Om Åkesson läst på skulle han veta att vaccinerade också är potentiella smittbärare

Att minst sju riksdagsledamöter från Sverigedemokraterna inte tagit vaccinet mot Covid-19 upplevs som besvärande – inte minst av partiledaren Jimmie Åkesson som i en intervju med DN sällar sig till övriga vaccinhetsare genom att deklarera att alla ovaccinerade bör arbeta hemifrån.

-”Är man en potentiell smittbärare av ett livsfarligt virus, till exempel om man är ovaccinerad eller inte har antikroppar av andra skäl, så tycker jag att man ska jobba hemifrån.”


Varför då? Åkesson verkar inte påläst i ämnet när han uttalar sig och det är mycket mer besvärande i mina ögon. Människan har i urminnes tider kämpat mot olika sorters virus och Covid-19 är inte ett ”livsfarligt” virus likt Ebola eller HIV, utan gemene man klarar virusinfektion bra. Dessutom är alla som är fullvaccinerade också potentiella smittbärare då vaccinen inte skyddar mot smitta, utan gör personen mindre sjuk om den blir smittad – något som många fullvaccinerade som åter blivit smittade bittert fått erfara. Det borde väl snarare vara de som är fullvaccinerade och är i riskgrupp som borde arbeta hemifrån!

Hur går dessutom Sverige runt i och med att så många i landet inte är vaccinerade utan förlitar sig på sitt naturliga immunförsvar, men ändå möter vaccinerade dagligen i trafiken, på arbetet i olika möten, i sociala sammanhang, i affärer, på restauranger, i vården etc för att inte tala om utlandsresor? Enligt Åkessons resonemang skulle vi alla varit sängliggande och stå med ena foten i graven, vilket inte stämmer överhuvudtaget.

Pinsamt och påvisar återigen att Åkesson är samma klåpare som övriga syltryggar till partiledare, men Kristersson och Busch är säkert nöjda över dörrmattans utspel – det gäller att visa att man är en i gänget!

https://www.dn.se/sverige/jimmie-akesson-ovaccinerade-bor-jobba-hemifran/

27 reaktioner till “Om Åkesson läst på skulle han veta att vaccinerade också är potentiella smittbärare

 1. Åkesson vill vara ”PK”….. Tyvärr kommer detta och mycket annat att göra SD till ett parti runt 13% i valet 2022…..
  Åkesson har tappat sin ”kompass”

  Gillad av 3 personer

  1. Inte alls säkert att det uppfattas som så väldigt ”kosher” av de med judisk bakgrund.
   Gain of function experiment på oskyldiga människor och alla dödade i biverkningar liknar mer Dr Mengele-fasoner, anser jag.

   Gilla

 2. Jag tycker att du, som sprider en massa desinformation, borde vara försiktig med att beskylla andra för att vara dåligt pålästa. Ett virus som har orsakat 15 000 dödsfall i Sverige och 5 miljoner över hela världen är definitivt livsfarligt, jag förstår inte hur man kan påstå något annat. Pfizers och Modernas vaccin, vilka är de som dominerar i Sverige, ger 90% skydd mot symtom och har man inga symtom smittar man i betydligt lägre grad än om man är symtomfri. Vaccinationerna har varit framgångsrika i att minska spridningen, man ser tydligt att länder med hög vaccinationsgrad har färre andel svårt sjuka och döda än länder med låg vaccinationsvilja. Dagens reportage i DN från Rumänien är ett exempel på den saken. https://www.dn.se/varlden/darfor-vagrar-70-procent-av-rumanerna-vaccinera-sig-trots-rekordhoga-dodssiffror/

  Gilla

  1. ”Ett virus som har orsakat 15 000 dödsfall i Sverige…”
   Hur vet vi det när det inte redovisas hur många som avlidit AV covid? Den siffra som redovisas anger hur många som avlidit MED covid. De avlidna har alltså varit smittade av covid men frågan är då hur många avled av just covid och inte av andra underliggande sjukdomar? Man kan skäligen misstänka att det finns anledningar till att detta döljs.

   Gillad av 1 person

   1. Siffran anger samtliga patienter där covid-19 varit huvudsaklig eller bidragande dödsorsak enligt läkares bedömning i dödsorsaksregistret. Därför finns det anledning att tro att de inte hade avlidit om de inte fått covid-19.

    Gilla

   2. Bidragande ja, men inte huvudsaklig anledning till dödsfallet. De har avlidit MED covid inte AV covid. Det är ju så dödsfallen redovisas. De avlidna har avlidit MED covid inte AV.

    Därför finns det anledning att tro att merparten av de avlidna ändå skulle ha avlidit utan bidrag av covid inom en snar framtid eftersom de redan var försvagade av underliggande sjukdomar och hade uppnått hög ålder. Därmed inte sagt att det finns personer som avlidit AV covid, men hur många de är redovisas tyvärr inte. Man drar istället alla avlidna över en kam. Enklast så kan tyckas för då blir ju dödstalen så mycket högre och mycket mer skrämmande för populasen.

    Gillad av 1 person

   3. Definitivt är det så och det är en väsentlig skillnad om man avlider av eller med viruset. Dessutom har majoriteten som avlidit eller fått inneliggande vård varit äldre eller haft underliggande sjukdomar sant varit i riskgrupp (rökare, överviktiga etc).

    Dessutom visar statistiken från DK att man inte upprätthåller ett bättre skydd mot smittan som dubbelvaccinerad. Så förstår inte vad Michael menar med desinformation.

    Gilla

   4. Man avlider inte med en hjärtinfarkt utan av densamma. T.ex. personen avled av en hjärnblödning, av cancer etc. Så detta nya begrepp med är ju fullständigt missvisande när man slentrianmässigt använder detta för orsak till dödsfall.

    Gilla

   5. Mikael Andersson,det är så listigt anordnat att det i inte finns någon kod för de avlidna av vaccinet. Håll med om att det är listigt för finns ingen kod så finns ingen statistik och då finns det inga döda av vaccin och då finns det ingen som kan kräva ersättning.

    Gillad av 1 person

  2. ”… har man inga symtom smittar man i betydligt lägre grad än om man är symtomfri.”
   Alltså har man inga symtom så är man de facto symtomfri. Inga symtom och symtomfri är ju precis samma sak.

   Gillad av 1 person

  3. Jag tycker att det är förståeligt ifall vi lekmän inte har riktigt klart för oss saker och ting men när en stor tidning som DN sprider lögner och desinformation är det på gränsen till kriminellt. Jenny Piper har allt rätt i det hon skriver medan DN ljuger med-eller omedvetet låter jag vara en öppen fråga.
   https://sv.wikipedia.org/wiki/Sandvikenrapporten
   https://www.dn.se/nyheter/sverige/tjanar-over-en-halv-miljard-pa-invandringen/

   Gillad av 1 person

  4. Har full förståelse för äldre människor som tog risken med ”vaccinet”, vilket inte visade sig fungera särskilt väl tyvärr. Med tanke på vilka charlataner som ligger bakom både den genetiska förstärkningen av viruset i laboratorie (gain of function) och framtagningen av ”vaccinet” och PCR-testerna, samt har inkasserat enorma summor pengar i denna cirkus, så är jag inte förvånad över att det inte fungerade, samt är heller inte förvånad över att det redan har dödat alltför många människor.

   Bill Gates ser överpopulation som ett stort problem. Jag också, men jag litar inte på att denne man är moralfilosofiskt kompetent. Det gör nog inte heller inte Melinda Gates, som har gjort slut med honom, efter Gates-Epstein-skandalen.

   Nu gäller det att de som trodde på vaccinet och olika totalitära restriktioner inte drabbas av kognitiv dissonans och bekräftelsefördom! En utmaning. Jag vet, för jag drabbas själv lätt av det. Meditation hjälper. Att ha fel är ingen katastrof. Det är en styrka att vilja ha fel, att inse när man har fel, en ännu större styrka att erkänna när man har fel.

   1. Att människor dött med positivt PCR-test betyder inte att de dött av Covid-19. PCR-testet ger dessutom alltför många falska positiva. Dessutom har man använt det medvetet felaktigt för att få många positiva utslag..

   2. De flesta som dör är över 70 år och/eller sköra p.g.a. flera olika sjukdomar. Detta är en typisk ålder då döden inträffar. Vilken influensa som helst kan leda till lunginflammation och död när människan är svag. Det är inte märkligt, Dessutom har alla de andra influensorna liksom har försvunnit och ingen fulmedia påpekar detta märkliga faktum.

   3. 306 personer har registrerats som dödade av Copvid-19-vacciner under 2020. Hur många det är i verkligheten och hur många det blir i framtiden vet vi inte, eftersom det hela är ett experiment med den nya teknologin mRNA. Med data om underrapportering om biverkningar spekulerar vissa att så få som 1-2% biverkningar rapporteras. Om 1-2% är 306 döda individer så är 100% 15’300-30’600 vaccin-dödade, Men det är idag givetvis svårt att veta. För att veta krävs opartiska mordutredningar, obduktioner och tydliga evidens. Detta är med stor sannolikhet massmord, så jag har polisanmält saken. Hur många som kommer dö av vaccinet inom en 10 års period är också svårt att veta. Kanske ligger vi bara i början av en exponentiell kurva? Svårt att veta. https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2021/10/25/vetenskapliga-partiet-kan-ha-raknat-fel-pa-dodsfall-p-g-a-biverkningarna/

   4. Välkända profylax, essentiella vitaminer och mineraler har undanhållits från oss medborgare medvetet av fulmedia, medan hetsen om att ta ”vaccinet” har fläskats på, utan att berätta om de verkliga riskerna. människor med allergier och autoimmuna tendenser har inte varnats heller. Du själv håller på med exakt samma hetsande desinformation, antingen av medvetet illvilliga skäl, d.v.s. ett betalt internettroll, eller för att du har hjärntvättats av fulmediatrollen att göra det.

   5. Tusentals människor dör varje år. Ca 100’0000 av en population på ca 10’000’000 har jag för mig, d.v.s. ca 1% av befolkningen. Antalet döda är irrelevant om det inte jämförs i procentuella tal med alla andra år. Det man ska titta på är den procentuella ”överdödligheten” eller ”underdödligheten”.

   Gilla

   1. Ja och det verkar som att det här internettrollet sprider sina hetsande desinformationer på just det,betald arbetstid. Vilka djävla töntar som staten har i sitt sold. Han hade gjort bättre nytta i bristyrken som styckare eller slaktare eller nåt.

    Gillad av 1 person

  5. Dom ger 90% skydd, och på Taiwan och en del andra platser nu dör fler av den vaccineringen än av viruset. Dessutom kommer allt fler rapporter att dessa amerikanska vaccin förstör det naturliga skyddet och immuniteten. De ryska och kinesiska vaccinen ger 80% till 85% skydd, helt utan biverkningar. Bara att välja.

   Gilla

 3. Senaste, tror jag, från FHM gav vid handen att 20% av de anmälda fallen var ”återbesök” (genombrottssinfektion) MEN denna grupp hade 1,4% fatalitet medan ovaxade hade 0,17% åldern där ja…. MEN gissningar rörande vilka som smittar osv är vilda men med den absolut största sannolikheten kan ovaxade såväl som ovaxade smittas och de kan också smitta andra,,,, om vi inte varken har pålitliga tester är det svårt att veta och om vi inte ens initialt kan idka smittspårning hur ska vi göra något annat än gissa….. de testes som utförts 13miljoner har gett 9% positiva svar….. just nu ligger andelen positiva på under 3% (med 150k testade/vecka) våra politiker har ju satt oss i denna gyttja…. genom att banta vården och dela ut medel till annat….. då de inom vården har svårt att få som sommarsemester är det illa….. och detta har pågått i decennier…..

  Gillad av 2 personer

  1. Folket har röstat i tre decennier för alla de klandervärda EU-positiva partierna och deras nedskärningar i globalismens namn och deras satans krigsförbrytelser mot andra nationer. Så när folk pekar finger åt politikerna som klandervärda så pekar, allra oftast, tre fingrar tillbaka på dem själva.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s