Alla vet – men ingen låtsas om det

De senaste åren har rapporter som slår fast att massmigration inte är lönsamt för Sverige duggat tätt och nu har ännu en publicerats.

Det är den nya rapporten ”Grad av självförsörjning beroende på ursprung, utbildning och vistelsetid i Sverige” från Entreprenörskapsforum, skriven av docent Åsa Hansson och professor Mats Tjernberg vid Lunds universitet, där en av slutsatserna är att genomsnittsindividen född utanför västvärlden aldrig blir självförsörjande över sin livscykel.

I rapporten konstaterar man att det finns mycket stora skillnader i graden av självförsörjning mellan olika grupper i Sverige. I genomsnitt var 63% av inrikes födda i åldern 20 till 70 år självförsörjande år 2016. Motsvarande siffra för individer födda i andra västländer var 47% och för individer födda utanför västvärlden var endast 27% självförsörjande.

Rapporten visar att skillnaden i självförsörjning mellan inrikes och utrikes födda med låg utbildning (avsaknad av grundskoleutbildning) är liten. Dock är andelen utan grundskoleutbildning bland inrikes födda betydligt lägre än andelen bland utrikes födda.

Men det spelar ingen roll hur många gånger detta viktiga budskap deklareras för i det här landet har makthavarna slutat ta till sig fakta och lyssna på folket. Istället ska det destruktiva migrationsinflödet fortsätta – kosta vad det kosta vill och kostar gör det, enorma summor årligen av skattemedel som hade behövts till så mycket annat samtidigt som skolan och barnomsorgen förfaller, äldreomsorgen är under all kritik, vården har kollapsat totalt samt kriminaliteten tagit över och rättsväsendet är ett skämt. Men i den humanitära stormakten Sverige kör politikerna på oavsett och medborgarna sugs ut samt tvingas betala skyhöga skatter, rekordhöga elavgifter samt bisarrt höga priser på drivmedel.

Det är lite som sagan om kejsarens nya kläder där alla vet om det, men ingen säger det högt – de flesta inser att loppet är kört eftersom vi är för få som jobbar och för många som ska försörjas, men ändå fortsätter vi vår kräftgång mot det oundvikliga stupet.

#vibetalar

#onlyinsweden

https://www.friatider.se/forskare-tredje-varlden-invandrare-blir-aldrig-sjalvforsorjande

5 reaktioner till “Alla vet – men ingen låtsas om det

 1. Det är glädjande att forskare åter öppet vågar säga vad deras forskning visar. Journalister har alltför länge tillåtits leka läkare,samhällsexperter med mera. Glöm inte hur den här stollen Gellert Tamas fick socialstyrelsen att acceptera-och att införa riktlinjer för apatiska flyktingbarn. Ett fenomen som endast fanns i Sverige och endast i agendasättande journalisters sjuka hjärnor. Gellert Tamas kryper längre och längre in under stenen han en gång kom fram från. Jag håller ett öga på honom,det djävla kräket som dessutom stod utanför Kva Ystad och fotograferade mig. Kretsen kring Expo blir tränge och trängre och det gäller att komma ur den med hedern i behåll Gellert lyckades inte och nu ändrar socialstyrelsen sina riktlinjer ang sk apatiska flyktingbarn. Ja det var bara ett exempel på hur sk journalister har styrt och ställt till förtret och sorg för många.

  Gillad av 1 person

 2. Att de bara vågar berätta det som alla vet men ingen vågar prata om, undrar om de har tillåtelse att berätta? De var ju bara knappt en vecka sedan bland annat professor Kristina Sundquist och docent Ardavan Khoshnood berättade att de flesta våldtäkter i Sverige begås av invandrare och det som hände var att Överklagandenämnden för etikprövning inledde en förundersökning mot dem. Det svenska samhället är så i grunden genom sjukt, att det håller på att kollapsa fullständigt. Och i allt detta kaos avgår den högst ansvarige Stefan Löven, som är nöjd med
  samhällsutvecklingen …..man undrar vilken verklighet de lever i.

  Gillad av 1 person

  1. Problemet är att få vågar yttra sig. Det kan ju gå för dom som för lundaforskaren som hotas med rättegång för att hon råkade upptäcka, och hade fräckheten att offentligt säga det, när det gäller verkligheten och sanningen om våldtäkterna och utrikes födda. Det finns effektiva sätt att tysta folk, och dom tar man noggrant tillvara som i alla diktaturer.

   Gilla

 3. Samtidigt kan man fråga sig hur så många ”experter”
  Vågar kalla sig forskare och experter,
  När de medvetet skrivit lögner i decennier.

  Vi skattebetalare har blivit totalt plundrade av myndigheter och politiker
  Med falska agendor och lögner.
  Och sen att de vågar kalla sig för humana och demokratiska är vidrigt.

  Gillad av 1 person

  1. Jag skulle vilka omformulera det lite. Hur många av dessa grova notoriska lögnare är det som idag kallar sig själva ”experter” och ”forskare”, och samtidigt hur många verkligt kompetenta och kunniga som media inte kallas experter och forskare i media. Ett exempel är ju civilingenjören och den synnerligen välmeriterade Elsa Widding, som av statsmedia avfärdades som ”klimatförnekare”. Att ljuga i en domstol kan ge fyra års fängelse, men att ljuga för hela svenska folket år tillåtet och gratis.

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s