Vem ska betala godhetsriddarnas fagra klimatlöften?

I dag började den svåraste delen av klimattoppmötet COP26 i Glasgow, nu ska nämligen de rika länderna skrapa ihop de 100 miljarder dollar som de lovat att årligen(!) betala till de fattigaste länderna i klimatbistånd.

Cirka 50 finansministrar från ”The Coalition of Finance Ministers for Climate Action” samlades således i dag för att inleda försöket att hitta den årliga finansieringen – det vill säga man ska slå sina kloka huvuden ihop för att hitta nya sätt att suga ut befolkningen trots att alla viktiga skattekronor snarare behövs för att finansiera den kollapsade välfärden som redan slår hårt mot medborgarna.

Sverige som alltid ska vara bäst i klassen – kosta vad det kosta vill – kommer garanterat gå i bräschen med nya ”gröna” skatter, förbud, fortsatta skyhöga bränslepriser samt rekordhöga elavgifter. Medan vi vanliga dödliga tvingas leva efter plånboken, finns det av någon märklig anledning inga begränsningar för hur många miljarder som våra styrande kan skänka bort.

Samtidigt är det inget politiskt parti – allra minst Miljöpartiet (som borde byta namn till Klimatpartiet för att framstå som mer trovärdiga) – som överhuvudtaget fokuserar på de viktiga miljöfrågorna som hotar såväl naturen som människors hälsa. Att den biologiska mångfalden med alla våra livsviktiga insekter minskar i rasande takt och att våra hav är förorenade av miljögifter samtidigt som människor blir sjuka av strålningsexponering (det är helt outforskat vilka konsekvenser samtidig exponering för 5G, 4G och 3G får för hälsan), är bara några saker som ingen pratar om eftersom alla är insnöade på det förbannade klimatet som alla hört sig urled på vid det här laget. Tragiskt nog är det ingen som reagerar nämnvärt på det här reella hotet som kommer förgöra mänskligheten i det långa loppet om vi fortsätter ignorera det som sker.

Det är ett sådant hyckleri som försiggår i maktens korridorer som människor överlag inte verkar ägna en tanke åt, utan man är så indoktrinerade vid det här laget att allt går som på räls. Tyvärr ser jag inget större hopp om planeten. Människor har bidragit till att förstöra den och ingen i maktposition är villig att sätta fingret på de väsentliga hoten, utan levererar bara tomma löften i klimatnödlägets namn samt ställer krav på folket att hänge sig åt klimathysterin medan de själva fortsätter leva precis som vanligt.

Den stora frågan som alla borde ställa sig är hur detta ska finansieras när makthavarna redan lånar enorma belopp med våra barn som insats för att driva runt Sverige AB på daglig basis samt vem som egentligen betalar kalaset i slutändan?! Det högsta priset betalar i alla fall våra barn och barnbarn som kommer att få leva med konsekvenserna av vår dumdristighet som ett evigt ok.

#followthemoney

#vembetalar

Bildkälla: Jyllandsposten

https://www.stralskyddsstiftelsen.se/2021/03/24/sjuk-av-stralning-fran-5g-4g-i-stockholm-city/

8 reaktioner till “Vem ska betala godhetsriddarnas fagra klimatlöften?

 1. De verkliga problemen diskuteras inte i Glasgow utan man fortsätter att svamla om CO2 som knappt har en mätbar påverkan på klimatet! Samtidigt så skövlar man djungel i tropiska länder för palmodlingar som ska generera ”biobränsle” till våra bilar och den biologiska mångfalden minskar. I Afrika och stora delar av Asien ska man tydligen fortsätta skövla skog för värme och matlagning i stället för el med kol och olja från kraftverk som skulle vara bättre för miljön. Och vi ska tydligen bidra med hundratals miljarder årligen för att det ska förbli så? Och i Glasgow sitter gamla gubbar som Biden och sover, dreglar och snarkar medan struntpratet fortgår tills det är dags att ta privatjeten och flyga hem väl medvetna om att alla resolutioner bara är bluff…Ingen bryr sig om dem förutom svenska politiker. Heliga Greta fortsätter med sitt oinitierade svammel på gatorna och fulmedia hakar på spektaklet…Man tar sig för pannan! Hur kan någon med hjärna ta detta seriöst?

  Gillad av 3 personer

 2. Nu har jag bestämt mig – jag kommer inte att betala för detta klimathyckleri! Som lök på laxen eller som som sås på köttbullarna, så kommer jag inte att anpassa mig. Jag kommer helt enkelt att leva som vanligt och fortsätta att bidra och sprida mer utsläpp av den livsnödvändiga gasen koldioxid.

  Gillad av 3 personer

 3. Det är ju det alltihopa går ut på, att motivera ökad plundring av befolkningen så makteliten får mer pengar att spendera. Omställning kostar ingenting, det är en besparing. Som exempel. Låt folk köpa 40,000 kronors elbilar istället för 300,000 kronors fossilbilar. Endast små elbilar i innerstaden, fri parkering, ingen bilskatt, ingen energiskatt, ingen trängselskatt, sänk priset på en lokalresa från 50 kronor till 2 kronor, kostnadspriset, tillåt digitalisering som nu är förbjuden (Huawei), tillåt Ecolane påsar som nu beskattas som plast, osv. Det verkliga problemet är att makteliten suger ut folket via inbyggda dolda avgifter och beskattning i systemet och dom vill ha sina pengar för bidrag, massinvandring och att skänka till världens aktivister och extremister. Omställning till klimatvänligt kostar inget, det är en besparing som inga politiker eller oligarker vill ska hända för det hotar deras feta inkomster.
  https://www.thegwpf.com/content/uploads/2017/08/Screenshot-2017-08-04-07.19.02.png

  Gilla

 4. Klimatet har gjort att jorden gått under så många gånger (första gången var visst 1982) så vi kan säkert klara jordens undergång några gånger till.

  Gilla

  1. Ja en lögn blir inte en sanning oavsett hur många gånger man upprepar lögnen. Lögn är lögn och snus är snus var det visst någon som sade i den ”heliga” riksdagen för en tid sedan…

   Gilla

 5. etta är en välkänd gammal amerikans metod. Kasta massa pengar på problemet så syns det inte. Det är väl ganska förutsägbart vad som kommer att hända. Mottagarna upprättar massa nya byråkratier, anställer all släktingar och vänner som experter och utreder. Med början i Glasgow, via makteliten i Sverige, ända till u-landet, är det bara en gigantisk härva av korruption. Du betalar. När det gäller 5G exponering av radiovågor (inte strålning) finns det faktiskt en hel del kunskap att hitta ur över 100 års erfarenhet och många miljarder människor. Ingen skada har någonsin kunnat påvisas. Vad värden behöver är kunskap, och idag finns egentligen bara en enda källa – Kina. Idag läste jag att Kinas energiintensitet – energiförbrukningen relativt produktion – minskade med 28,7 procent från 2011 till 2020. Motsvarade siffra i Sverige är positiv, alltså Sverige spenderar mer energi för samma produktion.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s