1000 asylsökande per dag till Tyskland – varnar för nytt asylkaos

Samtidigt som våra svenska politiker påstår att migrationsflödet till Europa minskar, är det intressant att notera att det den senaste tiden har ankommit 1.000 asylsökande per dag till Tyskland, vilket fått ordföranden för Tysklands största polisförbund (DPoIG), Heiko Teggatz, att varna för att vi kan få samma asylkaos som 2015. Teggatz menar att 1.000 migranter som nu dagligen korsar landets gränser är en varningssignal som man inte bara kan skjuta framför sig hur länge som helst och han förespråkar att man omedelbart inför gränskontroller mot Polen.

Även den avgående inrikesministern Horst Seehofer bekräftar de alarmerande talen.

-”För två dagar sedan mottog vi för första gången på många år över 1.000 asylsökande på en dag. Om det fortsätter i en månad så kan man se att det finns behov av att handla snabbt.”

Den nya rödgröna regeringen som består av Socialdemokraterna (SPD), de liberala i FDP och De Gröna, är dock inte inställda på en stram migrationspolitik även om varningssignalerna är tydliga. Medan Mutti Merkel öppnade stora famnen för massmigrationen, kan nu den rödgröna koalitionen slutföra arbetet.

Flertalet av de asylsökande vid den tysk-polska gränsen har flygits till Belarus (Vitryssland) från Irak och därifrån blivit inskickade över den polska gränsen för att sedan ta sig vidare till Tyskland.

De östeuropeiska länderna ligger på en av huvudrutterna som migranter använder för att ta sig in i EU från Mellanöstern och Afghanistan, vilket generar problem för de länder som består av EU:s yttre gräns. En del, som Polen och Lettland, har börjat bygga upp stängsel utmed gränsen som jag skrev om häromdagen – utan ett uns av stöd från Bryssel.

Ett av de drabbade länderna är Bulgarien, som i dag skickade 350 soldater till den turkiska gränsen för att bistå polisen med det växande antalet migranter. Det har redan tagit sig in 6.500 illegala migranter i landet i år, vilket enligt landets inrikesminister är en kraftig ökning jämfört med förra året.

Således en oroande situation som de europeiska ledarna borde ägna sin tid åt istället för att stå på klimatkonferensen i Glasgow och ljuga, men frågar vi vår egen skenheliga rödgröna regering finns så klart inga problem alls – varken med ett växande migrantkaos eller ökad kriminalitet till följd av den okontrollerade invandringen. Det är bara klimatet, covidvaccin och högerextremism som finns i deras tankar samt så klart den ständiga strävan efter nya godhetspoäng.

#onlyinsweden #swexit

https://english.alarabiya.net/News/world/2021/11/01/Bulgaria-sends-soldiers-to-tackle-migrant-influx-from-Turkey

Politiformand advarer nu mod et asylkaos som i 2015 – det kan ende med et sammenbrud, siger han

2 reaktioner till “1000 asylsökande per dag till Tyskland – varnar för nytt asylkaos

 1. Man ser det man vill se och politikerna med många andra lever inte i samma verklighet som vi andra. Har svårt att se att detta skulle medföra något bra, allt sedan dag ett har detta inte inneburit något positivt överhuvudtaget varken för Sverige eller för svenskarna. Men med den udda verklighetsbild och den sjukt konstiga dröm dessa människor drömmer om så undrar jag när allt spricker, för den dagen kommer komma frågan är bara när.

  Gillad av 2 personer

 2. Mardrömmarna blir bara värre och värre, när ska politikerna vakna.

  Politikerna från hela världen skickar ut folket de inte vill ha till
  EU,
  Är det en invasion med hjälp av Ryssland eller annat land , spelar ingen roll.
  När som helst har de tagit över Sverige och Europa,

  Det behövs inga krig , emigranter invaderar och tar över, men inte utan hjälp.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s