Varför skulle vaccinpass stoppa smittan när det är fullvaccinerade som smittar varandra?

Noterar att den danska statsministern Mette Fredriksen i dag meddelade att Danmark kommer återinföra covidpass så att alla de som vaccinerat sig ska kunna leva ett ”normalt liv”. Fredriksen deklarerade bland annat att ”det inte är rätt att de ska straffas för att det finns en grupp som inte har vaccinerat sig.”

Intressant utspel med tanke på att dansk media förra veckan slog fast att antalet fullvaccinerade i Danmark som smittas med Covid-19 ökar kraftigt och i Norge har man inte haft så många inlagda covidpatienter sedan i april, där majoriteten varit fullvaccinerade.

Varför smittan skulle minska drastiskt för att man inför ett covidpass när det är de vaccinerade som tycks smitta varandra samt driva smittan förtäljer inte historien och den lilla detaljen att vaccinet bara hjälper till att lindra sjukdomen i några månader innan det krävs en påfyllningsdos för att få effekt, nämndes inte under pressträffen, men det är tydligt att man försöker förmå så många som möjligt i alla åldrar att vaccinera sig trots alla skadliga biverkningar som rapporterats.

I dag fick äldsta sonen återigen hem ett nytt erbjudande om covidvaccinering från skolan, trots att vi redan sagt nej vid förra tillfället och denna gång är det Capio som kommer till skolan för att experimentera med 12-åringars fullt fungerande immunförsvar.

Med tanke på vad de 16 svenska läkare och forskare kommit fram till som startat ett upprop där man kräver att covidvaccineringen pausas av säkerhetsskäl tills risk/nytta kalkyler gjorts för alla åldersgrupper (exempelvis att i Sverige under de tio månader som vaccinering skett har det rapporterats in 83.744 misstänkta biverkningar, vilket är mer än tio gånger fler än alla biverkningar som rapporterats per år under de närmast föregående åren för alla läkemedel och vaccin, totalt cirka 25.000 substanser), får man hoppas att fler föräldrar drar öronen åt sig istället för att gå på medias missvisande propaganda. Det går inte att ångra sig när barnet väl kavlat upp en gång och det faktum att de långsiktiga biverkningarna fortfarande är okända borde belysas mer.

Galenskapen fortsätter och som av en händelse är det kriminaliteten och klimatet som är de viktigaste valfrågorna för svenska folket enligt Ipsos senaste undersökning – tacka fan för det när vi konstant dygnets alla timmar matas med indoktrinerande artiklar om just dessa ämnen. 🤪

#onlyinsweden

#followthemoney

Bildkälla: Expressen

10 reaktioner till “Varför skulle vaccinpass stoppa smittan när det är fullvaccinerade som smittar varandra?

 1. Likså på GZA hospital, Antwerpen i Belgien är det endast fullvaccinerade på intensiven nu. Dessa förbannande politiker verkar inte förstå att covidpassen stoppar ingen smitta.

  Gillad av 1 person

  1. De är nog fullt medvetna och är troligen lovade ‘guld och gröna skogar’ för sina ‘insatser’. Har dock en misstanke att många av dessa i slutänden ändå har dragit en nitlott …

   Gillad av 1 person

 2. Om föräldern ej samtycker till vaccination, men barnet själv vill, då är det barnets vilja som gäller.
  Om föräldern samtycker till vaccination, men barnet absolut inte vill. Vad gäller då??

  Gilla

 3. Visst är det galenskap, men: Det är ordning och logik i denna galenskap!

  Klaus Schwab – World Economic Forums grundare och chef – var son till en sydtysk teknokrat med nära koppling till nazismen och Bill Gates’ fader, William Gates sr., var en varm anhängare av rasförädling och en av ledarna i Planned Parenthood (vars initiativtagare, Margaret Sanger, var uttalat positiv till nazismens idéer). Klaus Schwab strävar efter att riva ned den nuvarande världscivilisationen, för att skapa något nytt ur ruinerna, vilket han beskrivit i sin bok ”The Great Reset”.

  Bill Gates, genom sin stiftelse, Bill&Melinda Gates Foundation (där hans fader hade en hög funktion ända till sin död), har tidigare finansierat en kampanj i Kenya, med ett stelkrampsvaccin som innehöll en hormonell tillsats, HCG, som gjorde unga kvinnor i praktiken sterila. I Indien vaccinerade man barn mot polio, men vaccinet innehöll levande vaccin, varvid hundratusentals barn drabbades av barnförlamning. Han är därmed väl insatt i det praktiska hantverket att lura på godtrogna själar gifter.

  Nazismen, och dess mål att skapa ett ”Herrenvolk” med ”Lebensraum”, dog inte efter VK2, den gick bara under jorden. Där har man arbetat intensivt på att ta kontroll över världsekonomin, alla länders politiker samt alla tidningar och etermedia i världen. Den delen är nu avklarad och därför sjösätter man de åtgärder, som genom The Great Reset skall resultera i den nya världsordningen. Med sina giftiga vaxziner och med sin klimat-hysteri är de snart framme vid sitt mål. Fullt logiskt och rationellt.

  Problemet för oss är bara att vi inte får vara med då, så vi måste bort.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s