28 miljoner amerikanska barn kan bli ofrivilliga försökskaniner efter att vaccinet godkänts för 5-11 åringar

USA har nu godkänt Pfizers/BioNTechs mRNA-vaccin mot Covid-19 för barn i åldrarna 5-11 år och vaccineringen väntas starta redan nästa vecka. Beslutet innebär att 28 miljoner amerikanska barn kan bli försökskaniner i det största medicinska experimentet i modern tid, med okända långsiktiga biverkningar som en extra krydda.

EU håller på att titta på det nu och det är väl tyvärr bara en tidsfråga innan det godkänns även här och otaliga föräldrar står redo att kavla upp ärmarna på sina barn trots att de har ett fullgott immunförsvar som dessutom behöver tränas upp ytterligare för att stärka deras motståndskraft i vuxen ålder.

Så bra tycker väl vaccinhetsarna som inbillar sig att om alla är vaccinerade så utrotas viruset, trots att det redan slagits fast att viruset är här för att stanna och länder som valt den vägen inte blivit av med smittan – tvärtom ökar smittan på nytt där dubbelvaccinerade drabbas, vilket jag skrev om tidigare i veckan.

Dessutom visar studie efter studie att vaccinen inte fungerar mot Deltavarianten och att vaccinen ger biverkningar i en hög utsträckning. Det är också intressant i sammanhanget att samtidigt som man hittar på nya piller mot covid och inför gurgeltest samt tar fram vaccinplåster, så finns det sedan 1,5 år tillbaka mycket effektiv behandling mot covid om den sätts in i ett tidigt skede. Men detta pratas det aldrig om eftersom det inte gynnar Big pharma-bolagen.

En läsare av bloggen påpekade dessutom en annan intressant detalj i går. När man utvecklar läkemedel har man alltid en kontrollgrupp som inte tar läkemedlet, för att se om biverkningarna kommit av läkemedlet eller har någon annan orsak. Ponera att de okända långsiktiga biverkningarna inte blir vad vaccintillverkarna tänkt sig, utan en stor del av Sveriges befolkning kanske blir sömnsjuka, sterila, får cancer, hjärtmuskelinflammation eller någon annan allvarlig sjukdom. Hur ska man då kunna veta om de fått det av vaccinet om 100% av befolkningen har vaccinerats?
Svaret på frågan är viktig både för den medicinska forskningen
och för eventuella ansvarsutkrävanden.

#followthemoney

https://jyllands-posten.dk/international/usa/ECE13416690/usa-har-godkendt-pfizervaccine-til-boern-mellem-5-og-11-aar/

Kejsaren är naken, vaccinen i princip verkningslösa och effektiv behandling mot covid finns

4 reaktioner till “28 miljoner amerikanska barn kan bli ofrivilliga försökskaniner efter att vaccinet godkänts för 5-11 åringar

 1. Det är en del frågor som dyker upp…

  Varför används ordet ”vaccin” när det handlar om experimentella vaccin?
  (WHO: ”In Phase III, the vaccine is usually given to thousands of people to help ensure it is safe and effective for broader use.”)
  (Johnson & Johnsons (Janssen) bipacksedel är blank. De hänvisar till uppdaterad information om biverkningar på sin webbplats. Det gäller väl alla läkemedelsproducenter?)

  Varför (vad jag har förstått) har läkemedelsproducenterna blivit friskrivna från ansvar av nationers regeringar?

  Kommer arbetsgivare som kräver vaccination (1177.se: ”All vaccinering är frivillig i Sverige.”) att betala ut ersättning för inkomstbortfall och sjukvård till de som drabbas av biverknkngar?

  Gäller försäkringsbolagens försäkringar för biverkningar och dödsfall?

  Ska regeringen bestämma vilka hälsorisker folk (inkl. deras barn) ska ta?
  (ju fler som blir sjuka eller dör av Covid-19 eller de experimentella vaccinerna, desto mer kommer folk att vilja skydda sig och sina barn)

  Hur effektiva är de experimentella vaccinerna?
  (t.ex. BBC 16/9: ”Oxford/AstraZeneca version declined from being 77% to 67% effective”)

  Vi kommer att veta vilka de långsiktiga (2,3,4… år) biverkningarna och de experimentella vaccinernas effektivitet är med tiden.

  Gillad av 1 person

 2. mRNA-vaccin är egentligen inget vaccin, det är en genetisk manipulator. Ordet vaccin kommer från latinets ord ”vacca” som betyder ko (Ko-koppor, ett vaccin mot smittkoppor). Vacciner är en naturprodukt. Man påstår att Edward Jenner uppfann det första vaccinet, som var mot smittkoppor och första vaccineringen var 1796. Tyvärr Mr. Jenner, Kina var 300 år före, och Indien inte långt efter. Kina dokumenterade blodomloppet och dess betydelse för 2,200 år sedan, Indierna inte långt efter, och araberna i Damaskus omkring 1250. William Harvey hann ikapp 1628. USAs BigPharma och dess oligarker som Rockefeller har lyckats med att förbjuda all denna välbeprövade traditionella medicinska kunskap och skapa ett monopol, endast deras patenterade kemikalier skall tillåtas. Kina är undantaget som så ofta. Förra året grundade man över 6,000 TCM kliniker (Traditional Chinese Medicine) och har idag 1,500 digitala sjukhus. Sverige har inte börjat digitalisera ännu.
  https://anthropocene.live/2021/06/13/7662/

  Gillad av 1 person

 3. Ytterligare en nyhet, En Lancet studie.
  https://www.rt.com/news/538956-covid-vaccination-delta-spread-study/
  Covid-vaccinationer är ”inte tillräckliga” för att förhindra spridning av deltavarianter, nästan lika med ovaccinerad – brittisk studie
  Forskare fann att 38 % av de ovaccinerade fick Covid, medan 25 % av de vaccinerade fick det. Vaccinationer är effektivare för att stoppa spridningen av andra varianter, såsom Alpha, vilket minskar spridningen med cirka 40 till 50 %, enligt studien.
  Studien hävdar också att virusmängden, mängden virus i ens kropp, är liknande bland de vaccinerade och ovaccinerade

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s