Fullvaccinerade fortsätter fylla sjukhusen och tystnadskulturen kring drabbade idrottare är utbredd

I takt med att de fullvaccinerade i alla åldersgrupper blir fler och fler, ökar också antalet fullvaccinerade personer som ändå smittas av Covid-19 samt blir inlagda på sjukhus med corona. Det har skrivits någon liten blänkare om utvecklingen i Sverige som snabbt försvann i nyhetsflödet utan någon fokus.

I Danmark slogs det förra veckan fast i media att antalet fullvaccinerade som smittas med Covid-19 ökar kraftigt och i dagens Aftenposten konstaterar man att Norge inte haft så många inlagda covidpatienter sedan i april, där majoriteten varit fullvaccinerade samt att smittan i landet ökat den senaste tiden.

Trots att mycket pekar på att massvaccineringen inte har den positiva effekt som man hoppats på, är det ingen som ifrågasätter nyttan offentligt och kräver ett vaccinstopp. Istället planeras det redan för den fjärde dosen och våra allt yngre barn inkluderas i det medicinska experimentet utan några nämnvärda protester trots att ingen riktigt vet vilka långsiktiga konsekvenser det kommer att få.

I dag deklarerade för övrigt det danska fraktföretaget Møller-Mærsk att de som första större företag i Danmark kommer att införa vaccinkrav för alla kontorsanställda som vill vara på plats i bolagets lokaler i syfte att ”göra det så besvärligt för möjligt för de som inte är vaccinerade, och kräva test hela tiden”.

Beklagligt att man har som mål att göra det besvärligt för människor istället för att sätta människors hälsa i främsta rummet samt framförallt respektera människors egna val att inte ta ett nödgodkänt vaccin.

I går kunde man också läsa om hur den blott 24-årige hockeystjärnan Boris Sádecký avlidit efter en hjärtkollaps på isen under en match. Dödsfallet bekräftas av klubben Bratislava Capitals. Även om det inte bekräftats officiellt, var min första tanke – är det vaccinet nu igen då många klubbar har vaccinkrav för sina spelare. Det senaste året har det flrekommit flera hjärtrelaterade fall där idrottsmän och kvinnor oväntat segnat ned under under träning eller tävling, vilka jag rapporterat om en del, vissa även med dödlig utgång. Men detta pratas det inte om, utan tystnadskulturen är påtaglig eftersom det annars skulle påverka vaccinkampanjen samt framställa Big pharma-bolagen i dåliga dager.

#followthemoney

7 reaktioner till “Fullvaccinerade fortsätter fylla sjukhusen och tystnadskulturen kring drabbade idrottare är utbredd

 1. Vilket fiasko och ändå fortsätter man i samma galna spår. Johan Carlsson på FHM stod och sade att tredje dosen ges främst för att stoppa smittspridningen mellan dubbelvaccinerade. När ska folket vakna?
  Jag mailade FHM och fick efter ca 1 månad svar. Egentligen var det inte direkt svar på mina frågor, utan mer propaganda hur viktigt det är att vaccinera sig trots genomgången infektion. Jag undrade bl a hur man kommit fram till att man endast har immunitet i 6 månader efter genomgången infektion samt hur många studier som ska behövas för att erkänna att genomgången infektion ger bästa skyddet. Tyvärr fick jag inget svar på dessa frågor. Det som också är mycket märkligt är att från och med 1/11 ska ovaccinerade behöva ta ett negativt test för att få återgå till jobbet. Detta krävde man alltså inte tidigare när det var som värst med smittspridningen. Allt för att sätta dit ovaccinerade. Min frisör har kunder som avbokar pga att hon inte är vaccinerad. Hon har haft infektionen men det går inte att få vaccinerade att förstå att det är bästa skyddet. Kunder som gått till henne under hela pandemin men helt plötsligt är hon livsfarlig. Obehaglig utveckling vi ser i samhället.

  Gillad av 1 person

 2. Risker med vaccination mot SARS-CoV-2 (del 13.)
  https://anthropocene.live/2021/11/04/risker-med-vaccination-mot-sars-cov-2-del-13/
  Japan sees huge drop in cases after it switches to Ivermectin
  https://freewestmedia.com/2021/11/03/japan-sees-huge-drop-in-cases-after-it-switches-to-ivermectin/
  Cancer och missbildningar i spikproteinernas spår?
  Army Spc. Angel Laureano holds a vial of the COVID-19 vaccine, Walter Reed National Military
  Medical Center, Bethesda, Md., Dec. 14, 2020. (DoD photo by Lisa Ferdinando)
  https://anthropocene.live/2021/11/02/cancer-och-missbildningar-i-spikproteinernas-spar/
  Hjärtinflammation från vaccinen mycket mer allvarligt än från covid
  https://checkfact.org/hjartinflammation-fran-vaccinen-mycket-mer-allvarligt-an-fran-covid/
  Samtidigt fortsätter svenska MSM media att driva sin propaganda åt de amerikanska jätteföretagen och för att öka deras vinster. I minas ögon ser det alltmer ut som en av mänsklighetens någonsin största korruptions affärer. I USA företagens åsikt är väl människoliv bara en bisak utan värde.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s