Läkare kräver vaccinstopp efter forskningsfusk hos underleverantör till Pfizer

Den 2 november avslöjade British Medical Journal att en underleverantör till Pfizer sannolikt bedrivit omfattande forskningsfusk under fas-III-studien av Pfizers covidvaccin hösten 2020, vilket bygger på uppgifter från visselblåsaren Brook Jackson som i september 2020 var regionchef i Texas för forskningsorganisationen Ventavia Research Group som arbetade med Pfizers vaccinstudier.

Enligt Jacksons vittnesmål förfalskade företaget data, avblindade patienter, anställde otillräckligt utbildade vaccinatörer och var långsamma med att följa upp biverkningar som rapporterades i fas-III-studien. Personalen som utförde kvalitetskontroller var överväldigade av mängden problem som upptäcktes.

Efter att upprepade gånger ha meddelat Ventavia om bristerna skickade Brook Jackson 25 september 2020 ett klagomål via e-post till den amerikanska livsmedels- och läkemedelsmyndigheten FDA, efter vilket Ventavia avskedade henne samma dag. Jackson har styrkt sitt vittnesmål med dussintals interna företagsdokument, foton, ljudinspelningar och e-postmeddelanden, dessutom har många tidigare anställda på Ventavia backat upp hennes vittnesmål. FDA gjorde dock aldrig någon granskning av verksamheten där Brook Jackson arbetade då FDA har för lite resurser för att granska kliniska studier. 

Baserat på de nya uppgifterna skadas förtroendet för Pfizer som är ansvariga för testningen av vaccinet samt för säkerheten hos vaccinet som används till såväl barn som vuxna, därför kräver nu 16 läkare och forskare i Sverige att covidvaccineringen bör pausas tills risk/nytta kalkyler görs för alla åldersgrupper.

Läkarna konstaterar också att omfattningen av antalet rapporterade misstänkta biverkningar av covidvaccinen är ”gigantisk”, till exempel har det i Sverige under de tio månader som vaccinering skett rapporterats in 83.744 misstänkta biverkningar, vilket är mer än tio gånger fler än alla biverkningar som rapporterats per år under de närmast föregående åren för alla läkemedel och vaccin, totalt cirka 25.000 substanser.

”Ett tjugotal studier har visat att vaccinens effekt är mycket svag. En av dessa studier, som är svensk, visade att vaccinen hade god effekt under cirka två månader, att AstraZenecas vaccin inte hade någon effekt mot deltavarianten efter fyra månader och att detsamma gällde Pfizers vaccin efter sju månader. Den starka misstanken om att delar av den kliniska prövningen för Pfizers vaccin inte utförts på ett vetenskapligt acceptabelt sätt och där studieresultatet inte kan anses tillförlitligt, i kombination med den stora omfattningen av inrapporterade misstänkta biverkningar efter vaccinering, många av allvarlig art, gör oss som läkare, forskare och immunologer djupt bekymrade. Inte minst för barnen som löper extremt låg risk för allvarlig sjukdom med covid-19, men som riskerar allvarliga biverkningar. Att vaccinens effekt redan efter några månader har avklingat kraftigt och är svag mot deltavarianten av viruset bidrar till vår slutsats att covidvaccineringen i Sverige bör pausas tills att risk/nytta kalkyler görs för alla åldersgrupper.”

Föga förvånande har detta inte uppmärksammats i vanlig media, där de är livrädda för att trampa etablissemanget på tårna och stöta sig med big pharma-bolagen. Tragiskt och jag tror inte att vi kommer få se varken FHM eller Anders Tegnell agera för barnens rätt att slippa vara försökskaniner!

#followthemoney

https://www.friatider.se/lakare-kraver-svenskt-vaccinstopp-efter-fuskavslojande

7 reaktioner till “Läkare kräver vaccinstopp efter forskningsfusk hos underleverantör till Pfizer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s