Varför behöver skolbarnen lära sig om transsexualism?

Boken ”Brorsan är kung” lånade vi på biblioteket en gång då den verkade kul som högläsning om en pojke som flyttade till Malmö med sin mamma, men vi slutade läsa efter några kapitel då den var tråkig så den lämnades snabbt tillbaka.

Nu visar det sig att äldsta sonen läser den i klassen som obligatorisk huvudbok i svenska och att pojken som är bokens huvudperson är transsexuell född med snippa. Varför i hela friden ska mellanstadiebarn läsa sådan litteratur? Jag minns att vi läste Flugornas Herre och Cathcher in the Rye som obligatoriska böcker, men det här känns som ännu ett steg i indoktrineringen av barn i syfte att få dem osäkra på sitt eget kön, vilket även regelbundet är i fokus på Lilla Aktuellt som de måste titta på varje vecka.

En av sonens klasskamrater ifrågasatte varför de måste lära sig om transsexualitet när de hade gruppdiskussioner kring boken och det är en mycket relevant fråga. Denna genusideologi som genomsyrar skolan måste upphöra – det finns en anledning till att könsdysfori ökar explosionsartat i Sverige hos mycket unga patienter och detta borde vara en varningssignal om något att det är dags att dra i handbromsen.

Låt alla få vara som de vill och jag lägger mig inte i vilken sexuell läggning folk har eller om de känner sig som en man eller kvinna innerst inne, men det är inte acceptabelt att som nu hjärntvätta barnen med HBTQI på skoltid.

Propaganda hör definitivt inte hemma i den svenska skolan, men blir tyvärr alltmer vanligt och vi ser det kring klimatet, vaccinering, rasism, partitillhörighet, sexualitet och genusideologi. Fler föräldrar borde säga ifrån om vi vill få stopp på eländet.

#onlyinsweden

4 reaktioner till “Varför behöver skolbarnen lära sig om transsexualism?

  1. Det hjälper inte att säga ifrån. Det är radikalfeminister och identitetspolitiker som styr och det är folket som har valt dem. Klassisk vänster ligger långt efter. Den finns enbart i Vetenskapliga partiet. Klassisk höger finns det dock gott om idag. Bara att välja och vraka.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s