort att folk inte har beaktat de kända (har SR och SVT rapporterat om dessa?) och framför allt okända bieffekterna i sin riskbedömning.

  Indoktrineringen (”vaccin” låter ju betryggande!) har förmodligen även haft den effekten att ingen tänkte på att kontakta sitt försäkringsbolag om de betalar ut ersättning för förlorad inkomst eller sjukvårdsutgifter.

  Ett andra exempel på indoktrinering är att svenskar är rasister (30–50% enl. Bengt Westerberg, FP/L, år 2012). Det kan vi se när invandrarbarn kallar svenska barn för rasist, vilket tidigare generationer inte vågade göra och blev i stället mobbade som ”svartskallar”. Mobbingen berodde inte på en rasistisk människosyn då även finska barn blev mobbade för sitt ursprung. Det gemensamma nämnaren var att de skiljde sig i utseende eller tal och inget annat.

  (‘Hur kan vi?’:s Navid Modiri tror att han blev mobbad som barn p.g.a. rasism. Tror han på fullt allvar att iranska barn inte skulle mobba en invandrare i iranska skolor? Eller är det så att han ställer lägre moraliska krav på iranier?)

  Jag undrar om de framtida historikerna kommer att dra slutsatsen att det var i huvudsak kvinnorna som var mottagliga för den oavsiktliga indoktrineringen, vilket påverkade deras hälsoriskbedömningar och synen på den demografiska förändringen som hade till följd att:
  1/ om hon inte tyckte att det mångetniska samhället var berikande, betraktades hon som rasist;
  2/ krav på svenskar att anpassa sig (framför allt till icke västerländska muslimers syn på demokratins religionsfrihet);
  3/ invandringen förde med sig bl.a. otrygghet, våld, förnedringsrån och bidragsbedrägerier;
  4/ invandrare blev i majoritet i fler och fler orter (Malmö 2020: 56%);
  5/ bekämpandet av invandringskritiker (vilka betraktades som rasister) ansågs viktigare än respekten för yttrandefriheten — en tystad svensk ansågs vara en moraliskt försvarbar konsekvens.

  * 2016-01-27, Expressen Debatt
  Stefan Dahlberg, Andrej Kokkonen (forskare, Göteborgs universitet):
  ”Hade kvinnorna vågat åsiktsrösta i lika hög grad som männen, utan att ta hänsyn till vad andra tycker, hade SD enligt gängse väljarmodeller med råge varit Sverige största parti.”

  * 2021-11-07, Göteborgs-Posten
  ”Män och kvinnor röstar olika – och skillnaderna har växt under senare år. Om männen fått bestämma hade SD varit landets största parti och Jimmie Åkesson statsminister. Om bara kvinnor röstat hade vi i stället haft en vänstermajoritet.”

  Gillad av 1 person

  1. Det är inte nödvändigt att vänta på ”framtida historiker”, indoktrineringen i dagens Sverige och väst är lika effektiv idag som i Tyskland för 100 år sedan. Den bild av öst som Bonnier klanen, DN, Expressen och DI främst men även Sveriges Radio och SVT, intensivt målar upp är minst lika förfalskad. Jag är ju själv på plats med över 50 års erfarenhet och dagliga upplevelser och deltagande. Vad media försöker inbilla er saknar helt verklighetsanknytning, det är de grövsta av lögner, fejk och desinformation. Vi vet vad som hände i spåren efter Nazipropagandan, den historien är skriven, nu pågår samma sak igen, identiskt. Låt inte historien upprepas. Jag kallar det VitMakt, att Européer indoktrineras via media till att tro att dom är en slags arier som står över anda folk i världen och är utsedda till att döma alla andra efter egen standard. Vi ser det dagligen i svenska media.

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s