Det man inte vet har man inte ont av – eller?

Det var länge sedan jag skrev något om vikten av att delge signalement till allmänheten om man har ambitionen att lösa brott, främst på grund av att det är ett tröstlöst ältande av svensk polis svårighet att bryta med den tystnadskultur som skapats i media efter decennier av krav på politisk korrekthet där man inte vill att sanningen ska nå ut till allmänheten med risk för att hela den falska fasaden skulle rämna.

När jag i en dansk tidning fick syn på en nyhet om en 13-årig pojke som i måndags oprovocerat blev jagad och misshandlad av ett gäng okända pojkar av mellanöstligt utseende i 11-15 års åldern, blev jag dock påmind om att vi i princip aldrig får signalement på gärningsmän i Sverige när det kommer till grova våldsbrott, barnrån, våldtäkter eller annan kriminalitet som involverar oskyldiga medborgare.

Etablissemanget ojar sig så ofta de kan över rasismen och den växande främlingsfientligheten i samhället utan att reflektera över hur vi hamnat här. Det faktum att de själva spelar en stor roll i att bygga upp stämningen samt medvetet undanhålla fakta för allmänheten vill man aldrig kännas vid, utan det är alltid någon annans fel.

Hade vi likt andra länder – däribland Danmark – kunnat föra en normal diskussion utan rasistkort och ständiga brunmålningar från såväl media som politiker, hade vi aldrig målat in oss i detta hörn vi nu befinner oss i med en ovanligt trång åsiktskorridor som göder hat, utanförskap och politikerförakt. Till denna åsikskorridors begränsningar kan vi även koppla den ensidiga debatten om klimatet och corona.

Synd att man inte kan rösta bort hela etablissemanget vid det allmänna valet nästa år, det hade sannerligen varit en välbehövlig känga till alla de som så länge drivit och fortfarande driver debatten åt fel håll.

https://politi.dk/nordsjaellands-politi/doegnrapporter/nordsjaellands-politi-uddrag-af-doegnrapporten-1-2-november-2021/2021/11/02

10 reaktioner till “Det man inte vet har man inte ont av – eller?

 1. Hoppas att hans föräldrar ger honom ett riktigt kok stryk så att han aldrig mer låter sig lussas. Fars lussingar kanske fostrar den lilla pojken till att slåss som en riktig krigare. Att ungdjävelen inte skäms…han kan ju fåe n lussing av sin mor också heheh

  Gilla

   1. Precis eller så blev man utelåst några timmar tills man lugnat sig och ibland fick man inte komma in på hela natten och ja,jag vet inte hur många gånger jag som barn fick sova i stallen bland grisarna. Det fostrade en till att bli en bra man,en god människa. Värst var det på vintrarna när frosten kröp in i stallarna. Men det stärkte en och man var aldrig sjuk.

    Gilla

 2. (jag ber om ursäkt för att jag inte kommenterar Pipers ämne, men jag tyckte att det var så viktigt att påpeka…)

  Piper skriver…

  ”Etablissemanget ojar sig så ofta de kan över rasismen och den växande främlingsfientligheten i samhället”

  Svenskar är varken rasister/främlingsfientliga (orden är synonymer) eller har en rasistisk syn på människor från främmande länder!

  Det är ett missförstånd, ett ofantligt tragiskt sådant (det har förstört landets sammanhållning och relationerna mellan många invandrare och svenskar), och som missbrukas till ytterlighet.

  Vad det handlar om är svenskens kynne (här: hur hon förhåller sig till främlingar) i kombination med dennes reaktion — (att detta skulle vara ett uttryck för en rasistisk människosyn när en svensk blir irriterad på en invandrare vid ett enskilt möte är ren galenskap!) — på den stora, nej… enorma invandringen: den är så stor att den är på väg att radera Sveriges svenska karaktär (varje nation får sin karaktär av sitt folkslag, och som har ett värde att bevaras för framtida generationer; Sverige ska inte bli ett nytt Amerika).

  (Enligt Samtiden.nu 17/9 hade år 2020 över hälften av Malmös befolkning, 56,0 procent, utländsk bakgrund (enligt definitionen minst en utländskfödd förälder), enligt SCB. — Hur många orter/kommuner som redan har en majoritet invandrare får den vetgirige söka själv.)

  Det är välkänt att svensken inte är så öppen mot främlingar och sällan söker nya bekantskaper. Det är därför som hon ofta inte känner sin granne (man skulle kunna hävda att det är därför svensken säger att hon ska få främmande till middag i stället för gäster).

  Detta kynne är internationellt känt (t.ex. sök på videor om amerikaner som bor i Sverige), vilket innebär att det är så svensken har förhållt sig till främlingar långt innan politiker gjorde Sverige till ett invandrarland då främlingen var en annan svensk!

  Till exempel…

  * Webbtidningen The Local rapporterar 2017-09-07:
  ”Sweden ranked worst place to make friends… again”

  * Nyheter24.se rapporterar 2017-06-03:
  ”Det här stör sig utlänningar mest på hos svenskar”

  (Tysk: ”Ni verkar vara allt alla andra länder vill vara. Men samtidigt tycker jag att svenskarna kan sakna lite hjärtlighet och värme mot främlingar”)

  (Ryss: ”Trots att svenskarna är öppensinnade tycker jag inte att de är lika välkomnande som andra, mindre än oss ryssar till och med”)

  (Österrikare: ”Jag insåg att det är en konst i sig att skaffa vänner i Sverige […] Jag har träffat några av mina bästa vänner i det här landet. Det jag vill säga är att det tar mycket tid att skaffa kompisar”)

  Folkpartisten Bengt Westerberg har drivit det här missförståndet till ren galenskap när han år 2012 drog slutsatsen i sina presentationer att mellan 30–50% av svenskarna har en främlingsfiende inom sig (SOU ”Främlingsfienden inom oss” — Det är talande att han utelämnade substantivet ”svenskar”, vilket även staten gjorde i ”Nationell plan mot rasism” 2017!).

  Ett par tre decennier av elitens (politiker, makthavare, folkmobben, ”den styrande klassen” enl. Kvartals Jörgen Huitfeldt 2020-09-06) rasist-utpekanden har fått den fruktansvärda konsekven att invandrare har lärt sig och fått modet att betrakta och kalla svenskar för rasister. Hur annars kan vi förklara att invandrarbarn vågar kalla svenska barn för rasist, svennejävel och hora? För att inte tala om förnedringsrånen!

  Invandrare, och svenskar, får hoppas på att svenskens syn på våld är så ingrott i svenskens kynne att hon inte kommer att, efter ett antal år, ta till våld mot invandrares förnedringsrån och rasistanklagelser.

  (Det måste väl ändå betraktas som galenskap att politiker och media har försökt göra Sverige till en mångkultur inom en generation (~30 år) när folket har ovan beskrivna förhållningssätt till främlingar. I stället för att ta fasta på reaktionerna och minska invandringen, har man ökat den och fördömer de som protesterar/kritiserar. Det är ju dömt att misslyckas och det ser vi resultatet av idag.)

  — Jag undrar om ni verkligen förstår hur extremt allvarligt läget faktiskt har blkvit?

  Låt mig förklara. Svenska staten har givit invandrare tolkningsföreträde vid anklagelser om rasism, vilket gör att svensken numera är helt försvarslös.

  2021-07-29 skriver SVT:s nyhetsreporter Lina Abusagr följande på Gävleborgsredaktionens Facebook-konto…

  ”Vi rapporterar om människors upplevelser och människor med utländsk bakgrund har tolkningsföreträde vad gäller rasism, då det är ett fenomen som inte drabbar vita personer [svenskar]- de kan inte bli rasifierade.”

  I en intervju med Samnytt.se 10/8 säger Abusagr (muslim, se bild) att: ”Jag och min ansvariga utgivare [SVT/staten] står bakom det”.

  Till detta kan vi lägga till att Länsstyrelsen i Stockholm har ett projektet som heter ”Vidga normen i praktiken”. De skriver detta i introduktionen…

  ”Är arbetsmarknaden i Stockholms län inkluderande? Är arbetsgivare omedvetna om att de diskriminerar?”
  – ”Det är ofta en omedveten diskriminering som ligger bakom skillnaderna på arbetsmarknaden. Det är ett enormt slöseri med mänskliga resurser och ett hot mot den sociala sammanhållningen, säger Katarina De Verdier som leder projektet.”

  Hur kan någon människa försvara sig mot något som hon är omedveten om? (Javisst ja, svensken får inte försvara sig. Det är bara att erkänna att hennes människosyn kan jämföras med Adolf Hitlers nazister och kan kategoriseras tillsammans med andra moralbrottslingar så som mördare och pedofiler.)

  (Jag kommer att rösta på Alternativ för Sverige (AfS) 2022 som en politisk protest (och för att få bort etablissemanget) mot att politiker, journalister och andra makthavare fördömer mig som rasist. Helvetet kommer att hinna frysa till is innan jag erkänner att ha denna fruktansvärda människosyn.)

  Avslutningsvis kan man undra hur den moraliska överhögheten (tillika globalister) förhåller sig till icke europeiska länders folks syn på ett mångetniskt samhäll. Det är väl knappast troligt att somalier i Somalia eller syrier i Syrien skulle känna sig kulturellt berikade av en drös introverta nordeuropéer, indier eller östasiater? Ingen vettig människa skulle betrakta dem som rasister.

  Gillad av 1 person

 3. Men för f-n svenska PK-etablissemanget i ett nötskal! Problem inrikes relateras till den svenska ”rasismen” som påstås göra att migranter inte känner sig välkomna trots alla pengar som öses över dessa och givetvis därför ”måste” bli kriminella. De dyra energipriserna skylls också på ”slemma” utlänningar som vill ha betalt för sin olja och gas! Ingen reflektion över att man låtit miljöfascister förstöra Sveriges energiförsörjning? I stället röstar idioterna fram samma partier som skapat eländet val efter val! Plötsligt är inte kapitalism bra längre när det inte är Sverige som kan ta hutlöst betalt för sin malm, skogsprodukter och annat vi säljer utomlands. När i h..vete ska politiker börja begripa även i det här landet att Sverige inte är världens viktiga nav utan ett litet land i periferin som inte många känner till ute i världen? Sverige behöver inte ruinera sig själva med ”grön omställning”, invandring andra dårhusmässiga påfund som Tokholmarna pådyvlar resten av landet.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s